Cercar en aquest blog

dijous, 21 de juny de 2012

Recordatori i canvi d'horari curs de valencià intensiu Grau Mitjà a Moixent

La Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Moixent ha organitzat un curs de valencià intensiu de preparació de les proves de Grau Mitjà de la Junta Qualificadora, del dilluns 2 de juliol al divendres 10 d'agost, per als qui vulguen presentar-se a les proves de la convocatòria de novembre o, simplement, fer un curs de valencià de nivell mitjà (C1), d'interés tant per a estudiants que cursen estudis d'educació secundària o estudis universitaris i volen millorar la seua competència lingüística (fonètica, ortografia, gramàtica, lèxic, expressió oral i escrita) com per a persones interessades a presentar-se a les proves de certificació de l'Escola Oficial d'Idiomes (cicles intermedi i avançat) que es convoquen anualment per als alumnes lliures.

L'horari del curs ha canviat i serà de dilluns a divendres, de 19 a 21 hores de vesprada. Les persones interessades podeu demanar-ne més informació i inscriure-vos a l'Agència de Lectura de Moixent (Casa de la Cultura) o telefonant al 96 226 10 30 (vesprades, de 17 a 20 h.). El preu consistix únicament en el pagament d'una matrícula de realització del curs (40 euros). Places limitades.
 
 
Regidoria d'Educació i Cultura
Ajuntament de Moixent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- L'escrius anònimament. Escriu el teu nom o busca't un pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.