divendres, 11 de març del 2011

CONCERT DE MÚSICA FESTERA.


El proper dissabte 26 de març, la banda del nostre poble, la Unió Protectora Musical de Vallada oferirà un magnífic concert de música festera, on s'interpretaran obres dels millors compositors actuals en aquest ram musical. No cal dir que la música festera ompli de color a la nostra festa de Moros i Cristians, internacionalment coneguda i un dels signes d'identitat de la Comunitat Valenciana.

En aquest concert, tindrem l'honor de contar amb la presència dels millors compositors de música festera, els quals són, sense cap dubte, referents actuals en quant a interpretació de les seues obres a les grans ciutats del cor de la festa com són Alcoi, Ontinyent, Albaida... etc. Els compositors que ens acompanyaran són Francisco Valor Llorenç, Saül Gómez Soler, Rafael Mullor Grau i el compositor i músic del nostre poble, Vicent Cerdà Peris.


S'anima a tot el poble a assistir a aquest extraordinari concert que de segur ens farà disfrutar de música de qualitat dels compositors de més renom de la música festera, interpretada per la nostra reconeguda banda de música.

Es podran adquirir les entrades a la secretaria de la Unió Protectora Musical per les vesprades, en el seu horari d'atenció.

Teléfon d'informació: 96 225 80 31
Fran.

10 comentaris:

  1. per a que després es diga que la UPM no sap tocar música festera.....doncs jo crec que té algún que atre certamen guanyat....VIXCA LA UPM

    ResponElimina
  2. On es demostra és al carrer! Com "la valladina"

    ResponElimina
  3. I al carrer tb ho demostrem senyor anònim, es més, t'invite a que vingues a setembre a Banyeres on la banda ja du tocant a la comparsa dels cristians de dit poble més de 30 anys, per algo serà no?

    ResponElimina
  4. Jajaja!!! A "La Valladina" o millor dit "La Banda la Grapa" (perque gran part del pressupost de "La Valladina" jajaja (em fa risa hasta lo de Valladina") és per comprar grapes i grapar els escuts en els trajes de tots els músics que paga i que parega que són d'allí)!!!!! Voler comparar la UPM de Vallada amb la empresa de guanyar diners "La Valladina" és ridicul, al carrer, a l'auditori o en el bancal, l'anonim d'abans o té cert retràs mental o sols té ganes d'armar jaleo.

    Jo sols espere que "La Valladina" tinga molts anys al figura del seu Director

    Viva "The Staple Band!!!!" jajaja

    ResponElimina
  5. Salva,

    No entres al drap, doncs està clar, que això no ho ha escrit ningú de la Valladina, doncs ja saben com toquem pel carrer, ahí està el primers premis de desfilada, o no?. Això és d'algú què vol armar-la.

    ResponElimina
  6. Deixeu estar les discussions entre bandes, no fa falta discutir sobre el tema, cadascú sap com fa les coses, jo no tinc enveja ni me molesta el que fa l'altra banda, perquè jo se que el que nosaltres fem està ben fet, cadascú, de cada banda sabrà com te la seua consciencia.

    ResponElimina
  7. The staple band es el tipus de persona que no volem pel bloc, nosatlres (tots els que seguim i participem al bloc) ho fem per millorar Vallada i no per discutir si no per a aconseguir coses bones per al poble.

    ResponElimina
  8. Sarvatxo, suposse que ni voldràs ni a staple band ni l'anònim què inicia el jaleo, no? Perquè això són ganes de tocar els nassos per a què hi haja una resposta amb males formes i així començar una baralla on sols tenim les de perdre.

    Quí vullga, què vinga a disfrutar del concert, què serà un gran concert, doncs la música festera, i això sí que ho aferme, al igual que totes, sols es pot disfrutar de forma completa a un concert.

    Salut

    ResponElimina
  9. Totalment d'acord amb tu, Fran, qualsevol tipus de música es pot disfrutar de moltes maneres, però sols hi ha una manera perfecta per a escoltar-la, en directe, i per tant la millor forma sempre d'escoltar la música en directe es un auditori, i no al carrer (concerts al poliesportiu, plaça la pau, etc...).

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.