divendres, 17 de juny del 2011

Per què hem d'eixir al carrer el 19 de juny? Sobre el pacte de l'euro.

Copagament, reducció de salaris, salaris lligats a la productivitat (sols a la baixa), retard en l'edat de jubilació, captació d'impostos (iguals per a tots), disminució d'impostos directes (els que més diners tinguen pagaran menys impostos), són alguns dels conceptes que hem de tindre clars per a saber que aquest pacte sols aconseguirà empitjorar la nostra situació (més si cap).

Perquè estem farts, perquè ara la gent que és com nosaltres ens escolta, perquè ara hem d'aconseguir que se'ns escolte per tot arreu, sobretot aquells que no els interessa escoltar-nos.

No! Hi ha que dir No!

No hem de deixar que la sanitat i l'educació, seguisquen privatitzant-se d'aquesta manera tan descarada, els nostres impostos ja sols van destinats a pagar deutes, ja no serveixen per millorar els serveis públics, sols per a pagar els capritxos i la feina mal feta dels qui governen.

Perquè encara que la gent no ho crega, existeix una altra manera de fer societat, per a la que crega que el capitalisme és l¡únic sistema que funciona, dir-li que està equivocada. Ja hem vist que el capitalisme, el comunisme, són sistemes que no funcionen. Caldria estudiar la manera més justa de fer societat...per què les entitats financeres no es contemplen al pacte de l'euro? per què a elles hi ha que ajudar-les, i el xicotet comerciant té que tancar el seu negoci?


A Vallada, l'antic govern a deixat un deute molt gran, i 5000 € en el conter del poble. Del govern valencià no cal ni parlar-ne, però tots anem a pagar les conseqüències, tard o d'hora, el PP valencià deixarà de rebre subvencions, el corte-inglés es cansarà de pagar el salari a metges i professors... i quan no sàpiga més que pintar-li la cara bonica a València, què faran? sabran què s'ha de fer a banda de deixar una ciutat ben bonica,i apta per a atraure al turisme, sabran que s'ha de fer per traure-nos d'aquesta crisis ara que la societat comença a crispar-se (ja era hora).

Ací vos deixe un vídeo, que ens parla sobre les conseqüències que deixarà el pacte de l'euro que es firmarà el pròxim 27 de juny.

Baixeu al carrer i participeu!

1 comentari:

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.