dilluns, 20 de juny del 2011

Sant Joan 2011... a la replaceta de Sant Joan

46 comentaris:

  1. Gracies per aquestes activitats en el nostre poble

    ResponElimina
  2. encara que els vents fa uns anys no anaven al vostre favor sempre estaveu ahi... sant joan,20 d'agost.. plantacions d'arbres. etccccc.

    enhorabona

    ResponElimina
  3. Per al senyor alcande consorte i companya.

    A quin estatut d'autonomia diu que els valencians tenim la cuatribarrà com a emblema representatiu?. On està el respecte a la legalitat? (Ley d'espectacles de la Comunitat Valenciana).
    En aquest bloc s'han fartat de dir que si u fa lo que vol, que si l'altre mira per açí o per ...
    I ara que fem els salvadors de la patria. Més del mateix.

    Vixquen els hipòcrites. I a partir d'ara qui farà les actuacions popular la botifarrà.

    ResponElimina
  4. Correcció d'errates greus. ON DIU "ALCANDE CONSORTE" es vol dir "ALCALDE CONSORTE EN FUNCIONS"

    ResponElimina
  5. Anònim del 28 de juny de 2011 0:35
    En quin estatut d'autonomia diu que cal que hi haja una bandera autonòmica en un concert de música?
    Com si volen ficar una bandera pirata, un arc de sant martí o una servilleta, està clar?

    Postdata: Quan veges una bandera autonòmica de la Comunidad Valenciana a un concert de música en valencià, m'avises. Ignorant.

    ResponElimina
  6. Anónimo de las 1;40

    No es obligatorio el uso de banderas, pero las banderas simbolizan a los territorios y a sus habitantes. Con lo cual y puesto que la bandera de Catalunya ocupaba un lugar preferente, simbolizada lo que tu y to sabemos. Y las personas públicas son públicas y sometidas a críticas y elógios públicos. Y si no te gusta ya sabes.

    Listillo de las 1:40

    ResponElimina
  7. Uoooh! "Simboliza lo que tu y yo sabemos".
    Açò ja sembla una peli d'espionatge americana.

    Aleshores, en un estat aconfesional com el nostre, que un càrrec públic acudeixca a un acte religiós (o que ajude a la seua organització) també "simboliza lo que tu y yo sabemos".

    Què ganes de fer la mà!
    Deixeu a la gent fer coses en pau i llibertat, sempre que siguen entretingudes, culturals i enriquidores.

    ResponElimina
  8. Muy bien Kike,

    Los actos que realizas denotan tu personalidad, reencias, ... siempre y cuando, no lo hagas por protocolo. Nada hay que reprochar a aquel político que siendo musulmán de creencias participe en un acto católico en representación del cargo público que realice.

    Pero, hasta donde yo conozco el PSOE es un partido de centro izquierdas, capaz de llevar a cabo políticas como la ley de dependencia, los matrimonios homosexuales, ... y al mismo tiempo, congelar las pensiones y bajar el sueldo de los funcionarios.

    "Lo que tu y yo sabemos" es que tras una asociación cultural como supongo que será la Serra Grossa, en la que supuestamente participan algunos de nuestros concejales socialistas. Los actos públicos que realizan los enmarcan bajo unas señas de identidad que no nos corresponden, lo que aflora el pensamiento real que transmite esta asociación. En consecuencia, las siglas bajo las que deberían escudarse no son realmente las del PSOE sino más bien deberían ser Esquerra Republicana u otra similar. Pero claro, con otras siglas que no fueran las del PSOE nunca podrían llegar al poder.

    En conclusión, Kike, espero que ahora te quede un poco más claro "Lo que tu y yo sabemos". Y ya me voy, aunque con un poco de retraso "a fer la mà"

    Por cierto, y para terminar lo de esconderse tras identidades falsas no se como lo calificarías. Pero en teoría este bloc no tiene por finalidad la denuncia de estas irregularidades, o es que sólo sirve para las que hagan los del PP.

    ResponElimina
  9. Uff, no sé que dir-te...
    Per a mi és tan surrealista sentir a algú com tu criticar a un col·lectiu com el de Serra Grossa per defendre "unas señas de identidad que no nos corresponde", i fer-ho com ho fas: en castellà.
    Per a mi, en eixe punt, perds tota la credibilitat que pretens tindre.
    (és el que pense)

    De quines senyes d'identitat parles? Jo no tinc res a veure amb aquest col·lectiu, però pel que se i he vist que fan, defenen la nostra llengua (el valencià), promouen la nostra cultura i tradicions com a poble i es preocupen pel nostre entorn.
    Et torne a preguntar, anònim: Quines senyes d'identitat valencianes són aquelles que (segons tu) et corresponen?
    Et done la paraula. Gràcies!

    ResponElimina
  10. Para el listillo Kike:
    Yo, y muchos de los que escriben en castellano en este BLOC que pretende ser apolítico, tienen en el DNI a VALLADA como lugar de nacimiento.
    Podrías mirar tu DNI, porque lo mismo pone XATIVA (por lo del hospital). Así que no nos des clases de valencianismo y valladismo.
    Por otra parte, y antes de que me envíes tu, me voy "a fer la mà", que por lo menos es una cosa placentera y no leer lo que escribes.

    ResponElimina
  11. Sí, molt be, però segueixes sense contestar la pregunta: Quines senyes d'identitat valencianes són aquelles que (segons tu) ens identifiquen i que deuria de defendre aquest col·lectiu i no ho fa?

    PS: Jo no t'enviaria mai a fer la mà.
    2ªPS: Vaig nàixer a la Fe (València), però curiosament, al DNI fica Vallada. (i això què te que veure amb el que estem parlant???)

    Salutacions, anònim.

    ResponElimina
  12. Els arguments d'aquest anònim són irrefutables. Com en el seu DNI posa Vallada té l'exclusiva de la identitat valenciana. Encara que no sàpiga, o no vullga, escriure en l'idioma que segurament parla, es creu capacitat per qualificar de català=no valencià allò que escriu, parla i defensa Serra Grossa. En aquest país sobren filòlegs aficionats i falta sentit comú.

    ResponElimina
  13. Bien Kile, te tomo la palabra y te contesto.

    1. Escribo es castellano por respeto al Valenciano. Creo que las lenguas deben escribirse lo más correcto posible. Con esto SÓLO quiero decirte que respeto profundamente la forma de expresarse que cada uno elija, y en consecuencia, me limito a intentar entender la idea que quieren transmitir.

    2. Creo que ya te contesté a tu pregunta, pero lo que te digo es que mi bandera no es la "Cuatribarrà", sino la "Senyera". Yo no hablo catalán, ni se mucho de geografía porque al oír lo de "los països catalans" no se muy bien de qué están hablando.

    3. En mi escrito no critico esto, sino el esconderlo bajo la bandera de la cultura.

    4. Primer Ps, Si ja estàs no pots anar.

    5. Segon PS. El meu posa Xàtiva.

    ResponElimina
  14. Anònim,

    La teua bandera serà la que vulgues. Però la històrica dels valencians és la senyera quatribarrada. Dona't una volteta per la història, pels llibres, o pel centre de València o Xàtiva i ho voràs.

    Ara té blavet. Correcte. Però no passa res per usar la històrica.

    Lo dels "Països Catalans" és una gilipollada tan gran com la de defendre un valencià diferent del català.

    En els dos casos s'ignora la ciència, la història, la llei i, el que es pitjor, la veritat.

    ResponElimina
  15. Ah, per cert, me la bufa el que faça Serra Grossa. Lo únic que se és que fins ara no m'han tocat els collons mai, i si que ho ha fet el punyetero beaterio local subvencionat que cada dos per tres pren el poble, el talla, el plena de cera, em desperta per la nit...

    ResponElimina
  16. Anestesia Social es el que han aconseguit Camps, Rita i el enanet sucarrat. La estrategia de Zaplana era deixar que parlar en Valenciá, deixar de parlar sobre el valencià, tindre el valencià com una reliquia històrica que no serveix de rés. Pero a vore, com pot defendre una llengua i una cultura uns personatges que no creuen en ella?. I per suposat, fique al mateix sac al bosa del Alarte i la seva colla de mangons. Ja estic fart de politics. Son la ruina cultural (la econòmica ja ho han aconseguit).

    ResponElimina
  17. Xe, anònim del 2 de juliol de 2011 4:41 , et deixe per impossible... Quina manera de parlar i no dir res alhora... Com els polítics!

    Bon cap de setmana!

    ResponElimina
  18. Eixos del psoe que diuen ser¡VALENCIANS! i ¡VALLADINS! ¿com s'atrevisen a prohibir a les dos bandes de musica que toquen el himne da VALLÁ?¿Quin mal es fa a ells?No eu antenc,¿que el himne de Vallá es de dretes,es en castellá,o tan sols es que com no l'han fet ells no volen que el toquen?.

    ResponElimina
  19. L'himne de Vallà és una jilipollà, com la bandera de Vallà, invents i floritures que no tenen base històrica ni trellat.

    ResponElimina
  20. Una jilipollà es demanar que un dels requisits principal per a ser socorriste aÇi a Vallá siga saber valenciá.¡I dale!,quina perra en el dichós valenciá.¿I si el que s'aufega parla anglés,o castellá?,¿no el salvem,no?,perque com no l'entendrem quant demane auxili.Tots tendim a vorer la pall en el ull dels demés,pero en la nostra no la veiem.

    ResponElimina
  21. La gilipollá seria no demanar-li al socorrista que sàpia valencià en un poble en el que la gent parla valencià. Això si que seria fotut, que el vell o el xiquet que s'ofega demane ajuda o diga que li fa mal la panxa i el socorrista no ho entenga.

    De tota manera no et preocupes que si sap valencià sabrá castellà.

    ResponElimina
  22. Tu mateix ho has dit, anònim, en lo de l'himne: "com no l'han fet ells"

    Mai de la vida un himne hauria de ser una questió política, i en este cas eu es. El va fer un partit sense contar en els altres, ni en el poble. La lletra la va escriure un senyor escriptor ultrareconegut, Anfós Ramon, que em pense que ven tres o quatre llibres però clar, era amic de...

    Per cert, l'escriptor era vicepresident de Coalició Valenciana.

    I la part de l'esglèsia veges tu, com si no em menjarem prou els que no anem a missa, l'himne ple de cristos i verges. Has vist tu cristos en l'himne de valencia? O en el d'Espanya) No haguera pogut ser també sense lletra xe?

    Això quin himne és?

    Jo t'ho diré:

    El que li va ixir de... a l'antic alcalde.

    No és l'himne dels valladins.

    ResponElimina
  23. Para el tertuliano de las 9:53
    Por lo que cuentas, parece ser que el único himno que te gusta es la Internacional, je, je , je.

    ResponElimina
  24. Una qüestió respecte al hinme. Què al senyor Giner el va triar la gràcia divina ? S'aprobaria en ple de l'ajuntament ?

    ResponElimina
  25. Un canvi de una constitució, per exemple, ha de contar en dos terços del parlament. Un himne nou per a un poble que no en tenia hauria de ser igual. No un desig personal d'un alcalde.

    Tu creus que Anfós Ramon era l'idoni per a fer una lletra? (Un vicepresident de Coalició Valenciana)

    No me gusta la internacional, 10:20, me levanto con el himno de España y con el de Valencia, pero el de Vallada me ha parecido desde su invento una suma idiotez, escrita por un tipejo que nada tiene que ver con el pueblo, y que a mi y a muchos no nos dice nada.

    Y si a muchos, muchísimos, no nos dice nada es que no es un himno. Es un capricho.

    ResponElimina
  26. Pos mira que la lletra del himne de Valencia."Per a ofrenar noves glories a ESPAÑA".¡A ESPAÑA XE!.Ahí,ningú diu res,pero en el de Vallá si.Que es lleven tots i que toquen el himne militar primer i despres el català.

    ResponElimina
  27. A l'anònim que es queixava de que es prohibisca tocar els himnes a les bandes:

    Trobe que el que voldràs dir és en referència a al fet que no es toque al festival local de bandes, que aquest any estarà dividit.

    Hi ha una senzilla raó. A un festival no toca fer els himnes, no és protocolari, no ho posa a cap lloc, ha estat un invent i només a perjudicat a les dues bandes que han hagut de retallar el seu programa per oferir aquesta música en un acte al que no hi hauria de ser.

    ResponElimina
  28. L'himne de Vallada és un regal del reconegut compossitor Rafael Mullor (natural d'Alcoi, casat amb una valladina i veí del nostre poble) al poble de Vallada, no fou un regal al partit polític què governava el poble, ni molt menys, fou un regal per a tots els veïns de Vallada.

    Musicalment és un himne què molts pòbles dessitjarien, doncs és de molta qualitat i pense què bonic. El problema de l'himne és la lletra, l'autor (què no és de Vallada ni res té a veure amb el poble) i totes les faltes d'ortografia què té.

    El problema de l'himne és què el poble no el sent com a seu, no per la música, què és molt bona, sino pel més important dels himnes, la lletra i la seua connotació política i religiosa.

    Per altra banda, a la gran majoria dels pobles, als concerts es toca simplement l'himne del poble i no el de la Comunitat Valenciana. En resum, pense què la idea de l'himne està molt bé, però crec què la lletra la deuria de fer una persona representativa del poble.

    Salutacions

    ResponElimina
  29. El canvi ja està açí. La prova és que comencen a questionar totes les coses anteriors estiguen be, mal o regular.
    EL CANVI JA ESTÀ AÇÍ EL SR. ALCALDE ACABA D'ENXUFAR AL SEU GENDRE EN L'OBRA DE LA PISCINA. ¿ON ESTÀN ELS PROCESSOS OBJETIUS I SENSE MANIPULACIÓ ? JA VAN FER EL RIDICUL EN LA SELECCIÓ DELS SOCORRISTES I ARA LA LLUITA ÉS PER SI COLOQUEM ELS NOSTRES (aipv) O ELS VOSTRES (PSOE). AIXÒ NO ÉS LO QUE ESPERAVEM ELS SOCIALISTES.
    Mentres parleu d'himnes alguns ja estàn arreglant-se la pataqueta.

    ResponElimina
  30. Definitivament; creus que les bandes del nostre poble deuen tocar els himnes, tocar sols el de Vallada, sols el regional o sencillament no tocar-los?? Quin mal de cap, aço' si que esprioritat. Jajaja. En tantes coses que diuen que estan per arreglar. Jajaja

    ResponElimina
  31. A l'anònim de les 13,28 tinc que dir-li que és de veres, jo l'he vist en l'obra del Poli.
    ¡ No era açò, no era açò !

    ResponElimina
  32. L'himne de Vallà, com la Bandera, van ser aprovats per unanimitat del Ple de l'Ajuntament.
    Pots comprovar-ho.

    ResponElimina
  33. Parece que tan solo os importa criticar que si himnos que si banderas que si..... etc. Yo creo que deberiais más, mirar que pasa en esas contrataciones ,que esta haciendo al respecto de las denuncias en patrulla Valladina el ayuntamiento, que por cierto,dicho de paso ya han pasado más de una semana y las cosas siguen igual. Todo lo demas es para concentraros en cosas que en realidad no tienen importancia, unos criticais que siendo valencianos escribamos en castellano, que si el catalan es el Valenciano, que si la senyera es la cuatribarrada, que por cierto es la bandera de Aragon le guste o no a los catalanes y a esos valencianos que piensan como los catalanes, la fraja azul y bajo está la roja es el previlegio que Jaume I le dio a la ciudad de Valencia, y bajo esto, si Valencia es la capital de la comunidad Valenciana bien esta que sea está nuestra bandera votada en consenso por los diputados en cortes Valencianas, lo mismo que el nombre de Comunidad, y no lo de "paisos catalans", que por cierto para esta gente llega hasta Murcia y los murcianos de estas tonterias no quieren saberse nada, si nada más fueramos un poco de coherentes y defendieramos lo nuestro como lo defienden los catalanes otro Gallo cantaria, porque sea dicho de paso, ni para eso nos ponemos deacuerdo.
    Solo pensar en que por chorradas nos ponemos como nos ponemos,me demuestra que somos muy poco coherentes con nuestras ideas y pensamientos, que todo no se hace con "un pensat i fet" que hay que mirar las cosas bajo otro punto de vista y no con ideologias y creencias del siglo pasado, que tanto que queremos ser progresistas estamos demostrando que somos unos carcas o inquisidores (con esto no quiero que se sienta nadie ofendido)pero parece que seamos los de la censura de tiempos de Paquito (el caudillo de España por la gracia de Dios).
    No se puede ir por la VIDA censurando la forma de pensar de otros que no piensan como nosotros, ya que la libertad empieza donde termina la del otro u otra persona, un saludo: "La ma de la cova negra"

    ResponElimina
  34. Mà de la Cova Negra: Estàs com una regaora... millor, com una vidriola.
    Tu mateixa t'ho dius tot.

    Ale, apunteu-ho a la col·lecció de dits i refranys.

    ResponElimina
  35. A Oronil li tinc que dir un refrany per a la seua col.lecció :
    "Diu el mort al degollat, ¿ quí ta fet eixe forat ?
    Poca educació, molta sobèrbia i massa SOBRAT , característiques dels que se senten per damunt dels demes i posseedors de la veritat absoluta.

    ResponElimina
  36. No patiu que d'asi dos anys mamerí trencara palletes amb el psoe,is'ajuntará amb el pp.

    ResponElimina
  37. Per cert, sóc el de la Valladina.

    M'agradaria dir que "l'himne de Vallà" em pareix fantàstic a nivell musical, com quasi tot el que fa Rafa Mullor, però també vull dir que la lletra em pareix una tonteria com una catedral que mai en la vida sentiré com a meua.

    No se qui és ixe escritor que l'ha escrita, però ni em pareix que siga un tio meritori de que tot un poble cantem lo que ell ha escrit, ni em pareix que siga molt vallaí com pa parlar de totes ixes coses.

    És una opinió personal.

    ResponElimina
  38. A oronil:
    El que padeces de demencia senil, eres tu, soc la ma de la cova negra como tu bien has dicho, ni estoy loco( Estàs com una regaora... millor, com una vidriola.
    Tu mateixa t'ho dius tot).

    con tu altruista comentario respecto a mi escrito, tal vez pienses que tu eres el unico con la sabiduria y la verdad, te voy a dar otro refran como tu dices, y acoplatelo: "solo se que no se nada" porque solo te limitas a faltar el respeto a la gente que no piensa como tu, ni representa tus ideales, ni la poca cultura que por lo visto tienes al hacer ese tipo de comentario, enseñate primero a leer bien y luego interpreta lo que lees y te dare otro refran que dices tu: "Piensa como piensan los sabios, más habla como habla la gente sencilla".

    Y con esto ya te lo digo todo, listillo.

    ResponElimina
  39. José Antonio,

    No et conteste perquè no ho se, però m'agradaria saber-ho per comparar-ho amb la inversió que va fer l'ajuntament en el vostre local.

    Per que no em respons tu a mi?

    Quants eurets per a que el poble no puga gastar eixe local?

    ResponElimina
  40. em pareix bé que l´ajuntament ajude i deixe locals a col·lectius del poble, però no es igual deixar-lo a les ames de casa que són una associació sense ànim de lucre no com una banda de música que busquen guanyar diners... no es el mateix, així que tan mal es el que s ´ha deixat fer i s ´ha fet per part d´una banda de musica com de l´ altra.

    ResponElimina
  41. Jamalajam...

    Mira jo si que no ho sé per què per primera no sóc soci de la Banda i menys músic. Sols volia tindre eixa informació!i tambe l'altra.

    Gràcies

    Pd. dir-te també que l'anònim de les 20.30 té raó.

    ResponElimina
  42. Clar que no és igual deixar un local a les ames de casa que a la banda. Les bandes toquen en les festes, en les processons, en els dies senyalats i en la figa la mandanga. I ho fan de bades.

    Reben, com totes les associacions del poble, una subvenció.

    Em pots dir què és el que aporten les altres associacions al poble ja que dius que "no es igual deixar-ho a una associacio que a una banda de musica"?

    Ai si vos quedareu sense música...

    Lo poquet que de Cultura li queda a Vallada son les bandes, les dos, alguna associació que fa alguna cosa de tant en tant, les caniques i la trompina. I ara, gràcies, també alguns apartats d'este Blog.

    ResponElimina
  43. BE de bades.. i moltes altres coses que fa al poble i no ho fan debades que?? jo crec que en els milions que vos han deixat per tocar 4 ratos no s´aneu a morir. A més si vos deixen locals o que la mitat es de l´ajuntament el mínim que podriu fer es deixar-lo no cobrar 600€ i no se quants de fiança. No tingues tanta cara que com bé diu elk refrany.... Músic pagat mal sona!!

    ResponElimina
  44. Sr. Jamalajam

    Quí li ha dit tal mentira de què l'Ajuntament ha pagat part del local de la banda de Vallada?

    El local de la banda de Vallà s'ha pagat amb les aportacions de músics, músics molts d'ells què ja són morts i què van depositar tot el seu esforç i il·lusió en un local què alguns d'ells ni han vist en un acte de bondat i amor per la seua banda i pels futurs músics què pogueren arribar.

    El local de la banda es paga en amb els estalvis de moltíssims anys (banda de 1887, encara què hi ha documents, què parlan d'abans) i amb les ajudes d'organismes oficials, com les ajudes de la Diputació destinades a les bandes de música de les quals també s'ha beneficiat la "Valladina". En quan a les accions, l'Ajuntament té una part irrisòria, ridícula, ójala en tinguera més. Les accions del local social les tenen majoritariament els músics i en menor grau, particulars i empreses que han volgut col·laborar amb la construció de la casa de la música.

    Els diners què reb la banda de Vallà anualment és per els actes què realitza, és a dir, són uns diners a canvi de feina, no són una subvenció com pensen alguns, diners, per cert, què realment no es corresponen amb el preu dels actes què qualsevol banda cobraria si vinguera a fer els actes què fa la banda i amb els músics amb els què els fa, serien prou més. Per altra banda, també els diners què s'agraixen enormement de les aportacións dels socis, doncs sense ells, seria tot molt més complicat.

    La banda paga els impostos, paga el IBI, paga basura, paga llum, contribució, segurs obligatòris i tot el què paga qualsevol empresa.

    O siga, Sr. Jamalajam, no insulte amb les seues falàcies, o açò li asegure que no quedarà ací per embrutar amb la seua llengua bífida el bon nom de la banda de Vallà, la Protectora, perque la seua banda, amb els diners què reb, i amb el què deixa de pagar i no gasta reb moltíssims més diners que la banda de Vallà, i eixos sí què els paga tot el poble, i sincerament, no és just per infinitat de motius què qualsevol amb un dit d'inteligència pot veure. Em pareix molt trist i sorprenent com alguna gent de Vallada té enveja i carrega en contra de la seua pròpia banda, reconeguda i aplaudida a nivell nacional i internacional sols en ansies de fer-li mal i destruir-la des de la mentira. En eixe aspecte, tenim molt d'apendre dels moixentins. No patiu que abans tancarà Vidal què La Moixentina... igual què en Vallà, eh?...

    Aneu amb compte amb el què digueu quan es fiqueu en la boca el nom de la banda i assegureu-se què es cert.

    ResponElimina
  45. Sr,

    Jo no he parlat en nom de cap banda, això en primer lloc.

    En segon lloc li he de dir que el que he escrit ha sigut una resposta a unes insinuacions que algú ha fet ací sobre la Unió Musical Valladina.

    En tercer lloc vull dir-li que desconec quina quantitat de diners va posar l'ajuntament en el seu local, i per això ho preguntava ací. Vaig dir que havia escoltat que l'ajuntament n'era propietari d'una part. Si això no és així vosté pot dir-ho ací públicament. Diga què i com va posar l'ajuntament. No passa res.

    En quart lloc vull dir-li que el que no entenc és que l'ajuntament no fera un local per a la seua banda, o gran part d'ell, com passa en la majoria de pobles. I més quan la seua banda en un passat recent ha estat guardonada amb premis que bé mereixien un fort recolzament. I, a més, el local podria haver sigut utilitzat pel poble, per tot el poble, perquè este poble no té local.

    (Pel poble per a altres activitats, no per la Valladina, no em malinterprete)

    L'altra banda, com vosté sap bé, ha estat parada anys, però la Valladina ara té una activitat constant, digna i meritòria. No hi ha perquè acusar-la de tant com se li acusa, ni hi ha perquè menysprear-la tant com se la menysprea.

    En cap moment he dit jo que la seua banda no pague L'IBI i tot això que diu vosté, faltaria més. El que he fet ha sigut respondre a unes insinuacions amb preguntes.

    D'altra banda vull dir-li que sent un gran respecte per la seua banda, per la seua música i, sobre tot, pels seus músics.

    Però vull que vosté entenga que a la Unió Musical hi ha molta gent cansada de tant de menyspreu, atacs i agravis comparatius.

    Li recorde que la Unió Musical hui en dia està composada per un gros de gent que desconeix i li importen un bledo les velles històries.

    La Valladina vol fer música i és també una banda de carrer. No sé quin mal hi pot haver en tot això.

    Molta salut.

    ResponElimina
  46. I estic totalment d'acord amb vosté en lo de Moixent. Totalment.

    Ací som capaços de carregar-nos tot lo que es nostre i comprar una cadira de boga de Vietnam.

    Hi ha molta mala llet en este poble i poc de poble.

    ResponElimina