divendres, 18 de març del 2011

El Ayuntamiento de Vallada ofrece un curso de Atención al cliente en establecimientos turísticos

  El Ayuntamiento de Vallada, en colaboración con el CdT, ha organizado para esta semana un curso de “Atención al cliente en establecimientos turísticos”. El curso, que se llevará a cabo del 9 al 11 de marzo en horario de 10 a 14 horas, se impartirá en la Casa de la Cultura de Vallada, y está dirigido principalmente a desempleados y estudiantes vinculados al sector turístico.


    El curso ha tenido una gran acogida entre los vecinos del municipio, ya que hay más de 50 alumnos matriculados. Este dato demuestra el gran interés de la población por los temas relacionados con el turismo.


    El Alcalde de Vallada, Fernando Giner, ha manifestado que “con este curso se pretende motivar la formación turística para contribuir a la profesionalización del sector y mejorar la calidad y la competitividad del destino turístico”.

8 comentaris:

  1. El donyet de l'albelló18 de març del 2011, a les 15:44

    Només un detall, equip de Vallada City: no vos heua adonat que el curs ja s'ha acabat, que es va realitzar la setmana passada i que ja no té cap sentit ni utilitat publicitar-lo ara? Almenys, si volíeu fer-vos ressò del curs, hauríeu pogut modificar un poc el text de la nota de premsa i redactar-lo en passat, afegint-hi algunda dada d'interés, com ara el nombre de participants, la valoració que n'han fet, alguna anècdota, etc. En fi, equip de vallada City, una patinada bastant incomprensible. Bé, la falta d'experiència...

    ResponElimina
  2. Clar que ens hem adonat, donyet, però com ja hem dit, és una notícia que hem copiat-enganxat de la web de l'Ajuntament.
    Sols voliem informar a la gent de les coses que es fan al nostre poble, res més... A més, això de ficar notícies desfasades també està be alhora de fer veure a l'Ajuntament que si ens haguera enviat la notícia quan tocava, en lloc de 50 persones matriculades, pot ser hagueren sigut més.
    Ale donyet arreplega unes rametes de til·la del teu bosc encantat i calma't un poquet, que nosaltres ho fem el millor que podem, val?
    Saps que podries fer? Crear-te un compte a google, i fer-te col·laborador del nostre bloc. La teua feina seria estar pendent del que publica l'Ajuntament a altres llocs per notificar-ho al nostre bloc i que no passen aquestes coses de notificacions fora de data...
    Seria genial!

    ResponElimina
  3. Sí, i també de passo que estiga pendent de les fotocòpies que reparteix l'Ajuntament per ahi i que les passe a digital i si pot ser, a dues llengües.
    Donyeeet, que ganes de fotre...

    ResponElimina
  4. Creo que lo que más os molesta es que el ayuntamiento pase de vosotros (por cierto ganado a pulso). Pero también os molesta que os digan las cosas claras.

    ResponElimina
  5. D'anònim a anònim, que vols dir am això de "ganado a pulso"??
    El bloc obri una porta al diàleg a tot aquell que vulga participar, com tu mateix ho has fet.
    Les opinions dels comentaristes no tenen perquè coincidir amb la dels administradors.
    Dir què l'ajuntament "pasa de vosotros" sembla dir que, l'ajuntament passa de la gent que escriu, per tant passa d'una part del poble.
    O volies dir alguna altra cosa?

    ResponElimina
  6. El que s'entén de l'anònim de les 9: 57 és que l'Ajuntament aplica la política de “qui no està amb mi, està contra mi”, polaritzant tots els assumptes en dos bàndols, i després aplica allò de “tot per als amics i als enemics ni aigua”. La democràcia és tot el contrari. Es tracta d'evitar la polarització i fomentar el diàleg per arribar a acords eliminant les arestes i punts de desacord. Per desgràcia per al nostre poble això no es coneix.

    ResponElimina
  7. A l'anònim del 21 de març de 2011 9:57: Quan llig coses com les què has ficat em passa el mateix que quan veig aquest vídeo: http://www.youtube.com/watch?v=sKM91Vpskes

    ResponElimina
  8. No os habeis enterado de nada, como siempre estais cegados a vuestra causa.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.