diumenge, 20 de novembre del 2011

Resultats de les eleccions del 20N a Vallada


7 comentaris:

  1. Dubtes: què vol dir EB? en blanc????
    i això d'espanya2000 no és il·legal? ixos no són els que van xillant el nou d'octubre per valencia i fent por a la gent?? que la gent vote a partits extremistes de dreta o nacionalistes encar ho entenc, pero... quina falta fa en el poble ixa gent -ola?
    Per cert, enhorabona als que es pensen que guanyen, quantes traques que van tirar el dumenge, i serà veritat que estan contents, pero faena tenen conforme està el món!! ojalà ho arreglaren tot i ben prontet, seria millor que la loteria de nadal...

    ResponElimina
  2. Amb ganes d'un futur NET23 de novembre del 2011, a les 20:21

    perdona unapersonadel poble, jo també soc del poble i he votat España 2000, algun problema????
    informat primer i després parla, val??
    et recomane q t'interesses abans de parlar del q eixa gentola com tu dius fa.
    és un partit de dretes, si, i q? sols demana el q quansevol español demanaría, per primera no va acobardant a ningú, no pegant pallisses, (no es democrácia nacional), per segona, igual moltísima gent pensa el mateix, pero...es tema tabú, de tabú res.
    Hi han partits d'extrema esquerra i esta ben vist?? al.lucine!!! cadascú pensa el q pensa, i jo pense q eixos partiduxos que lleven la bandera de ESPAÑA i posen una bandera republicana...aixo si q es gentola maxo. Pero be, aci cadascú, com ja he dit es lliure, q per a algo estem a una democràcia, i estic molt, pero q molt content de q cada día més gent vote aquest partit, s'ha triplicat en questió de anys i espere q així siga durant molts més, a vore si d'una vegda anem mirant més per nosaltres i els nostres interessos i menys per els de fora, q ací ja estem començant a pasar fam, i supose q a tu, tant com a mi no et será de bon gust no tindré res i tindre q anarten tu fora i q açí estiga ple. Un poc de respecte als que no pensen com tu i menys parlar del q un no sap.ah! per últim, no es il.legal, com j he dit abans jo il.legalitzaria altres partiduxos que l'unic q fan es molta olor a gosos (sense voler ofendre ningú)

    ResponElimina
  3. indignat, pero de diferent forma24 de novembre del 2011, a les 0:37

    i q sols hi hagen 3 partits de dretes a la "merda de llistes electorals" vos pareix be? quanta gentola, aixo si q es gentola i no votar per un futur millor, a la merda tots els imigrants i corruptes d´aquest país, a la merda, com dic jo, tota la merda, aci ja som prou com per a tindre q aguantar a quatre imigrants q estan sempre al boros ben vestidets, amb cotxets i anant a tots els llocs mentre aci no podem ni ferse una cocacola, ja esta be, a mi m´entren ganes de plorar i pegar a correr.
    als del bloc, si no publiqeu aquest comentari es perque sou molt ipócrites. de mentre, aguantarem tota la merda i obrirem pas a la mort als nostres. gent ignorant es el q sobra, gent q ho te tot fet i no pasa fam, ara b, q els imigrants es monten un negoci com el vostre i q ningú vos compre, a vore q penseu.

    ResponElimina
  4. Al votant d'España 2000, pega-li una ulladeta a l'entrada d'ara fa un any:
    http://www.valladacity.com/2010/11/quan-tot-esta-permes-baix-un-marc.html

    No estaries tu també allí? i si vas estar series capaç "d'amenaçar" a algú del teu poble per política?

    ResponElimina
  5. avi el q está clar es q cadascú pot pensar el q crega o el q vullga, i ningú es quí per jutjar-ho. a mi no em pareix mal.

    ResponElimina
  6. Que algú com Pedro José Cuevas Silvestre assassí del Guillem Agulló, haja estat present a les llistes electorals d'españa 2000 ho dit tot. Fa falta alguna evidència més de que a aquest partit deuria d'aplicar-se-li la llei de partits i ser il·legalitzat? Jo he sofrit violència directa de part dels militants d'aquest partit, des d'intimidació, fins a amenaces de mort... Ernesto Milá, de clara ideologia neonazi. Que ha estat en la presó... Jose Luis Roberto, el capo... algú sap alguna cosa sobre aquest personatge? Votant d'espnña 2000, t'has molestat en veure els seus lemes o la seua propaganda electoral? Un partit que es declara feixista, no deuria ser legal. Aquestes persones deurien d'nar caminant pel carrer i de sobte rebentar, rebentar de l'odi que els caracteritza.

    ResponElimina
  7. Al votant orgullós: jo, una persona com moltes altres, del poble, com podia ser de fora, vaig anar al nou d'octubre a Valencia, no necessite més! vaig vore com anaven xillant, insultant i posant cares plenes d'odi en nom d'un país que també és el meu. I sí, fan por!!
    I no, no tenen dret a utilitzar la bandera que és de tots per a apropiar-se-la i anar fent coses que van en contra de la llei del país a on vivim persones d'ací i de fora. Si un estranger la fa, que la pague, jo també ho pense. Però si uno d'ací la fa, que la pague també!!! Això seria un futur NET, net de gent agressiva i egoísta que només fa que mal, com pots vore als diaris, i als tribunals, que ja tenen prou faena... Per tot lo que he dit i vist, per això crec que no hauria de ser legal ixa "formació" i a nivell personal, jo els consideraré gentola mentre no respecten la llei española, la de tots!!!
    Enhorabona a tots els que voten i accepten els resultats de manera NETA, encara que no siguen els que vols... España és de tots, saps? ací hem de viure tots, i ací estarem tots, aixina que si pot ser amb alegria millor, no et pareix?? Ale, a vore si comencem a millorar tots junts, no sé qui eres, no t'ofengues tant, igual tu en concret no ho sabies, però també et dire lo mateix, informa't de a qui votes, i si continues pensant igual, ja saps, a votar, pero crec que no es el millor partit. Altres partits també volen a España, no cregues, busca, compara, i si trobes una opció millor, a molta gent li faries un favor! Que passem un bon dia!!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.