dimecres, 1 de juny del 2011

Desprès de la tempestat ve la calma.

Vegen la inestabilitat que el mes de maig estava produint amb tanta incontinència verbal,solament calia esperar que l'essència de la democràcia es conduïra amb la normalitat pròpia del seu contingut.

Vist que no era d'aquesta manera,vaig decidir abstindrem de la meua col·laboració amb el bloc tant en compte es refrenara el debat tan tempestuós i anòmal, adobat amb grans dosis de reflux polític que solament ha servit per a marejar i vomitar proporcions importants de malvolença (inquina).Ara i després de finalitzat el procés,toca treballar, bregar, produir, perquè sols el temps pose o lleve raons.



En quant al temps tot sembla indicar que de nou aquest va a ser el protagonista del nostre dia a dia, i és que previsible-ment per a la primera quinzena de juny la continuïtat de les tempestes serà practica-ment lo quotidià i amb açò les temperatures estaran per sota de les temperatures mitges que habitualment es registren per a juny.



Ens esperen mes o menys quinze dies en els quals i segons els models, el descolgament de successives borses d'aire gelat i la posició de l'anticicló mes prop de Groenlandia provoquen un passadís sobre la nostra península amb aire gelat en altura que aniran provocant temps inestable i successius cicles de tempestes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.