dimecres, 16 de març del 2011

Documental: EL PARTO ORGÁSMICO

Este, és un documental diferent....
Pot ser no recomanable per a molta gent sensible, amb poques ganes de saber que les coses, no són sempre com deien ser...o que al menys, hi ha una llumeneta que ens diu que pot ser diferent.

Ja fa uns anys, vaig veure un documental que feia referència al tema de poder parir sense dolor. No és que unes persones se'ls haja ocorregut, hi han persones que han dedicat la seua vida al tema.

En esta pàgina, podeu llegir al respecte:
http://sites.google.com/site/casildarodriganez/parto-orgasmico-testimonio-de-mujer-y-explicacion-fisiologica

I en este bloc, també podeu trobar molts enllaços relacionats
http://miblogbydefault.blogspot.com/2011/01/parto-orgasmico-orgasmo-duranteen-el.html

Pot ser hi haurà gent que s'escandalitze pel fet de que la paraula orgasme estiga junt a part, però si ho pensem bé, el moment de donar a llum, més que un dolor, deuria ser un plaer....clar, tots deguem saber que la sanitat no està preparada per a rebre la vida de la manera que es comenta al documental, sinó molt més mecanitzada, impersonal...


Per a finalitzar, dedicar tota esta informació a totes les dones, de vallada i fora, per a que difongueu tot allò que s´amaga... al món, encara no els interesem del tot, i que açò no es conegas la proba...

A gaudir! (recordeu que més cap abaix, si feu click en "més informació" podeu veure la resta de l'entrada i els demés vídeos).


Parte 1




Parte 2


Parte 3


Parte 4


Parte 5


Parte 6

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.