dijous, 31 de març del 2011

Concentració a Xàtiva contra la manipulació de Canal 9 i la corrupció de la política

 El col·lectiu Valencians amb dignitat demana que es publique al bloc la següent convocatòria:

Convocatòria de concentració ciutadana a Xàtiva


- Contra la manipulació de Canal 9: per una RTVV pública, digna, de qualitat i en valencià.

- Contra la (presumpta) corrupció de dirigents del PP i del President de la Generalitat, el (presumpte) finançament il·legal del PP valencià i la seua relació amb la trama Gürtel, l'abús de poder i el menyspreu a la democràcia i a la ciutadania.

- Contra les polítiques del desficaci, del balafiament, dels projectes faraònics, dels fastos i dels negocis dels amics de la Generalitat: per una política honesta al servici de l'interés general, racional, que atenga les necessitats socials i que prioritze la sostenibilitat socioeconòmica, el respecte al territori, el medi ambient, la cultura i les persones.

- Contra la política del caciquisme, el pessebre i el clientelisme polític que duen a terme les diputacions provincials, governades pel PP, beneficiant els amics, repartint prebendes i comprant les persones, i castigant els ajuntaments i els pobles de signe polític contrari: per un repartiment just i igualitari dels recursos i els diners públics, tots hi tenim dret.

- Per la dignitat de la política, de les institucions valencianes i de la societat valenciana. Els valencians no som com ells diuen i volen: tenim dignitat, som crítics i ens importen les coses.


Per això, vos convoquem a una concentració este divendres 1 d'abril, a les 19.30 hores, davant de l'Ajuntament de Xàtiva.

Per dignitat.

Ens veiem divendres a Xàtiva: passa-ho!

Col·lectiu Valencians amb dignitat

7 comentaris:

  1. Genial,Simo esperem que puga anar molta gent i siga un exit
    Moltes gracies...

    ResponElimina
  2. Intentarem enviar algun representant a la concentració de Xàtiva, coincidim amb les denúncies que fa el col·lectiu i pensem que cal canviar totes eixes coses i normalitzar la vida política i social valenciana. Molta sort!

    ResponElimina
  3. A Simó (presuntament) pareix que no li va malament amb el pesebre i clientelisme, professor d'escola d'adults a Moixent (PP), profesor d'escola taller a LA Font (PP), i més coses que no sabem...

    ResponElimina
  4. El pessebre implica callar i engolir i Simó, pel que podem veure ací, no pareix que calle ni que s'empasse el que li tiren. Si tots els ajuntaments són del PP en que ha de treballar? El problema, com deia abans, és baixar el cap i convertir una relació laboral en clientelisme o servilisme, com desgraciadament passa al nostre poble.

    ResponElimina
  5. Tal vegada és que aquestos ajuntaments no són com el d'ací, i contracten a gent preparada sense importar de quin color són els seus ideals...
    Jo no sabia tot açò però ara que ho se: Simó, ole tus huevos, molt be!

    ResponElimina
  6. La Salaella te raó. Molt de parlar però després fan igual.

    ResponElimina
  7. A veure, anòmim de les 16,35h,en què té raó La Salaella? Què és el que fan igual? Pel que veiem ací Simó parla i diu el que pensa a cara descoberta. No és igual que els que estan fotuts per les humiliacions que reben de qui els "dona" la feina i callen, i només parlen per darrere, acovardits

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.