dimecres, 13 de juny del 2012

ESCOLA D'ESTIU


9 comentaris:

  1. Pregunte des de la ignorància, aquestes escoles d'estiu són legals? Tenen assegurança per si hi ha cap contratemps?

    ResponElimina
  2. Algú pot dir entre quines edats poden anar els xiquets a les escoles de l'estiu. Tamé algú pot dir quantes hian, aon estan y quins preus tenen o quines son les mes economiques, tamé si sabeu com van anar els añs anteriors (no tot está en el preu).

    ResponElimina
  3. Sembla que la pregunta de si son legals te molt mala sombra al meu pensar, aquestes escoletes per sort per a la gent que treballem i que tenims als nostres pares fins els...... de tindre als nanos ens van molt be, son xiquetes del poble i amb titulació per poder fer aquestes activitats, el meu fill va i ell esta molt content i jo també, si tingueren que pagar una asegurança no hi traurien prou per aixo. Aixi que el que jo pense es que la persona que vullga tot legal i amb asegurança que es posé a la carretera i duga als fills a altres llocs on la festeta li costarà segurament mes de 150.-€ per fer el mateix que fan estes xiquetes

    ResponElimina
  4. Me siento segurooooo!!!!18 de juny del 2012, a les 23:07

    Vallaïna, la mala sombra t'entraria si al teu fill/a li passara cap cosa i no hi haguera ningú ni cap assegurança que responera. L'assegurança no es tan cara, de fet a l'escola d'estiu de l'Ajuntament amb el preu està inclosa. El que deuria de fer l'ajuntament es agrupar totes les escoles d'estiu i contractar els monitors que siguen necessaris.

    ResponElimina
  5. les constractacions que venen de la ma de l'ajuntament ja sabem com son i com es baremen..........I jo ja estic farteta de que sempre tinguen feina els mateixos (i afiliats al mateix partit) I he dit al meu pareixer em cap moment he dit que aqueta persona (a la que no conec) tinga mala sombra. Per descontat que em posaria de MOLT MALA LLET si li pasa algo al xiquet, pero una asegurança no "m'asegura" que no li pase res simplement cubriría les despesses que hi calgueren i en aquesta vida hi han coses que no tenen preu.

    ResponElimina
  6. Segons diuen enguany no es podra fer l'escola d'estiu de l'ajuntament per falta de gent ....
    Perque sera....?

    ResponElimina
  7. Una pot ser perque en Vallà més de la meitat de la població activa està al paro i apart que no hi ha un duro, poden fer-se càrrec dels fills, altra, per la existència de diverses escoles d'estiu, i altra, perque en Vallà no va res avant i els propis valladins ens encarreguem de carregar-nos.

    ResponElimina
  8. Segur no se sap... pero altres escoletes d'estiu han demanat les clases del convent i es les han deixat .

    ResponElimina
  9. De moment esta ja no es fa, per falta de gent............

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.