dissabte, 11 de juny del 2011

"OBJECTIUS DEL QUADRIENNI", el nou apartat de VALLADA City

A hores d'ara, la nova Corporació Municipal i el nou Alcalde de Vallada ja estaran constituits. Hem estat esperant aquest moment amb il·lusió per presentar nosaltres també el nou apartat del bloc: "OBJECTIUS DEL QUADRIENNI"; apartat que podeu consultar a la pestanya corresponent i també accedir des del mini-banner de la columna de la dreta.

Aquest apartat és un llistat dels objectius corresponents als programes electorals presentats per AIPV, PSOE i també (com no) és un llistat que conté també els objectius triats pels lectors de VALLADA City (VC) durant l'enquesta participativa que es va fer en aquell moment i que podeu consultar ací mateix.

La publicació d'aquestos objectius no és si no, una forma d'exercir pressió sobre els nostres governants i de fer-los veure (i entendre) que ciutadans de Vallada no obliden i que esperen que les promeses que els han fet es complisquen, o al menys, s'intenten solucionar i ens ho demostren durant aquestos quatre anys.

A partir dels comentaris que feu en aquesta entrada, s'aniran completant les caselles de la taula ubicada en aquest apartat. Podeu trobar més informació si hi accediu.

Esperem que vos agrade la iniciativa.
Salutacions: L'equip de VALLADA City.

QUALSEVOL COMENTARI QUE NO TINGA QUE VEURE AMB AQUESTA ENTRADA SERÀ ELIMINAT. EN AQUESTA ÉS UNA ENTRADA SERIA I SOLS ACCEPTAREM COMENTARIS REALITZATS PELS PARTITS POLÍTICS QUE ENS REPRESENTEN I QUE ENS COMUNIQUEN QUALSEVOL AVANÇ RELACIONAT AMB ELS OBJECTIUS DE LA TAULA QUE HI PODEU CONSULTAR EN LA PESTANYA CORRESPONENT (objectius VC-AIPV-PSOE). Gràcies per la vostra comprensió.

31 comentaris:

  1. Els 36 comentaris existents han sigut eliminats.
    Cap d'ells tenia a veure amb l'entrada, és més, la majoria era una retafila d'acusacions pròpies de xiquets de parvulets.
    Lectors i lectores, no sabem si vos heu adonat, però aquesta entrada és important i hem depositat en ella il·lusió i esperança.
    Sabem que teniu molt a dir, molt que comunicar i molt de que queixar-vos, però per això, ja existeix el nostre correu al que NO REBEM NINGUNA PROPOSTA DE TEMA DES DE FA MESOS!!!
    Si voleu parlar d'alguna cosa en concret, feu-nos arribar un correu a valladacity@gmail.com i gustosament crearem una entrada per a l'ocasió.
    Que el nou alcalde anava bufat? CORREU
    Que l'antic alcalde està desaparegut? CORREU
    Que penseu que som injustos amb aquesta decisió i som uns prepotents? CORREU

    Per favor, que no costa tant...
    I si voleu fer-ho encara millor, i (més ràpid) feu-se col·laboradors, com més de 20 valladins i valladines ja ho han fet...

    Esperem que ho enteneu.
    Atentament: L'equip de VALLADA City

    ResponElimina
  2. L'objectiu VC-4 ja es pot donar per aconseguit, no? O almenys, iniciat.

    ResponElimina
  3. VC 7- Que s’eviten les eleccions a dit

    Ja han començat a incomplir aquest objectiu, i tan sols estem a l'inici.

    L'exemple del gendre de Perales és ben clar!!!

    ResponElimina
  4. Perque no s´actualitza el VC-7???

    ResponElimina
  5. Mol ben dit,si senyor.Aon esta ara el senyor Simò Colomer?,eixe que no s'ha cansat de denunciar les injusticies i les coses mal fetes.Eixe que deia que totes les irregularitats per a obtindre un lloc de treball,s'havien acabat,i que a partir d'ara tot anava a ser just i transparent.Tal volta s'amagat dins la pell,per a que ningú el trobe i li puga recriminar res.O es que está defraudat en els que se suposa que són els seus,per haber pasat d'ell i haber fet el que es ha donat la gana.

    ResponElimina
  6. Als administradors de vallada city:

    Açò NO és democràtic, he fet un comentari referent al tema a tractar en aquesta entrada i s'ha eliminat, per quin motiu???
    no s'ha faltat a ningú, el motiu de l'entrada era constatar les irregularitats en el procés de selecció de l' ADL; i per tan remarcar que uns quants dels objectius del quadrieni s'han incomplit. Com per exemple el VC 3 entre altres!! Com per exeple: seguir les bases correctes en la selecció del personal que treballa en l'ajuntament!

    Pense que aquest blog és un lloc on poder opinar de forma respetuosa i lliure.

    ResponElimina
  7. On estan les modificacions dels objectius del quadrieni??

    Hi ha uns quants per modificar...


    A la vista dels acontenyiments, resulta evident l'incompliments dels objectius VC-3, VC-2, VC-7

    VC7: torna a produïr-se novament altra elecció a dit, a més de la ja constatada.

    ResponElimina
  8. A mi em pareix que els objectius del quadrienni denuncien lo que estava fent-se mal, per una part, i lo que hauria de fer-se, per altra. Si res canvia no cal posar res, com demana un anònim de manera cansina. Sabem com anava la cosa. Quan hi haja novetats supose que serà reflectit en els objectius del quadrienni, mentre no es modifique vol dir que va igual que anava, mal.

    ResponElimina
  9. Ciceró, no puedes llamar cansino a nadie que esta reivindicando unas promesas politicas que estan siendo atropelladas... creo.

    Creo que al igual que si se pone que perales ha metido al yerno, es justo poner el resto de enchufes, vengan de donde vengan.

    ResponElimina
  10. La veritat, es què no se si no ho he vist, o si no apareix, per el qual vaig a proposar-ho, UN CONSELL MUNICIPAL DE CULTURA, on estiguen representades totes les associacions culturals, totes, fins SERRA GROSSA. Crec que sería molt interesant per evol.lucionar en aquest terme, i un objectiu molt important.
    ESPERE QUE HO MIRE L´AJUNTAMENT.

    ResponElimina
  11. CICERÓ cal que mires els objectius del quadrieni on clarament es diu que són les propostes dels SEUS programes electorals i per tant, no intentes amagar la realitat intentant manipular.

    A més, tú que critiques l'anonimat, també l'utilitzes.

    En aquest blog, tal i com es manifesta, és un lloc on poder comentar i participar.Hi ha gent que li molesta si el pensament no és compartit...

    L'anonimat que s'utilitza en aquesta entrada no fa referencia a una persona cansina com tu apuntes; per lo vist hi ha prou "cansinos" tal i com tu els nomenes pq com no tenen la teua opinió... ja són "cansinos".

    Espere que la gent puga seguir comentat i participant lliurement, sense que ningú el critique per no compartir les idees.

    ResponElimina
  12. Crec que no és bo que els sentiments s'imposen a la raó, i en el cas de l'anònim o anònims que qualifique de “cansinos” és així. Ja sé que no es agradable perdre. Ho sé perquè jo no he guanyat mai. Però cal agarrar-se les coses amb tranquil·litat.
    He de dir que no he “criticat”, en absolut, l'anonimat. Simplement no hi havia cap nom al qual dirigir-me. Jo faig comentaris com anònim, però pose un nom de referència. Dir que critique l'anonimat és tergiversar les coses o no entendre lo que se llig.
    Un altre cas de tergiversació o de no entendre lo que se llig és la interpretació dels “objectius del quadrienni”. Qualsevol sap que quadrienni significa quatre anys, que és lo que dura una legislatura. No puguem pretendre que complisquen els programes en dos mesos.
    En quant a apuntar les coses en la taula dels objectius del quadrienni crec que hauria de fer-se quan haguera algun canvi, per la qual cosa jo llevaria l'anotació del VC-3 i del VC-7 o, en cas contrari, anotar també en totes les caselles en les quals no s'ha fet res encara.
    Els que llegim habitualment este bloc llegim coses que ens agraden i que compartim i coses que no ens agraden i no compartim, lo que vol dir que és obert, no sectari i respecta la llibertat d'expressió. Però també hem llegit acusacions, a persones no públiques, menyspreables i covards, que crec que han de ser esborrades. Estic d'acord amb la mesura de tornar a moderar els comentaris per evitar atacs vils a persones innocents, com ja va passar en ocasions anteriors. Estic segur que tots els comentaris que siguen respectuosos i raonats, diguen lo que diguen, seran publicats.

    ResponElimina
  13. Ciceró, jo pense que no tens raó, o al menys se te veu el plumero.

    Crec que no tindría sentit valorar el treball polític després de tot un quadrienni (bueno si, pero en les urnes).

    Pense que Vallada City a fet aquest quadre d'objetius per anar valorant-los des del primer día. I evidentment modificar el quadre a mesura que els objetius es complixquen o no.

    Es més, si ja s'ha constatat que han hagut persones ficaes a dit a l'ajuntament i sense complir els criteris de selecció, s'haurien de reflexar ja en el quadre varios objetius incomplits i que la gent que participa a aquest blog tinga eixa informació.

    Sí ara derrepent eixe quadre deixa de ser modificat pels administradors, quant s'han donat conter que les coses a l'ajuntament de Vallada no s'estan fent correctament, significará, per una part, que Vallada city está fent censura informativa de cara a la gent del poble, i per l'altra, que no tenen cap interés en que es conega la realitat.

    Quí s'amaga darrere de VALLADA CITY?

    Sí a la llibertat d'expressió!

    No als mitjans manipulats!

    Per cert, espere que publiqueu aquest comentari.
    Gracies.

    ResponElimina
  14. A ciceró li tinc que dir que el seu silogisme és una pura patranya. Es a dir,
    A-Els obectius del quatrieni era per a mostrar lo que estava fent-se mal i duería fer-se be.
    B-Si res canvia , no cal posar res.
    CONCLUSIÓ: Com estàn fent lo mateix de mal, no CAL ANOTAR RES.

    ¡¡¡ Olé, Olé i Olé!
    SOLES HI HAURÀ D'ANOTAR ALLÒ QUE SIGA POSSITIU.

    ¿ Ho captes ?

    Puix això !

    ResponElimina
  15. Autodenominar-se Ciceró, deu tindre algo que vore en l'alta estima en que el tens a tú mateix.
    Tal vegada per eixe motiu insistixes en qualificar de "cansinos" a tots aquells que expresant la seu opinió personal de manera lliure, a tu el ve ben tort que ho facen.
    Tinc que manifestar la meua felicitació a Vallada City per una iniciativa que em pareix motivadora de la participació i canalisadora de totes les opinions. A Ciceró açò no li fa gens de gràcia, tal vegada serà "arte i parte", perque fer les propostes que fa plantejant la retirada dels objectius és poc coherent, perque quín sentit té esperar més temps per remarcar les actuacions que ja s'estàn produïnt.´
    Salut.
    Dir Ciceró és lo mateix que dir anònim o qualsevol altre com "El Primer fill de Jacob". En ningún cas hi ha identificació de la persona.

    ResponElimina
  16. A l'anònim de les 16:22
    Em limite a dir la meua opinió. No pretenc convèncer a ningú. Només dic lo que em pareix correcte i per què m'ho pareix.
    A l'anònim de les 16:30
    Imaginat que este Ajuntament fa com l'anterior: el rastre d'anotacions per endollisme no cabria al bloc. Ho captes?
    A l'anònim de les 16:50
    Si et posares un pseudònim seria més fàcil que qualsevol poguera dirigir-se a tu sense anar posant l'hora del comentari. Si bé és cert que algú podria treure conclusions sobre la teua personalitat pel nom que triares. Per deixar-te tranquil et diré que vaig triar el nom de Ciceró perquè va ser un dels pocs que va defensar la República davant de Cèsar. Simplement soc republicà. Això no lleva que tinga el nivell d'autoestima que em proporciona ser qui soc gràcies a molta gent però sense deure res a ningú.
    I per últim dir que sí, que repetir monòtonament lo mateix, sense aportar res nou, em pareix pesat, avorrit i cansino, com fa Rajoy demanant eleccions tots els dies o va fer Aznar amb el “váyase sr. González”. Donarà molt bon resultat en les urnes però és llandós i fatigós. Això sí, no deixa de ser la meua opinió.
    Una salutació

    ResponElimina
  17. pense que el VC-2 tambe esta incomplint-se:

    Donar el puesto de ADL tan, tan descaradament sols es pot explicar perque es dona la faena a una dona en una llarga familia de tradicio socialista.

    ResponElimina
  18. Pq s'ha fet el canvi en l'objectiu VC-2 i ara es diu que hi ha que comprovar això de vots a canvi de feina el l'any 2015??
    Però que no es veu clarament que tots els empleats per l'ajuntament són familia o afins politicament a ells.

    Demane com a lector del vallada city, que quede reflexat que estan posat a qui els dona la gana passant per damunt el procés de selecció de personal, i crec que cal reflexar-ho en l'objectiu VC-2.
    Moltes gràcies

    ResponElimina
  19. el VC-2 ha canviat, no??

    ResponElimina
  20. La filla de Perales treballa en l'ajuntament i cal remarcar aquesta nova contratació com una forma més de nepotisme.

    La meua pregunta és: ¿per quin motiu, i baix quines bases és contratada?

    No deien q no hi ha ni un duro...

    Ai mare, q poca vergonya!!

    ResponElimina
  21. PQ NO APAREIX LO DE LA FILLA DE PERALES EN EL QUADRE?

    VALLADA CITY, CAL DEIXAR CONSTÀNCIA D'AQUESTA NOVA CONTRATACIÓ, PQ EN VALLÀ HI HA MOLTA GENT MÉS Q PREPARÀ PER A IXE PUESTO!!

    ESPERE QUE AQUEST QUADRE ES MODIFIQUE!

    GRÀCIES

    ResponElimina
  22. Por mucho que nos pese, creo que este cuadro se puede completar mas:

    _ Si el VC3 esta repetido en distintos objetivos, se pueden copiar los comentarios en cada uno de ellos, no??

    _Si AIPV prometio una auditoria y no se ha hecho ni se va ha hacer, lo normal seria ponerlo

    _Si AIPV prometio pagar la deuda del ayuntamiento y hasta ahora se han pedido ya dos prestamos... habria que reflejarlo

    _ Si PSOE 10 nos promete mas contenedores de reciclaje y lo que hacen es quitar contenedores del ecopark hasta el punto de dejar solo 2. Esto no es reciclar, esto es abocar

    nos prometieron cambio, y hasta ahora lo que hemos tenido son cambios de gatos por liebres

    PATETICO

    ResponElimina
  23. Senyor Patètic (què mal queda...)
    Hem unificat els objectius VC3 i VC7. No anem a duplicar res tal i com ens demana.
    Tot el demés que ens conta, necessitem que ens ho exprese en forma d'objectius (VC, AIPV, PSOE...) + número.
    Tinga a més, en compte que el fet de que en dos mesos no s'haja fet una auditoria, no vol dir que en 4 anys que els queda, no vagen a fer-la. El mateix hi ha que tindre en compte amb altres objectius.
    Gràcies.

    ResponElimina
  24. Patetico queda mal, pero es la situacion resultado de estos 100 dias de gobierno PSOE-AIPV, no encuentro una palabra mejor para definirla.

    No creo que tenga que especificarte el numero del objetivo, creo que todos sabemos cuales son... y tu por supuesto que tambien.

    Ya se que queda tiempo para que se cumpla el cuadrienio, pero si se va por el camino contrario lo normal seria reflejarlo. ¿¿O es que si reciclamos el dia antes de las elecciones ya cumplimos el objetivo???

    Seamos un poco serios por favor

    ResponElimina
  25. Tens tota la raó, així van mal, però com ja em dit, hi ha objectius que necessiten més temps.
    Respecte al nº d'objectiu. Seguim esperant contestació.
    Gràcies.

    ResponElimina
  26. Si, tengo razon, pero no editais nada ...PATETICO

    Te vuelvo a poner el mensaje con numero de objetivo, a ver si asi te animas a reflejarlo:

    Por mucho que nos pese, creo que este cuadro se puede completar mas:

    _ Si el VC3 esta repetido en distintos objetivos, se pueden copiar los comentarios en cada uno de ellos, no??

    _Si AIPV 2 prometio una auditoria y no se ha hecho ni se va ha hacer, lo normal seria ponerlo

    _Si AIPV 5 prometio pagar la deuda del ayuntamiento y hasta ahora se han pedido ya dos prestamos... habria que reflejarlo

    _ Si PSOE 10 nos promete mas contenedores de reciclaje y lo que hacen es quitar contenedores del ecopark hasta el punto de dejar solo 2. Esto no es reciclar, esto es abocar

    nos prometieron cambio, y hasta ahora lo que hemos tenido son cambios de gatos por liebres

    PATETICO

    ResponElimina
  27. Molt be! Has vist com no costa tant?

    Ja hem canviat els objectius que ens demanes, excepte el AIPV-5, ja que el fet de demanar prèstecs, no suposa que en quatre anys no puguen pagar el deute (o alleugerar-lo). Temps al temps, no tingues presa Sr. Patètic.

    Gràcies per participar!

    ResponElimina
  28. Viste como tampoco ha costado mucho el cambiar los comentarios? aunque creo que se te ha olvidado el enlace a los comentarios desde los objetivos

    Solo un detalle, creo que el PSOE 10 quedaria mas claro y objetivo si pones que ya no se recicla en el ecopark, que todo va a dos contenedores. El objetivo no dice nada ni de horarios ni de que si los contenedores necesitan una manita de pintura.

    ResponElimina
  29. DOnde esta el link para llegar a estos comentarios??? antes estaba al final de los objetivos, ahora ha desaparecido!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  30. sospitosament ha desaparegut, i aci ningu diu res!!!

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.