dimarts, 22 de novembre del 2011

Teatre a Vallada


Organitzat per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Vallada, el grup Margalló Teatre representarà l'obra “El florido pencil” el pròxim dissabte 26 de novembre, a les 22,00 hores, en l'Auditori de la Societat Unió Protectora Musical de Vallada.
 

L'entrada serà lliure i gratuïta

7 comentaris:

  1. Allí estarem per a passar una bona i divertida vesprada. Ací va un xicotet resum de l'obra. Jo no me la perdria.
    "El Florit Pènsil" és un reflex, en clau d'humor, de l'educació de diverses generacions d'espanyols de la postguerra, entre les dècades dels quaranta als seixanta en què es desenvolupa l'acció, amb especial èmfasi en el sistema educatiu nacional-catòlic. Amb una gràcia i un humor irresistible, a través de la mirada infantil d'un xiquet i dels seus companys d'escola es descobrix -amb una eficaç comicitat no exempta d'ironia- una manera d'entendre el món, la societat i una Espanya "de glòries i florit pensil", tal com es cantava en l'himne nacional d'aquells anys.

    ResponElimina
  2. Quina bona notícia! Ja hem quedat per a anar el dissabte a riure un poc, però, com va el tema de les entrades?? perquè supose que hauran d'organitzar-se un poc, és per saber si hi ha lloc per a tots o si pensen que estarà ple. Gràcies!

    ResponElimina
  3. Dora. l'entrada serà lliure i gratuïta.

    ResponElimina
  4. Això era, com havia llegit que era de baes, per això, jejeje... vol dir que hem d'anar promptet. L'obra és molt divertida, sobre tot si tens una certa edat i, per exemple, vas aprendre a llegir amb "El Parvulito", amb sor Felicidat i sor Vertudes al cole que hi havia on ara està l'ajuntament. Ara, si va ser a les escoles velles, on està la biblioteca, segur que millor!!

    ResponElimina
  5. Què bé! Jo vaig llegir el llibre i m'ho vaig passar d'allò més bé.

    ResponElimina
  6. Gracies al grup Margalló per fermos pasar una nit tan agradable i divertida

    ResponElimina
  7. En el meu nom i el de tota la meua família enhorabona al grup Margalló per la seua gran actuació i la nit tan divertida que ens van fer passar. També a l'Ajuntament per la seua iniciativa.
    Gràcies

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.