dimarts, 8 de novembre del 2011

Canvis importants al nostre Google Plus

A partir d'avui, VALLADA City PLUS deixa de ser un "usuari" al Google Plus per a passar a ser una "pàgina" de Google Plus.
Açò suposa grans canvis que ja anireu vegent i disfrutant. El que teniu que fer, per ara, és únicament buscar "VALLADA City PLUS" al buscardor de G+ i afegir-la als vostres cercles.
L'antic usuari, anomenat Valladacity, passa a ser una "persona" amb noms i cognoms, tal i com exigeix la política de noms de Google, en aquest cas, Vicent Galiana Aparisi.
Tot açò significa bàsicament que les notificacions i anuncis que hi fem al G+ a partir d'ara, les farem des de la pàgina VALLADA City i no des de l'usuari "Vicent Galiana Aparisi". Per lo tant, si no afegiu VALLADA City PLUS als vostres cercles, no podreu assabentar-vos dels comunicats que no apareixen al nostre bloc.
Seguirem informant.

Atentament: L'equip d'administradors.



Vos recordem que si no teniu Google Plus, podeu obrir-vos un compte a:

3 comentaris:

  1. Sí, jo ja ho vaig fer ahir, sobre tot a l'enterar-me de que els millors equips de futbol estaven molt interessats en obrir-se una pàgina en Google Plus.
    Aquesta és la del Barça https://plus.google.com/u/0/116151548242653888082/posts

    ResponElimina
  2. Grasies per la ajuda que eu posat en la columna de la dreta pero perque quan vos visite al google plus puc vore unes coses pero nian atres que no puc voreles i man dit que estan posaes?

    ResponElimina
  3. Bona nit "Leré", això és perquè visites el nostre mur, però no ens has inclós als teus cercles, per lo tant, sols veus allò que publiquem "públicament" però no allò que publiquem únicament per als nostres cercles.
    A que tampoc pots veure cap fotografia?

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.