dijous, 31 de març del 2011

La Costera Sona, a Vallada!


Ens han enviat aquesta crònica per a la seua publicació:

 
Continuant el tour per la comarca, el passat divendres 25 de març, La Costera Sona!, primer concurs de grups de música de la comarca, va arribar a Vallada. En aquesta ocasió la parada fou al pub Glaçó.

Naia va començar el concert, i amb les seua música tradicional, amb melodies i arranjaments cuidats, va seduir al públic, barrejant la música tradicional amb una actuació innovadora. L'encarregat de tancar la nit fou Enderrocks, que amb la seua posada en escena potent i enèrgica tampoc va deixar indiferent ningú. Així, el públic que va assistir al pub va gaudir d'estils tan diferents com el folk, el pop o el rock, participant en les votacions finals que en breu publicarem a la web:  http://lacosterasona.wordpress.com  
 
           La Costera Sona! acabarà la primera fase de concerts el proper divendres 1 d'abril amb les actuacions d'Skalingrad i Pequeñas Luces. Us esperem!

L'Escarot - AJLC

2 comentaris:

  1. ES UN PUB O QUE ES EL LOCAL JA ESTA BE............ ALGUN DIA TOTA IXA XULERIA S'ACABARA PRONTER. JA ESTA BE

    ResponElimina
  2. No entenc que és el que vols dir. Ni de què parles.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.