dilluns, 7 de novembre del 2011

#Reiniciaeldebate

Al canal 9 ja estan diguent que falten 43 segons per a que comence el debat i han posat un compte enrere. Abans ja han dit altres dades, cadascuna més irrelevant, com si en lloc d'un programa seriós es tractara d'un show televisiu, un programa del cor... però no, aquest debat és un debat molt seriós, però no pels seus convidats, si no pel blindatge i burla a la democràcia participativa, que hi suposa aquest cara a cara. Aquest debat deixa de ser-ho des de el moment en el que no participen tots els implicats, i abans de que comence ja podria resumirlo en tres paraules: "y tu más" i dos cifres: 18.000 destinats als aperitius dels convidats  (el subsidi de 4 famílies durant un any) i 550.000 euros de presupost per a la seua realització.


Com que hi han altres partits que es presenten a les eleccions, tal i com ens han recordat al bloc, des d'avui fins el 20N m'agradaria ser el pesat de torn, militant o inconformista simplement, que vos informe d'EQUO i les seues propostes.


Quí és EQUO?  
Equo és un moviment social i polític que, després d'un any de funcionament com a Fundació, ha decidit concórrer a les eleccions generals del 20 de Novembre.
Equo va ser fundat per un grup de persones que compartíem una trajectòria comú de treball a favor de la sostenibilitat ambiental i l'equitat social. En aquests moments, estan presents en quasi tota Espanya i tenen més de 2000 associats i 7000 persones que formen part de la Equomunitat. 
Equo basa la seua acció política en la defensa de la sostenibilitat, la democràcia participativa i els Drets Humans. 
Equo també aposta per un model econòmic diferent, fet a mesura la ciutadania, basat en la democratització de les institucions financeres, el foment d'ocupacions verdes i una reforma fiscal progressiva que garantisca la qualitat dels serveis públics.
Segueix-los a:



3 comentaris:

  1. Votar, sí, per supost!!8 de novembre del 2011, a les 14:45

    Ai, Kike, no saps que C9 és la tele més diver de tot el TDT? Per a ells tot és meravellós, un circo que alegraba siempre el corasónnnnn
    I en la meua opinió, això no és un debat, és una actuació estelar de dos monologuistes un enfront de l'altre amb un senyor que conta el temps...
    Hauria estat normal tindre representants de tots els partits (5 mínim) i periodistes o preguntes de la gent del carrer via twitter, en ple segle XXI ixos candidats estan vivint en la prehistòria digital, serà que sls interessa ser ciber-faves?!!! Quan volen sí que ho gasten, sí.

    Només es pot fer una cosa: Operació 20N.
    ANEM A VOTAR ALTRES OPCIONS a vore si per fi tenen obligació d'escoltar a tot el món !!!!

    ResponElimina
  2. El que és una veritable llàstima és que les opcions d'esquerres que s'agafen de la mà programàticament vagen per separat a les eleccions, amb el més que segur resultat donada la Llei D'Hondt de repartiment del vot escrutat. Està molt bé el que diu compromis i Equo però ja havien corrents, partits, que durant molts anys han defensat aquestes mateixes o semblants propostes. Ací, com en tot, cadascú vol tenir el seu "xiringuito" i això només poden ser families dins del partits, però no opcions fora, cap al poble, marejant la perdiu... Cal sumar, integrar-se en un mateix front, com ja va passar en el seu moment i no dividir el vot d'esquerres, de les veritables esquerres a les que per descomptat excloc als dirigents del PSOE, que s'ha cobert de gloria per a cent anys i un dia, aplicant politiques neoliberals i permitint que el capitalisme ( la banca i la construcció) anara per l'estat espanyol "como Pedro por su casa"... Unire-se, com també en el seu dia per els anys 80 va fer la dreta espanyola, on Alianza Popular i altres partits de dretes es refundiren. L'unió fa la força...La dreta ho te clar. I aixina com es plantetja ara, amb vot d'esquerres tan dinamitzat, tot és molt bonic, però la gent que creguem en la justicia social i l'ecologisme no anem a cap lloc. Salutacions

    ResponElimina
  3. Votar, sí, per supost!!10 de novembre del 2011, a les 8:59

    si voleu fer números, ací ja els tenen clarets:

    http://aritmetica20n.wordpress.com/calculos/

    no es quedeu en casa i anem a omplir les urnes, de lo que siga, pero a reventar!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.