dilluns, 28 de març del 2011

Agraïment a l'Ajuntament de Vallada


Volem felicitar a l'Ajuntament del nostre poble per haver-se decidit, per fi, a col·laborar al nostre bloc.

Nosaltres (i segurament tot el poble) vos ho agraïx i esperem que, ara sí, hagen tornat per a quedar-se, informar al poble, dialogar i discutir tot allò que hi puga sorgir.

Dos anys ens ha costat aconseguir aquesta necessària col·laboració, amb bones paraules i també amb altres "indirectes" no tan bones, ho admitim, però després de molt d'insistir, inclús de crear-los nosaltres mateix el nom i contrassenya per accedir al nostre bloc, ho hem aconseguit!

Ara, a dos mesos de les eleccions autonòmiques, ens han sorprés a tots amb 2 escrits creats i penjats per ells mateix... i en valencià!

Felicitats de nou!!!

PS: Deveu saber també que a l'Ajuntament se'ls ha informat de la possibilitat de gastar a les seues entrades l'opció de "No permetre comentaris" i al parer, han decidit no gastar-la, i enfrontar-se als comentaris (bons però també roïns) què puga fer-los el poble. Felicitats també per aquesta sàbia decisió.

Atentament:
L'equip de VALLADA City

11 comentaris:

  1. El donyet de l'albelló28 de març del 2011, a les 19:43

    En primer lloc, he de dir que coincidisc plenament amb el comentari que ha fet Llumdecresol a una altra entrada i que figura encara entre els últims comentaris publicats. Trobe que és un comentari encertat, racional i oportú. Vull sumar-me a eixa reflexió i afegir-hi que pense que no hi ha motiu per a agrair tant a l'Ajuntament de Vallada, no ha fet res que no hagen fet altres ja fa molt de temps i sense tanta botifarra. L'Equip de Govern, a tot estirar, aprofitarà i es valdrà temporalment del bloc per a fer campanya, puntualment, només quan li interesse i quan n'isca beneficiat. Res més. No es percep una voluntat real d'informació pública veraç i objectiva. Mai no ho ha fet esta gent. I, en tot cas, es fa perquè tenim la sort de comptar al poble amb una AEDL, Maria Boluda, que és probablement la persona més eficient i preparada de l'Ajuntament, capaç d'incorporar-se i participar en un projecte de noves tecnologies i de caràcter democràtic, i de fer-ho a més a més en valencià normatiu. Afortunadament, existeix Maria, i això es nota. Que ningú no es faça il·lusions amb la participació esporàdica i parcial de l'Ajuntament (més prompte caldria de l'AEDL) en el bloc: només ho farà fins al maig. Salut.

    ResponElimina
  2. a 2 mesos de les eleccions s´animen a participar al bloc ¿casualitat?

    ResponElimina
  3. El què dieu, pot ser siga cert, són coses de les que un se n'adona de seguida, però així i tot, l'alegria que tenim de que l'Ajuntament (o algú de l'Ajuntament) hi participe, és molt gran... qui ens haja seguit des del principi, ens comprendrà.
    Que després de les eleccions ja no els vorem per ací? Be, això ja es vorà, però si és així, ens defraudaran molt a nosaltres i a tot el poble en general... No sabem si vos heu adonat, però durant aquest últim mes, els comentaris i les persones que comenten han augmentat, i això també és conseqüència de les eleccions. Esperem que la participació post-electoral en quant a comentaris no decaiga tampoc...
    Que l'Ajuntament sols penja allò què li interessa? I qui no ho fa? Algú va a penjar alguna cosa què vaja en contra dels seus ideals o d'alllò que pretén aconseguir? Siguem d'un color o un altre, tots fem igual, i ací, com be sabeu, tenen cabuda TOTS els colors (inclús les tonalitats intermèdies).
    Si Maria ens està llegint, ens agradaria que l'Ajuntament o l'ADL es creara un twitter per enllaçar les seues publicacions directament al nostre bloc. Això seria genial...

    ResponElimina
  4. bon dia!!
    Se que esta entrada no te res a vore en el que vull saber jo.
    Algú sap si ja podem saber qui va a les llistes electorals locals?
    si es aixi, on podria voreles?
    gracies

    ResponElimina
  5. dixau estar i tin pasensia que l'ultima volta que heu van preguntar casi ni han galtaes

    ResponElimina
  6. ok.
    Havia sentit que ja estaven publicades als periodics però no es aixi.
    Gracies de totes maneres.

    ResponElimina
  7. no, encara no estan. Tingau paciència, que pel que veig, la gent ja està esperant als candidats amb les espasses en alt. Tant uns, com altres, com els de més allà.
    Hi haurà garrot pa tots, no patiu.

    ResponElimina
  8. L'intriga no serveix per a res, el que pasa es que tots rumorege'n sense saber i sense trellat tal volta ,no tingeu por i digeu la veritat

    ResponElimina
  9. Molt traqnuil està el blog, cosa que m'alegra, algo està coguense...aneu espai i no es cremeu!!Felicitacions a l'Anjuntament.

    ResponElimina
  10. cà, estàn tots en l'aspàrec! :P

    ResponElimina
  11. Si tingueu una pregunta, no patiu, el temps vos donarà la resposta.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.