divendres, 25 de març del 2011

NOVA SENTÈNCIA FAVORABLE A L´AJUNTAMENT DE VALLADA

NOVA SENTÈNCIA FAVORABLE A L'AJUNTAMENT DE VALLADA


UN ALTRE REVÉS DE L'OPOSICIÓ DE VALLADA (PSOE-PSPV I AIPV)


El Jutjat del Contenciós Administratiu núm. 5 de València ha desestimat el recurs interposat pel lletrat José Martínez Cerdá en nom i representació de Servilio Alonso, Jesús García i Mª José Tortosa pel PSOE-PSPV i de Vicente Perales i Agustín López per AIPV, contra l'acord de data 14 de gener del 2010 del Ple de l'Ajuntament de Vallada sobre l'aprovació definitiva del Compte general de l'exercici 2008.

La resolució de la sentència desestima este recurs contenciós administratiu interposat pels grups de l'Oposició i reconeix que l'actuació de l'Ajuntament de Vallada ha sigut correcta i dins de la legalitat, resultant d'acord amb dret.

L'Equip de Govern de l'Ajuntament ha mostrat la seua satisfacció per esta nova sentència favorable als interessos de l'Ajuntament, és a dir, de tots els i valladins i valladines del nostre poble.

Podeu consultar la sentència en www.vallada.es, Tauler d´Anuncis.

18 comentaris:

  1. Enhorabona a l'ajuntament, per fi estan posant totes les noticies, perque els que entrem aquesta pagina (i som molts), volem sentir les dos parts.

    ResponElimina
  2. M'alegre molt de esta noticia a vore si ja van posant a cadasqú on mereix.
    una vallaina orgullosa del seu poble.

    ResponElimina
  3. Algú sap realment el que pasa a VALPARK ?, precisament m'agradaria saber del tema ja que li desitge lo millor al poble de VALLADA,i tinc curiositat per saber com está l'asumpte relaciona amb el parc.
    una vallaina que dsitja el millor per a tots.

    ResponElimina
  4. muy bien señor alcalde y gobierno local. Que se piensan todos estos! . Se piensan que no lo haceis con la legalidad por delante? Pues claro que si!!! enhorabuena.

    ResponElimina
  5. Lo malo son las sentencias que hay contra el ayuntamiento, que dicen que al ayuntamiento le toca pagar una barbaridad que corresponde al hundimiento de todos los valladinos. ¿Legalidad? ¡Muy bien señor alcalde! ¡Gracias por hundir a su pueblo y a su gente!

    ResponElimina
  6. Que bé! Quina alegria! Quina satisfacció! Quina maravilla! L'anjuntament de Vallada fent coses normals i escrivint en un bloc!!! Vallada ha superat els anys 40!!! S'han espavilat! A vore si continuen (si guanyen, que no crec) i dixen que este poble faça com els altres i intente arribar al siglo XXI, i per lo menos tinguem algo de normalitat i dixem de pareixer un poble dels anys 40.

    ResponElimina
  7. Muy bien! El ayuntamiento ya sabe donde publicar la información sobre su gestión municipal, pero toda, la favorable y la no.
    Estoy con Batiste, VALLADA HACIA EL SIGLO XXI.

    ResponElimina
  8. Pilar la cascalla de numero 4 a la llista del pp , va diguento. Ella pel poble , increíble pero cert , Fernando , alan ,bocacha i la cascalla , menut. Equip.

    ResponElimina
  9. Me alegro que el ayuntamiento publique la sentencia que ha ganado,pero tambien deberia de decir las que ha perdido y que las ha ganado el P.S.O.E. con el letrado J. Martinez a ver si nos dice cuantas ha perdido el ayuntamiento

    ResponElimina
  10. Me parece que esta pagina entera solo dice y comenta lo que al Ayuntamiento y su grupo de gobierno le interesa y de las manera que mas le favorece. ¿Porque no se puede coemntar la prepotencia de las inauguraciones y eventos celebrados el viernes en post de hacer creer a nuestro pueblo que nuestro alcalde se preocupa por nosostros?¿Porque se tuvo que inaugurar una plaza en la que la mitad de las farolas no funcionan y los albaniles estaban el mismo lunes a la hora de la comida terminando de lucir y rejuntar? ¿Porque poner una primera piedra para que se quede bajo tierra enterrada por una segunda "PRIMERA PIEDRA" como ha ocurrido con el VALLPARK? y que por cierto esta por acabar por los siglos.
    Algien preocupado por su pueblo y no por su bolsillo.

    ResponElimina
  11. Últim anònim que diu: "Me parece que esta pagina entera solo dice y comenta lo que al Ayuntamiento y su grupo de gobierno le interesa y de las manera que mas le favorece".

    Què dius???

    ResponElimina
  12. Ací opina qui vol i quan vol, i per sort ara opina fins i tot l'ajuntament.

    Per cert, Natzaré, em va semblar molt mala idea la publicació que feres de la còpia del perfil del Facebook de Jou, el seu perfil al Facebook és privat, i no tenim dret a publicar perfils i comentaris privats de ningú sense el consentiment de l'afectat.

    Al que diu que està satisfet perqué l'ajuntament ha escrit al blog i ha arribat al segle XXI, voldria dir-li que no es faça il·lusions. Potser han descobert, per fi, que necessiten internet per a fer campanya, però no crec que coloquen al poble dins de la normalitat si no ho han fet en tots els anys que governen. Et pose un exemple:

    Hi ha una agenda provincial que s'anomena "Teuladí", la edita la diputació de València i es pot consultar a Internet: www.sarc.es . A mi sempre m'ha fet molta gràcia veure eixa agenda, en ella pots trobar els actes que s'organitzen als pobles de la província, pots voreu tot: teatre, concerts, coses per a xiquets, cine, tallers...

    Sempre m'ha agradat comparar el que organitza l'ajuntament del nostre poble (res) i el que fan altres pobles de tamany paregut o més xicotets, la majoria governats també per el PP, com Moixent. Vos recomane que feu la prova. Podeu consultar fins i tot els "Teuladins" anteriors. I lo més trist és saber que moltes d'eixes activitats les paga la diputació, o siga que a l'ajuntament no li costarien un duro però no les demana.

    Molta salut a tots i ojalà voteu des del sentit comú. Que ni és bo que a Andalusia governen sempre els mateixos, ni a València, ni a Vallada. Això no és sa.

    ResponElimina
  13. El donyet de l'albelló28 de març del 2011, a les 19:52

    No sé si es tracta d'un problema del meu navegador o de configuració, però en la pàgina web de l'Ajuntament de Vallada (www.vallada.es) no m'apareix l'opció de triar la versió en valencià. No existix? He entrat a la pàgina de diversos ajuntaments de la comarca i sí que en dóna l'opció. Algú sap si n'hi ha?

    ResponElimina
  14. Anem a veure, que per molt que li hagi donat a l'ajuntament per publicar al blog, no és perquè hagi canviat alguna cosa. Simplement és que li interessa. Només cal veure el que publiquen.
    Que no li doneu voltes, que Vallada no és un poble, és un "cortijo" ¿i sabeu qui és el "senyoret"? doncs això.
    Al senyor Luís, només dir-li que sí, que "todos estos" mal que li pesi, pensen. I el que més li fastigueja és que no pensen com vosaltres voldríeu.

    ResponElimina
  15. ara si que si una bulgareta a les llistes del pp pero que no mos donem conter de com tinguem valla, esta apesta i ara tame en el govern. tot primer pa elts,yo tame vuik trevallar i tindre alguna seguretat xero klar,esque ellts tame voten cuant buiguem donarmos conter sera masa tart i asi en espaya pareguem almes de la caridad,isi n tapegues a rrodo eres un fascista o un facha per aixo tots callats i tragant asta que mos imposen elts la manera de viure dels vallains,despertem ke aixo de que tenen dret esta mlt be pero sigam realistes

    ResponElimina
  16. Llumdecresol;
    Ja he donat explicacions del què vaig fer amb Jou, ho he justificat i també he demanat disculpes.
    En quant al teuladí, a un amic molt proper d'ací del poble, l'han contractat moltes vegades a través del SARC (a altres pobles, clar) i sí, tens molta raó, jo ja vaig fer la prova també fa uns quants anys, i la diferència entre el que es fa a Vallada i a altres pobles, és substancial... Per cert, aquestes activitats, estic quasi segur que NO les paga la diputació, si no que l'Ajuntament paga un percentatge (depenent de la seua població) i la diputació (SARC) un altre.

    ResponElimina
  17. Hola Natzaré,

    El fet de demanar disculpes parla bé de tu.

    Abans el SARC pagava un tant per cent i l'ajuntament un altre, però enguany ha canviat. Ara el l'ajuntament paga algunes activitats i el SARC algunes altres diferents, el SARC en financia més als ajuntaments que més en contracten.

    Salut

    Llumdecresos

    ResponElimina
  18. Si mireu l'oferta del SARC:
    http://www.sarc.es/userfiles/catalogos11/val/programes.htm
    voreu que l'anjuntament contracta alli per eixemple el Gran Fele, danses de lo Rat Penat, els correfocs etc

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.