dimecres, 15 de juny del 2011

Planeta libre

Aquesta és una pel·lícula que podeu veure sencera des de Google Video.
Abans que res, donar-li les gràcies a Marietta i Hipatia per deixar-me el seu espai dels dimecres que elles aprofiten per mostrar-nos tots aquells documentals tan "curiosament" oblidats per les televisions i que tant ens obrin els ulls, ens sensibilitzen i ens enriqueixen tant.
Si vos agrada l'humor dels Monty Python, vos agradarà aquesta pel·lícula.
Si estimeu la terra, vos agradarà aquesta pel·lícula.
Si valoreu la llibertat, la unió, la creativitat, vos agradarà aquesta pel·lícula.
Si esteu indignats, vos agradarà aquesta pel·lícula.

Si heu contestat que sí a tot, doncs aleshores, doneu-li al play.
Espere que vos agrade.



Un xicotet resum de la web:
"La historia comienza en un planeta distante (el verde planeta) habitado por una civilización avanzada e igualitaria que viven en perfecta armonía con la naturaleza en los paisajes vírgenes, y la práctica de ciertas disciplinas tales como la telepatía. En una reunión del consejo planetario, los residentes son la constatación del hecho de que al menos 200 años no hizo voluntario designado para visitar la Tierra, a diferencia de otros planetas, lo que desató un entusiasmo mucho mayor. Busco conocer las razones, y disfrutar de la experiencia de Osam, el último que se aventuraron en la época napoleónica, hacen la observación de que la Tierra sigue siendo el hogar de una civilización, probablemente hacia atrás caracteriza por las desigualdades sociales , el racismo, dinero, etc., una situación que el advenimiento de la revolución industrial sólo podía ser peor. Aprendemos así como en el planeta verde también hubo un período de bienes de consumo industrial, pero esos días han desaparecido por lo que se estudia en el curso de arqueología . Los habitantes creen que desconectar algunos terrícolas pueden ayudar a esta civilización a avanzar más rápidamente."

1 comentari:

  1. sí és curiosament interesant...jo em vaig riure...i a voltes em reia de coses què no eren per riure tant...però el plantejament és divertit i reflexiu a la vegada...a gaudir!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.