dimecres, 20 de juny del 2012

Pengem o no pengem les fotos de la acampada dels Campellets?

   
     Tinguem algunes fotos de la acampada dels Campellets del passat cap de setmana. Ara la qüestió és si hi ha algun pare que no vullga que es pengen les fotos en les que apareix el seu fill, tot i que a través del google+ només ho poden vore determidades persones. Passeu la veu i deixeu algun comentari al respecte.

3 comentaris:

  1. Podeu penjar-les però compartir-les únicament amb el cercle de pares registrats al g+, no?

    ResponElimina
  2. Home, Vicent, si les poseu en google plus, cada família deuria de poder compartir-les amb les seues amistat si vol.Crec que és normal.
    Al cap i al fi, estem mirant fotos d'una activitat bonica i tampoc hi ha fotos compromeses, imagine que seran simpàtiques i les haureu triades. Als xiquets els encanta mirar-se en fotos, i als pares i mares els cau la bava també, aixina que jo crec que seguint la tendència de la vida en el segle 21 és normal posar-les en els nostres cercles, per supost, millor que en el blog, segur
    Una activitat molt bonica, enhorabona!

    ResponElimina
  3. Sí clar, una vegada penjades, cadascú pot compartir-les amb qui vullga (excepte públicament) ja que eixa opció la tenim anul·lada en el cas de fotos concretes.
    Aleshores les pengem?

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.