divendres, 17 de juny del 2011

El 19, de nou, tots al carrer. Ens vegem a València?

19 comentaris:

  1. Otra vez las calles se llenaran de manifestantes drogadictos, independentistas, anti-sistema, comunistas fracasados, ...

    Viva la policia nacional!!!

    ResponElimina
  2. però que dius tio?? tu estas inútil, no?
    jajaja jo em ric dels personatges com tu que no tenen ni P. idea i que només solten tonteríes per a provocar a la gent.

    ResponElimina
  3. efectivament, estic amb el comentari de les 15:04; tota la majoria de jent que hi ha en eixes manifestacions son persones que creuen tenir molta cultura, però tenen molt poca educació. Si no son antisistema aleshores perque invadèixen la via pública? perque intenten agredir als polítics que han votat la majoría dels ciutadans d'aquest país? (tant de dretes com d'esqueres i centre); perque cuant els graven les càmeres es fan les victimes i despres l'unic que fan a eixes concentracións es insultar i drogarse. I tot açò no eu dic per diro, açò meu a dit un jove que va anar a una manifestació d'aquest moviment pensant-se que era altra cosa i es va sentir molt deçebut. Nosaltres, la jent treballadora i que esta mes pendent de buscar-se un treball i no d'anar a escarotejar a aquestes concentracions no volem que s'ens trate igual que a aquesta basura! no som igual que ells, a Espanya encara hi queda jent que vol alçar la nació no com altres que l'unic que tenen per bandera es el caos i l'incumpiment de les normes. En definitiva, estic totalment d'acord amb l'actuació de la policía que es la que correspón a aquests casos cuant les coses no estan dintre la lley! PD: si fora jo policia pegaria mes fort!

    ResponElimina
  4. que no se te olviden los "perroflautas", que palabra más bonita!!!!

    pos sí, la gent estem farrts de mantindre als que no paguen impostos si no es perque hacienda fa pooooor, els que es pensen que tot es seu perque el 40 per cent ha anat a votar esperant qalgo millorará en la vida de tots, i no veuen que els que no van son més gent, i igual o més listos que els que voten lo que els manen

    pero...la política no era per a organitzar el món de manera justa?? pos ja se nhan passat de la rosca. si cobren, per què sempre q ix el congrés en la tele esta buit els bancs de diputats? que no fitxen o qué?

    igual no servix de gran cosa, pero si no parlem segur que continuen a la marxa, aprofitantse dels privilegis per a controlarmos la vida, llevar coses en sanitat, educaicó, paro, faena, drets,...
    no intenteis criminalizar o menospreciar a la gente que piensa por sí misma, son una inmensa minoría sin importancia, pero ahí están!

    un perroflauta ilusionado te saluda

    ResponElimina
  5. Anònim de les 15:37.. perdona que te diga però eres prou IGNORANT!!
    Per cert drogadictes hi han de totes classes i en tots els llocs, no per ser anti-sistema, per manifestar-se,etc... són uns drogadictes... segur que tu anònim de les 15:04 eres més drogadicte que ells.

    ResponElimina
  6. A l'anònim de les 15:04
    Pel que veig tu estàs d'acord amb la situació actual i ets una persona amb èxit en la vida (que en aquest temps és tot un luxe). Crec que sols et falta alguna cosseta per a ser perfecte: saber escoltar i ser més empàtic, per lo demès, enhorabona, ets tot un "partidasso".

    ResponElimina
  7. Anònim de les 15:37... ai senyor... per on començem?

    "Si no son antisistema aleshores perque invadèixen la via pública?"
    En fi , sense comentaris, invadir la via pública implica necessàriament ser antisistema, clar com no ens haviem donat compte? Quants mesos de reflexió t'ha portat arribar a aquesta conclusió? Enhorabona.

    "i despres l'unic que fan a eixes concentracións es insultar i drogarse".

    Et recorde que el moviment del 15M s'ha caracteritzat per l'absència total d'alcohol i altres drogues i la importància d'aquest aspecte s'ha remarcat molt en totes les assamblees. Si després alguns d'ells fora del moviment es droguen o no és el seu problema, com els xiquets rics que es posen fins a les orelles de tot els dissabtes a les discoteques o els polítics i empresaris que tenen el nas blanc. Problema seu. Però que et quede clar que la separació del moviment amb les drogues és total.

    "no volem que s'ens trate igual que a aquesta basura! no som igual que ells, a Espanya encara hi queda jent que vol alçar la nació no com altres que l'unic que tenen per bandera es el caos i l'incumpiment de les normes"

    Aquesta "basura" a la qual fas referència són persones molt dignes (estic quasi segur que prou més que tu) que estan lluitant per causes molt justes i que cap persona amb un poc de sentit comú s'atreviria a negar, com ara assegurar l'estricta separació dels poders públics o la modificació de la Llei Electoral per acabar amb el bipartidisme.
    Saps a tu qui et tracta com si fores "basura"? Els bancs que no tenen cap problema en cobrar-te uns interessos desorbitats, els polítics als quals no els interesses per a res passades les eleccions, el teu cap (si tens la sort de tindre feina) a qui no li importa explotar-te i que sense pensar-s'ho et llevaria tots els drets què pogués per enriquir-se amb el teu treball. No eres igual que ells, evidentment, ja ens n'hem adonat, i això és una gran part del problema. Per aquest camí que prens no "alçaràs la nació", tu cada dia seràs més pobre i tindràs menys drets i ells cada vegada seràn més rics a costa teua i a més a més com tindràs un salari de merda que potser et permetrà tindre un cotxe i una televisió et pensaràs fins i tot que eres classe mitjana alta, que bé eh?

    Per últim, dir què has acabat la teua brillant exposició de sòlids arguments de manera magistral: "si fora jo policia pegaria mes fort! "
    Res a comentar en aquest aspecte, tu sol ho has dit tot i has demostrat la classe de persona que eres.

    ResponElimina
  8. Els demòcrates respectem a la gent que creu que més de la meitat dels joves estan parats per que no volen treballar; als que estan d'acord en que les grans empreses multipliquen els beneficis mentre acomiaden treballadors que sí que volien seguir treballant; als que els pareix be que retallen les pensions; als que tenen prou diners per pagar-se una educació i una sanitat de qualitat; als que estan d'acord en que els rics dirigisquen i manipulen als polítics; inclús als que pensen que a la policia li paguem el sou entre tots els ciutadans per a que ens òbriguen el cap a porraes i els rics puguen estar tranquils. Pensem que ha d'haver de tot en el mon. Però si no voleu anar a les manis ningú vos obliga, així que deixeu d'emprenyar en trellats.

    ResponElimina
  9. Anònim de les 15:04, eres la típica persona que mai veurà més enllà del seu melic. Enhorabona...seràs feliç, feliç i altres coses més que no em molestaré ni en dir-te.

    ResponElimina
  10. Allí ens vorem!

    Firmat: Kike (perroflauta, antisistema, aturat, comuniste, independentista i, per suposat, drogaticte, mooolt drogadicte).

    PS: Si vols pegar-me una porrà, estaré sopant avui en el Ací Quedem (espere que la porra siga extensible i il·legal com les que alguns polis gasten. Et mostraria un vídeo, però misteriosament ha desaparegut del youtube).

    T'estime, t'estimu, t'estim

    ResponElimina
  11. Crec que la ciutadania tinguem molts motius per estar indignats.
    No puguem acceptar unes regles de joc econòmic que no sabem ben be on es dicten.
    Si la participació política tradicional no ens permet influir significativament, hem de manifestar-nos pacíficament i hem d'intentar que la política torne a ser una eina útil per a la societat.
    Tots els polítics no son iguals, ni totes les ideologies, encara que tots haurien de tindre principis democràtics més clars i escoltar el que està diguent el carrer. Les urnes han parlat, però sabem que la riquesa d'una democràcia es medix també pel respecte a les minories.
    Les persones que participen al moviment 15-M practiquen un nivell de civisme i respecte del qual ens podem sentir gratificats. I la policia ha de protegir la ciutadania i la democràcia. No entenc que això es faça amb garrot i més garrot.
    Espanya no és Egipte o Tuneç hem de valorar la democràcia, però no sacralitzar les normes i hem de procurar que es canvien les que no funcionen.

    ResponElimina
  12. Viva la policia nacional!

    ResponElimina
  13. un colp d'estat estaria be no?

    ResponElimina
  14. Res de colps d'Estat! El que deu fer la gent és deixar de queixar-se en casa, deixar de mirar la tele (com si els indignats foren d'un altre planeta) i deixar de pensar que ja és tard... La gent deu eixir al carrer, unir-se i participar!

    ResponElimina
  15. Els falleros son antisistema? Com invadeixen la via pública...

    ResponElimina
  16. No se si sabreis los indignados quien es la familia "rockefeller", ni las vinculaciones probadas que tiene esta familia con el movimiento 15-M. Solo sois ovejas de las personas mas sanguinarias y imperialistas de todo el planeta. Por favor informaros bien de lo que estais defendiendo porque deciis que teneis un pensamiento libre y que nadie os controla pero la cruda realidad es que sois los "pringaos", las milicas de estos señores. Podeis soñar que teneis un pensamiento libre pero nunca lo alcanzareis. Se que mis palabras no os van a gustar, o incluso me vais a etiquetar como un fascista, capitalista o imperialista...pero seguramente estoy batante peor que vosotros en la vida. Vosotos etais muy bien viviendo a gastos pagados ( la mayoria, no digo todos) y yo tengo que mantener a una famlia y estoy mucho mas indignado con la situación actual que todos vosotros, pero no voy a hacer el "gilipollas" como en las concentraciones ni a ser siervo de una organización que quiere el poder undial y aplastar toda la clase obrera llegando incluso a etiquetarnos de "esclavos asalariados" EL 15-M ES UNA DE LAS MAYORES FARSAS QUE CONOZCO! i no vais a cambiar nada armando escandalo. Yo defiendo mi tierra y los mios con uñas y dientes y si la mayoria de españoles tambien lo hicieran posiblemente ya hubieramos acabado con estos políticos y con esta situación. Perdonad el que haya escrito mi comntario en castellano pero supongo que lo entendereis si habeis querido aprenderlo en la escuela.

    ResponElimina
  17. jjejejeje molt bé anònim de les 12:47... igual tens raó que hi han organitzacions darrere del 15-M.. però no fan ni defenen ni són com tu dius... jajaja em fa gracia el que has dit de que tu tens una familia que mantindre i no vas a fer el gilipoyas... perdona que et diga el gilipoyas estas fent-lo quedant-te en casa i no isquen a defendre els teus drets i que les multinacionals no t´utilitzeb com un monigot, mentre tu treballes com un burro per a menjar i ells et gasten per a guanyar milions mentre tu no fas res per a evitar-ho l´únic que fas es escriure en aquest blog criticant i burlant-te de la gent que surt al carrer per a evitar que la mangonejen i fer d´aquest món un món millor.
    Fas gràcia deberes, segueix quiet segueix i et passaras la vida a casa.
    Salut!

    ResponElimina
  18. Un canvi necessari, el dels criteris de la construcció europea:
    http://www.changeforeurope.eu/es/node/12/

    ResponElimina
  19. molt bo Kike!! mes clar aigua

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.