dijous, 24 de març del 2011

INAUGURACIO REFORMA PLAÇA DE LA PAU I POLIESPORTIU

COL·LOCACIÓ DE LA PRIMERA PEDRA DEL PLA D'INSTAL·LACIONS ESPORTIVES III FASE EN EL POLIESPORTIU  MUNICIPAL.

INAUGURACIÓ DE LA REFORMA DE LA PLAÇA DE LA PAU.


         El proper divendres dia 25 de març del 2011 se'n va a procedir a l'acte de col·locació de la Primera Pedra de les obres d'Adequació de Zona Esportiva III Fase, incloses dins del Pla d'Instal·lacions Esportives i que suposarà el tancament total de tot el recinte esportiu.
         L'import total de la inversió és de 262.616,85 € cofinanciat per la Generalitat Valenciana, la Diputació de València i l'Ajuntament de Vallada.

         Les dites obres han sigut adjudicades a l'empresa Construccions Francés S.A. I la duració de les mateixes serà de 4 mesos.
Posteriorment procedirem a la inauguració de la reforma de la Plaça de la Pau financiada íntegrament per l'Exma. Diputació Provincial de València, am un import de 128.700 €.

         L'Ajuntament t'invita a la celebració d'estos importants actes, que comptaran amb la presència del president de la Diputació de València D. Alfonso Rus Terol.

         La recepció d'autoritats tindrà lloc a les 17´45 hores en l'Ajuntament ubicat en la Plaça Major, on serà rebut per l'alcalde i Diputat en Corts Valencianes D. Fernando Giner Giner, la corporació Municipal i la resta d'autoritats.
         Posteriorment la comitiva es desplaçarà fins al Poliesportiu per a procedir a la col·locació de la primera pedra. En acabant la comitiva es desplaçarà fins el poliesportiu per tal de procedir a la col·locació de la primera pedra i després ens traslladarem a la Plaça de la Pau.

Vallada març del 2011

L'AJUNTAMENT

6 comentaris:

  1. Je je que risa, vaja article més oportú el d'ahir d'Iron Maiden.

    !!Genial!!

    ResponElimina
  2. Espem que el programa electoral tingen un buidet ,per acomprar material per al pavello ,i les seues activitats ,que tenen tans usuaris!!!!
    GRACIES

    ResponElimina
  3. Es contempla l´idea de ficar canastes al poliesportiu? crec recordar que no estava prevista la colocació de 2 canastes a les pistes i es inadmisible que els amants del deport de la cistella (som molts al poble) ens tinguem que gastar 15€ alquilant la pista del pavelló cada vegada que volem jugar.

    ResponElimina
  4. Menos piedras y mas asfalto en algunas calles de Vallada que estan que dan pena por ejemplo en la calle del bar Manolo ahi hay tres socavones que gusto verlos

    ResponElimina
  5. Molta poca vergonya gastar tants diners en unes noves instalacions esportives, per a un poble de 3500 habitants. Hi ha tanta gent per fer esport al poble? o Vallada es una urbanització central per a les xicotetes poblacions del voltant? Tenint en compte la "nova ciutat de l'esport" situada a menys de 30 km de Vallada, i que no critique, ja que Xàtiva abarca a moltíssima població, jo crec que en el que hi ha ens sobra (Nou Pavelló incluit), per poder practicar l'esport. No penseu que en aquest temps que estem, es deurien de pensar molt més aquestes coses abans de fer-les?
    Més feina pel poble i menys per als amics constructors.
    Siguent de les localitats de la Comunitat més endeudades, continuen fent de "faraons".
    Jo ho tinc clar el 22 de maig, i que conste que no sòc de ningun partit (em pot el poc sentit comú que tinc), però algo deuriem fer.

    Salutacions

    ResponElimina
  6. Però les coses no s'inauguren quan estan acabades?
    Divendres nit varem passar per allí i semblava que encara hi quedava uns dies de feina... Baranes per pintar, rejols per posar, etc...
    Per altra banda, aprofite per felicitar a qui haja dissenyat la remodelació, per haber pensat en aquelles persones discapacitades o amb les mares amb els carrets, etc... Molt ben pensada l'eliminació de graons.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.