dissabte, 18 de juny del 2011

Nova enquesta al bloc: Voleu que l'Ajuntament o algun altre col·lectiu porte a Xavi Castillo al poble? Voteu!

Hem pensat que una bona enquesta, apropiada per a desembossar políticament als lectors i al propi bloc (i posar un poc d'humor a l'assumpte) seria aquesta:  

VOLEU QUE XAVI CASTILLO VINGA AL POBLE?

Per festes? Per moros? Això ja ho voriem, però nosaltres creguem que seria genial... Què menys que saber d'aquesta forma, quina és l'opinió del poble? Voteu!

Voteu lectors i lectores! Trobareu l'enquesta a mà esquerra.


22 comentaris:

  1. Sóc valencià, parle valencià, no sóc del PP, no vote a la dreta, vaig a les manifestacions que crec oportunes, m'agrada la llibertat i la vull, i no m'agrada Xavi Castillo. Prefereisc que els diners que val (una barbaritat que s'embutxaca!) el meu poble se'ls gaste en altra cosa, tipo activitats per a nanos o adquisició de material per a que es puguen fer coses en algun lloc.

    Per què a l'enquesta he de posar "no, no quiero que venga" en castellà?

    No em doneu una altra opció!

    O és una enquesta de broma o fa pudor a les qualificacions típiques del poble, o eres blanc o negre.

    No.

    Gràcies.

    ResponElimina
  2. Jo també he escoltat que no és barat portar-lo, però estic segur que la majoria de la gent que li agradaria que vinguera estaria disposada a pagar una entrada.

    ResponElimina
  3. Alsehores porteu-lo. No cal que l'ajuntament faça res per a que vinga, no ha de fer-ho tot l'ajuntament. En molts pobles va perque el porta una comparsa o una associació, la gent paga entrada i la comparsa encara guanya diners. El que passa és que l'entrada ha de costar prou, tipo 15 o 20 €, i ha d'anar molta gent.

    El problema de Vallà és que el poble no té ni local per a poder fer res, hauria de dixar-lo la banda Potectora (que no el deixa, el lloga, normal perque es seu)i està preparat per a música només, no per a altres coses.

    Per això jo deia que crec que l'ajuntament hauria de començar a plantejar-se que el poble necessita equipament cultural, i els 3.000€ que costa el Sr Castillo gastar-los en comprar alguns focos, fer algun escenari, començar a construir algun local, crear una regidoria de Cultura per primera vegada en este poble, vaja (una que faça coses, clar). I així després podrem portar a Castillo i a qui siga a algun lloc.
    Penseu que per a que vinga ara caldria llogar també l'equip tècnic, i això serien uns 1.500 / 2.000 eurets més.

    De tota manera si ve jo també aniré, i ben contenta.

    ResponElimina
  4. una perugunteta als creadors de la pàgina? per que cuant en la enquesta de l'esquerra per a votar si volem que vinga xavi castillo al poble cuant votem que no el nostre vot no es contabilitza? No ens u negueu perque hem votat 5 persones desde 5 ordinadors diferents i en ningun cas s'ha contabilitzat el vot!!! deixeu que s'expresse el poble com cal i no feu d'aquesta pàgina una pàgina d'imposicions ideològiques . No vulc que aquest personatje vinga al meu pable i al poble de tots els valladins i valladines simplement perque pense que aquest senyor fa riure gastant el odi ideolòcic y no es bo fer riure d'aquesta manera, perque hi ha persones molt vulnerables que es deixen identificar rapidament per aquest individu poc profitos per a la societat.

    ResponElimina
  5. xavi pot costar des de 1500€ a 2600€( si duu a molta gent en l´espectacul)... a més si volen dur-lo per que no el tenen que dur per que hi haja gent que no li agrade?? no em pareix bé, ja que duen altres coses i fan altres que el duguen a ell també, i poden fer igual espectaculs i tallers per a xiquets. El que no pot ser es per que a un no li agrade que ja no vinga.

    ResponElimina
  6. Sóc la que veu massa car que vinga ara i que vol altres coses primer, però voldria dir-li a l'anònim que diu que és "poc profitós per a la societat" que no en fa falta un, en fan falta cent de Xavis Castillo, algú que parle fort, que faça escàndol, que es riga dels que es riuen dia rere dia de tots els valencians, dels amiguitos del alma, dels lladres, dels poderosos amb diners de tots, de la gentola. Eixos son els poc profitosos per a la societat, els Rus, els Fabra, els Camps i també els que no parlen, els Alartes, i els bovos, els Zapateros.

    Fan falta Castillos a mansalva.

    ResponElimina
  7. Per a mi,eixe xavi es un pobre xic digne de llastima.Sembla que no té altre argument ni altre monolec que atacar a l'esglesia i a canal 9.¡Quina obsesió!.Es repetitiu i aborrit.¿De veritat voleu que el poble ens gastem 3000 euros en eixo?.Si s'han de gastar eixos diners en les festes,mes m'estime que a banda de les paelles,facen un dia de concurs de disfreces o play back amb premit i una bona orquestra inclosa.Per favor,les festes del poble,son festes patronals,res a vorer en politica e ideologia.¡JA ESTA BÉ!

    ResponElimina
  8. a l'anònim de les 17:29 dir que les festes del poble, son festes patronals, i per molt que tu no ho vulgues dur un determinat tipus d'espectacle de música ja es política no fa falta dur a "Xavi Castillo" per fer política, també hi ha gent que no li agraden els bous i tampoc compten amb ella, per que osaes que hi fan, ademes que com be tu has dit son festes patronals dedicades a un patró (catòlic)(política). El que succeïx es que a certa gent no li agrada vorer al seu poble coses diverses, costa obrir els ulls però poc a poc.
    A banda jo també considere que hi han coses tal vegada més prioritàries però si Xavi ve al poble hi aniré amb molt de gust.

    ResponElimina
  9. Preferix pagar entrada en Xavi Castillo que vore Lo rat Penat gratis, i encara que hi hagueren menys dies de bous no passaria res.
    Les festes ja fa molts anys que no valen res, bous, bous, bou en corda, bous, 24 hores de bous, disco-movil, i lo dels xiquets (en un solano que el mors,a unes hores que no sé com els xiquets no cauen secs)i no parlem dels "musicals" i la falta de cadires...

    ResponElimina
  10. ¿Algú em pot dir perquè l'enquesta comença en Valenciá i acaba en castellá?.
    Senyors de Vallada City i mes al senyor que ha fet aquesta enquesta.A mi l'enquesta em pareix bé, el que no em pareix bé són les formes poc democratiques i discriminadores.RECTIFICAR SERIA DE SAVIS.

    ResponElimina
  11. Jo crec que sería una bon espectacle per anar a vorel!
    Penseu que no sols atrauría gent de Vallada sino de pobles de alrededor!
    Jo firme ja!
    Mercedes

    ResponElimina
  12. Estic totalment d'acord amb l'anonim de les 18:21,a excepció de lo de Xavi.M'agrada moltísim més,la proposta del anonim de les 17:29.Sería molt divertit per a tots per igüal.Al menys encara que fora una nit,seríem tots del mateix color i mos oblidaríem de la PUTA POLÍTICA i del pique que tenen els mandamasos de uns i els mandamasos dels altres que lo únic que fan es asgitarmos de merda a tots.Tant dretes com esquerres.¿Perque no mos unim tots i fem unes festes,(no al gust de tots,perque aixo es imposible),pero si el més agradables posibles?,que aixo si que eu poguem lograr. ¡RECOLLONS PAREC UN RETOR! Ara en serio,a que molaría,penseuo bé.

    ResponElimina
  13. Acceptem les crítiques en quant a que les opcions de resposta de l'enquesta eren molt subjectives i amb una càrrega ideològica un tant oculta i enrevessada.
    La llibertat dels administradors per fer i desfer comporta de vegades aquests xicotets problemes.
    Modifiquem l'enquesta doncs.
    Per altra banda dir que el mal funcionament que algu de vosaltres diu tenir amb l'enquesta no és problema de nosaltres, si no de google.
    Els resultats de les enquestes "no van a misa" si no que ens serveixen per fer-nos una idea general d'algun assumpte concret.
    Salutacions i gràcies per ser tan crítics i per expresar-vos lliurement.

    ResponElimina
  14. No hi ha dubte que Xavi es polèmic. I ho es perque critica a tot el mon. Esta clar que la gent que es senta aludida, montará en còlera. I clar, com es fica amb el PP, el PSOE (el retoret de Alarte), l´esglesia i canal 9, hi haurá molta gent que li fotrá escoltarlo. Va siguent hora que molta gent s´acostumbre a saber escoltar veus contraries. Es un molt bon exercici de democracia. Dir que no volen que vinga a Vallada perque es fica en política, em sembla poc acertat. Sobre tot perque Xavi no fa política, simplement es fica amb ells, que no es el mateix.
    Jo, per exemple, odie els bous i ja veus, tots els anys tinc bous i vaques per castig. Així que si ve Xavi, inclos pagant, es segur que aniria.

    ResponElimina
  15. Si per favor, gran xavi ! seria un puntàs per al poble ! si, clar que si i ademes el xavi es clava en el rus canal9 pero tambe en l'alarte jaja!

    SI, PERSUPOST

    ResponElimina
  16. Senyors que han fet l'enquesta:

    Si de veritat voleu que este blog siga de tots no podeu fer parides com la de la suposada enquesta. O si no, dieu clarament que Valladacity és un blog que parteix d'unes determinades posicions polítiques i ideològiques i punt. I no passa res.

    El que no pot ser és, d'una banda demanar-li a l'ajuntament que enllaçe el blog a la seua web i vendre'ns la moto de que és una plataforma per a tots i sense ideologia, i d'altra banda plantejar una enquesta-parida com la que heu plantejat.

    Si ho haguera fet un dels col.laboradors o, fins i tot, un administrador a títol personal, em semblaria bé. Però signar-ho com a "Valladacity"...

    I repetisc que no passa res, que si digueu que "Valladacity" és d'una determinada manera jo seguiré visitant el blog, però altres potser no.

    Tenim la possibilitat de signar amb noms propis, seudònims, anònims i mil "onims" més.
    No embruteu el nom de Valladacity. El fet d'haver-lo parit no vos dona dret a embrutar-lo. Ara ja és de tots.

    I fixeu-vos que la vostra manera de plantejar la pregunta ja ha embrutat la possible representació de Xavi Castillo, que no ha estat encara ni contractada.

    Em sembla una molt mala idea, d'altra banda, que hajeu plantejat l'enquesta com a Valladacity per altres raons, em sembla que una actuació de teatre o monòleg no és d'interés públic i de tots, i eixe hauria de ser l'objectiu de les enquestes de Valladacity.

    Com ha estat fins ara.

    Gràcies de tota manera per tot el treball que feu.

    ResponElimina
  17. Com digueu que no tenim lloc per a l'actuació de Xavi!! Tenim un precios pabelló.

    ResponElimina
  18. El pabelló no es lloc de fer coses així que sinó la pista es fa mal bé, ja o vam vore en els mitins del PP que la pista es va fer merda.
    Hi han llocs a l´aire lliure on es pot fer.

    ResponElimina
  19. Que porten a bajoqueta rock i¡deixeuse de tonteries!Jajaja..eixos si que molen i fan risa amb les seues lletres de rock rural.

    ResponElimina
  20. Entrades a 5€ i este home arrastra perfectament a 100-200 persones de fora del poble + la gent del poble, si es veritat que val de 1500-3000euros a l´anjuntament/comparsa.... que el duga no li costará ni un duro.

    ResponElimina
  21. Si és cert què esta persona cobra 3000€ per actuació m'acaba de defraudar moltíssim. És molt graciós denunciant la corrupció i el "profit" què trauen els polítics per la seua possició. Cobrant a eixe preu, no és furtar... però no se'n va molt.

    ResponElimina
  22. A mi m'agrada com a humorista però hem sembla que hi han coses més importants que gastarse eixos diners en una actuació. Encara que arrisques per a recuperar els diners hem sembla un risc innecessari per a un Ajuntament endeutat com el que ens han deixat. Si es tracta de una comparsa o un altre grup que ho pague no hem semblaria malament. Per cert podrieu afegir a la enquesta el botó de Depenent del seu cost.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.