diumenge, 27 de novembre del 2011

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any....

Començàvem la setmana amb una proposta dels administradors del bloc: la nova secció De pel·lícules i cançons, on compartir les nostres música i cinema preferides.

Iron Maiden es mostrava ben content amb la iniciativa i compartia una de les seues pel·lícules preferides, La fortuna de vivir, una producció menuda, que va passar discretament per les pantalles, però plena de valors i d'humanitat.

Música de la bona ens portava la Unió Protectora Musical, amb una interpretació excel·lent de El duende de España. La lletra, i la polèmica, que van vindre a continuació, ja no resultaren tan agradables.

Kike compartia la seua finestra infantil al cel a l'endevina endevinalla i, amb la complicitat constant de Paco GB, ens apropava a la història dels cementeris del nostre poble.

Camot roder de La Costera ens recomanava un altra pel·lícula: el clàssic de Disney Alícia en el país de les meravelles, de la qual ens convidava a treure'n bon profit.
També ens convidava a una representació teatral solidària, la de l'obra Corruptia a benefici d'ASPROMIVISE, organitzada per l'associació Ulleye, al Cine-Teatre Goya de l'Olleria

Els responsables del bloc traslladaven els resultats de l'enquesta sobre participació dels partits polítics al bloc i ens presentaven una nova secció, Vallada Parla, en la que ens animaven a participar i opinar sobre els que els partits polítics del poble fan bé o mal i aportar les nostres idees per a millorar.

El pub Glaçó publicitava una de les seues festes promocionals.

Amic dels llibres recomanava un bon grapat de llibres interessants per a tots els gustos

Paco Garrido Blasco intentava "traure ferro" a les disputes musicals amb una aportació sobre l'insigne músic Salvador Seguí Pérez, que va compilar, amb la col·laboració, entre altres, d'un musicòleg d'origen valladí, Sebastià Garrido, uns molt acurats cançoners músicals de les tres províncies valencianes. En el de València figura la peça que dona títol a l'entrada: l'Aurora antiga (pum xim pum tirorirorà).

I, finalment, Kike ens portava la imatge de Vallada a ull de pardal

Bona setmana per a totes i tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.