dimarts, 21 de juny del 2011

Moviment 15-M a Vallada?

Ahir, un grup de indignats va eixir des de la plaça del 15 de març de València i d'altres 5 ciutats per a reunir-se tots junts a Madrid el dia 23 de juny.
Segons varem escoltar a RNE, la ruta que seguiran els indignats valencians coincidirà (més o menys) amb la ruta de Llevant cap a Santiago, és a dir, en una de les etapes faran nit a Xàtiva i, si fan una marxa de 20-25 km diaris, possiblement facen una parada a Vallada, el nostre poble.
El grup socialista valladí i en concret, alguns dels seus militants, han demostrat al bloc estar sensibilitzats davant d'aquest admirable moviment, el qual han defensat en alguns dels seus escrits.
A l'equip de VALLADA City li agradaria que, des de l'Ajuntament, es ficaren en contacte amb els representants d'aquest moviment a València per oferir-los un lloc on passar la nit i, sobre tot, un lloc i mitjanç per a  realitzar una assemblea el dia que estiguen al poble (per exemple la Plaça de la Pau). Creguem que seria una acció exemplar de solidaritat i de defensa dels drets ciutadans. Si l'Ajuntament es negara o si algun col·lectiu més estiguera interessat en col·laborar amb ell i en acollir els indignats durant la seua estança, també seria genial que ho manifestaren.


Podeu fircar-vos en contacte amb el moviment 15-M valencià en:

30 comentaris:

  1. pero si se qeden asi que despues lleven tota la merda que dixen

    ResponElimina
  2. ¿Te refieres a la mierda que han dejado en el ayuntamiento? ¿la de Camps y el Gurtel? ¿La de los amiguitos del alma? ¿La de Zapatero y los 40 bobos ladrones? ¿La de los bancos que roban a tres bandas?

    ¿O te refieres a la gente que se está quejando porque vivimos en la mierda, nos representa la mierda, nos gobierna la mierda, y se nos trata como mierda?

    Si te refieres a estos últimos no te preocupes, la mayoría de estos se lavan la cara, las manos, el cuerpo y, lo más importante, la vista para poder ver y no vivir en la ceguera.

    ResponElimina
  3. Que poeta, aqui huele a mierda.

    ResponElimina
  4. Para el último tertuliano.

    Pues nada, que el Ayuntamiento en pleno, reciba a la entrada del pueblo con las dos bandas de música que tenemos, a estos demócratas de toda la vida, que han dejado sus estudios y trabajos para ir a Madrid de excursión.

    ResponElimina
  5. JO tinc una proposta millor,que es queden tots a dormir al jardí de ca MªJosé.O millor,a la terrasa de la finca d'Ubeda,i Simó que es puje el sopar i beguda,perque clar, deuen estar aseregats.i si tot aÇó no convens,que sels repartixquen entre els del equip de vallada city.

    ResponElimina
  6. Hi ha gent servil que està sempre disposta a fer-li el caldo gros als poderosos però no concep que persones que pertanyen a les classes populars siguen mereixedores de cap reconeixement. Els que ara fan burla de l'idea de rebre als indignats com es mereix qui fa alguna cosa excepcional en defensa dels interessos generals dels ciutadans, són els que s'arrosseguen per fer-se una foto amb qualsevol xiquiliquatre amb trage i corbata, encara que el trage el paguem nosaltres.

    ResponElimina
  7. A Pedro...........impossible explicar-ho millor. Pero clar, encara hi ha gent que no es dona conter, i damunt et critiquen. En fi, miopía galopant, aixi ens va!!!!!. Un 10 per a Pedro.

    ResponElimina
  8. Se supone que todos estos demócratas que al parecer próximamente llegaran al pueblo, tendrían que pedir hospedaje a sus partidarios de izquierdas, ya que, dicen que nadie les representa, pero se les ve el plumero, por no darle la tabarra a Zapatero, a pesar de los 5.000.000 de parados, y sí a los políticos de derechas. Pues ánimo a los de PsoeCity, a invitarles a cenar y dormir.


    tendrían que solicitar hospedaje a los

    ResponElimina
  9. AL Anonim de les 12:41. Perqué els de dretes teniu tanta ceguera, collons??????. De que teniu por????. Sempre es igual, al final ho convertiu tot en merda redeu!!!!!!. >Encara no tén has adonat que el 15M es una expresió completament apolitica?...........feu enfadar al mes pintat!!!!

    ResponElimina
  10. gracias tío canyia, igual es lo que quiero, y se consigue muy fácilmente.........jajaja

    ResponElimina
  11. Es lo que quieres?. Eixe es el talant de la dreta espanyola............O es genétic?. O tens algún trauma infantil per cantar el "cara el sol"de xicotet??. Disculpa, tu no has tingut infantessa, pobret.

    ResponElimina
  12. Para el tío canya:
    El trauma, lo tienen los 5.000.000 personas que están en el paro gracias a Zapatero y Compañía. En cuanto a los "indignantes" que se manifiestan secuestrando al Parlament en Barcelona, o en la casa de la alcaldesa de Valencia a la que incluso amenazaron de muerte, o frente a la sede de la Presidenta Aguirre de la Comunidad de Madrid, o ayudante a una ettara en Francia a no ser detenida por la Policía, etc., parece mentira que los considereis pacíficos, ya que son ANTIDISTEMA TOTAL.

    ResponElimina
  13. Anonim 13:48, que no veus el foros de internet, les noticies i la prensa?. Que no veus que son eixos 5.000.000 de parats, els que estan fins al monyo de tots el politics, els que estan farts de que els enganyen, etc etc...els que eixen al carrer?. Mentres hi haga gent con tu que esta cega i sols agrana cap a la seva ideoligía, estem perduts.

    ResponElimina
  14. ay tio canyia como me pones cuando te enciendes!!!!
    dame más talaaaaaaaaanteeeeeeeeeeeee!!!!!!

    ResponElimina
  15. ya tenemos lugar de hospedaje y pernoctación
    para todo el grupo de indignados del 15M.

    El Glassò!!!

    ResponElimina
  16. Así la gent es pensarà que fa gracia... Doncs no en feu gens, teniu menys gracia que els del programa eixe d´imitacions que fan en interconomia. A part teniu menys poc trenyat i coneixement que un xiquet de bolquerets. Pobrets ignorants, vosaltres osu els de Zp que roïn que roïn, españa va a pique...etc... però de mentres vosaltres en casa sense fer res i quan algu com els del 15-M fan algo de seguida es poseu a criticar... Dóneu pena, la crisi deuria de passar a tots menys per a vosaltres!!

    ResponElimina
  17. Debatiendo con el tio cañeta:
    Te doy la razón sobre que todos los indignantes (mas que indignados), pertenecen a esos 5.000.000 personas en desempleo, pero, ese movimiento antisistema, no va contra los gobiernos de la izquierda que ha convertido a España en un erial, sino contra los de derechas, solamente hay que mirar el mimo que les tiene RUBALCABA, y lo nada que se meten con Zapatero. Desde luego, ciego no estoy, y se ve venir el futuro negro que nos traeran políticos como los que autorizan a BILDU, y apoyan a estos antisistema. ELECCIONES GENERALES YA¡

    ResponElimina
  18. Anónim 17:00 (que puntual xe!!): tu creus que mimen a Rubalcaba?, o a ZP?. I que tracten malament a Rajoy?. Ah clar, ara caig, sols,veus Intereconomía!!

    Jo soc dels que pensa que ser ANTISISTEMA no es horrorós, encara que eiSa paraula esta molt menyspreada per els mitjans de comunicació, pero si anar en contra dels politics, els bancs, els lladres i demés personzatges que s´aprofiten de nosaltres, si, soc ANTISISTEMA!!!.

    ResponElimina
  19. I per al Anónim (totes el gallines sempre s´amagen darrere del anonimat) de les 14:15, xe fes el favor de criticarme després de les 17:00, que abans estic fent la siesta!!!!!

    ResponElimina
  20. AL TIO CAÑETA:
    EL COMENTARIO QUE HACER A LAS 18:01 TE PUEDE VALER PARA TI, O ES QUE TU NO ERES UN ANONIMO CUALQUIERA???
    De todas formas, tranquilo que yo con un ANTISISTEMA RADICAL, no quiero perder ni un segundo. ELECCIONES GENERALES YA¡¡¡

    ResponElimina
  21. El tio canya un anònim????, en fi, es evident que de la vida cultural valenciana, ni pruna!!!!. Si defineixes radical, a algú que pensa diferent a tu, si, soc radical pur!!!!. Cuansevol día et cantaré la cançoneta de Al Tall...........umm, que tiempos aquellos!!!!.

    ResponElimina
  22. Per a que agafes una mica de cultura valenciana:
    http://youtu.be/aC88hbu0pAI

    ResponElimina
  23. Al anònim que reclama eleccions reiterativament. Molt bé t'has enssenyat la cançoneta de la dreta enseguideta.

    ResponElimina
  24. Jo crec que d´aixo sauria d´ocupar l´ajuntament. Encara que si fora x mi els enviava tots a ca Valparknando que com no ix de casa pues li faran un poc de companyia al pobre, o a la mansion de la seua filla que s ven gran i nia lloc pa tots i en la de palmeretes que a plantat tindran molta sombra.

    ResponElimina
  25. Reconec uq el govern de zapatero no ha fet les coses massa bé, peró no oblidem que les polítiques d'empleo estan traspasades a la generalitat desde fa mol de temps i el senyor Camps es plenava la boca cridadnt que açi tindrriem pleno empleo gracies a la copa america o al valpark de torn, ara resulta que tota la culpa ve de Madrid i el paro en el poble, que la feina sempre la consegueixen els de sempre, ¿qui te la culpa?

    ResponElimina
  26. Finalment la marxa Est pasarà per Ontinyent i anirà pel Nord fins Almansa o siga, que no pasarà pel poble. Ací podeu veure la ruta sencera http://goo.gl/uZthJ

    ResponElimina
  27. Tan sols, no ha fet les coses massa bé ZP? si ara la culpa del paro en España la tindra tambe el PP. Que cara tens, no te heu creus ni tu,cuan li dien que estabem en crisis ell afirmava que erem un pais de champions, o no era aixi?

    ResponElimina
  28. "entre rosas y gaviotas, nos toman por idiotas"
    això posava en una pancarta el dia de la manifestació, jo no sé qui té la culpa, ells, els banquers que s'han posat les botes,...
    però també cantaven:
    "Mi hipoteca camina palante, mi salario camina patrás"... a mi em passa això, i sort que encara treballe, un luxe asiàtic, ja ho sé, cada dia en condicions més paregudes a les de la Xina, clar, però gràcies a qui siga!

    No cregueu que en lloc de buscar culpables hauríem de donar idees per a canviar el panorama tan negre que hi ha?

    Podríeu començar per el poble, o millor, per parlar-vos amb respecte, sense insultar, només per educació, algunes persones estem fins al monyo de les vostres entradetes en el blog, per què no quedeu una nit a la fresca a prendre algo i xarrar? igual teniu por de caure-vos bé, no sé... tampoc passa res per provar, animeu-vos!

    Ale, feliç dia de Sant Joan a tots els que entrem i ixim del blog, que cada dia som més!!!

    ResponElimina
  29. D'acord amb l'anònim anterior, totalment d'acord.

    ResponElimina
  30. Més clar aigua anònim del 24 de juny de 2011 22:17
    Un aconteciment que pot unir-nos i canviar el món, alguns l'aprofiten per crear discòrdia... M'agradaria creure que tot és per ignorància... Com algú no pot, encara que siga, defendre als indignats? Com pot algú dir que sols porten que merda?
    No ho entenc...

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.