diumenge, 10 de juny del 2012

Curs de valencià Grau Mitjà intensiu juliol 2012 a Moixent

Un estiu més, la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Moixent ha organitzat un curs de valencià intensiu de preparació de les proves de Grau Mitjà de la Junta Qualificadora, durant el mes de juliol i la primera quinzena d'agost (del dilluns 2 de juliol al divendres 10 d'agost), per als qui vulguen presentar-se a les proves de la convocatòria de novembre o, simplement, fer un curs de valencià de nivell mitjà (C1), d'interés i vàlid tant per a estudiants que cursen estudis d'educació secundària o estudis universitaris i volen millorar la seua competència lingüística (fonètica, ortografia, gramàtica, lèxic, expressió oral i escrita) com per a persones interessades a presentar-se a les proves de certificació de l'Escola Oficial d'Idiomes (cicles intermedi i avançat) que es convoquen anualment per als alumnes lliures.

L'horari serà de dilluns a divendres, de vesprada (l'hora concreta encara no s'ha determinat). Les persones interessades podeu demanar-ne més informació i inscriure-vos a l'Agència de Lectura de Moixent (Casa de la Cultura) o telefonant al 96 226 10 30 (vesprades, de 17 a 20 h.). El preu consistix únicament en el pagament d'una matrícula de realització del curs (aprox. 40 euros). Places limitades.


Regidoria d'Educació i Cultura
Ajuntament de Moixent

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.