diumenge, 12 de juny del 2011

Rus comença a acomiadar treballadors col·locats per Giner després de perdre este l’alcaldia de Vallada

Després d’haver perdut Fernando Giner l’alcaldia de Vallada, la Diputació de València ha començat a despatxar treballadors que el dirigent del PP va col·locar en l’empresa pública Imelsa quan ecapçalava la corporació provincial. Podrien ser així un total de fins 30 treballadors, especialment a oficines i brigades forestals, els que anirien al carrer una vegada perdut el poder d’influència local de Fernando Giner.

Entre els primers acomiadaments estarien els del valladí J. L. M. P. i de S. C. C.. Estos acomiadaments es justifiquen des de la corporació presidida per Alfonso Rus (alcalde de Xàtiva) com part d’un pla de retall de despeses de Diputació, no obstant també s’emmarquen dins la batalla de poder intern del PP liquidant així Rus les últimes influències a la Costera de Giner.

Des d’Imelsa s’ha volgut destacar que l’any 2006, amb Fernando Giner com a president provincial, les Brigades Forestals van millorar les seues condicions laborals passant de fixes-discontinus (és a dir, no cobrien la totalitat de l’any) a fixes, llocs de treball que Rus retallarà en els pròxims mesos.

Font: Comarcàlia


74 comentaris:

  1. Mala i terrible notícia. I diu molt del tipo de pasta de la que està fet el Rus i el partit que representa. (És el president provincial).

    ResponElimina
  2. Algo pot dir de qui es tracta, es que per sigles no se qui son...
    Em pareix fatal lo que esta fent rus..... deixa demanifest la clase de personatje que es.

    ResponElimina
  3. De què es sorpreneu. Cada càrrec polític, col·loca al seus. Què no passarà el mateix a l'ajuntament.

    ResponElimina
  4. ale.....ara ixos que estiguen al paro com em estat altres tants any mentres ells han nadat entre diners facils de tots nosaltres.M'ALEGRE.

    ResponElimina
  5. a treballar honradament com hem fet molts tota la vida!! o que no treballen, em dona igual, però que es foten que ja estava bé xuplar del pot!!

    ResponElimina
  6. Uno es toski, el altre no eu se. Pos si, yo tambe m'alegre, ara a buscar faena dignament que estirar jaquetes es molt façil.

    ResponElimina
  7. siiii...TOSKI,es el pixo que esta casat en NOELIA,ara al ganao en el sogre.....aleeeeeeeee

    ResponElimina
  8. jo no se qui es ixe... jejeje

    ResponElimina
  9. algú pot explicar qui es ixe home??

    ResponElimina
  10. Pareix mentira que alguns s'alegreu que un imbècil com Rus haja tirat a gent del vostre poble, siguen del partit que siguen. Quanta mala llet i quanta misèria.

    Sabeu que, segurament, darrere d'eixes inicials hi hauran famílies senceres que potser s'hajen quedat sense res? I s'alegreu?

    Crec que mai ningú s'hauria d'alegrar perquè deixen sense treball a un treballador.


    Vergonya hauria de donar-vos.

    ResponElimina
  11. vergonya?? De que tiren a gentola que està xuplant del pot a tota sense fer-hi res ni pegar brot??
    no senyor cap vergonya deixa manera, vergonya tindrien que tindre ells que mentre els altres em patit fam a base d´orgull i de treballar com uns negres i ens a costat tot moltíssim ells han estat sense fer res i guanyant molts diners, i damunt miraven per damunt als altres i es burlaven. VErgonya quina? CAp ni mitja, vergonya per a ells, jo el cap ben ALT!!!

    ResponElimina
  12. Estàs segur que tota la gent que tirarà Rus és d'ixe tipo que tu dius?? Estàs segur que molts no anirien plorant-li a Fernandín demanant-li treball perquè realment el necessitaven i no tenien que menjar? Segur que no hi haurà alguns que son treballadors dignes?

    La misèria és la que va tindre el que els hi va donar treball a canvi d'alguna cosa, si això va ser així, però demanar per a menjar no és tan miserable.

    No haurieu de caure, alguns que escriviu per ací, en la misèria i en la baixesa en la que han caigut molts altres durant molt de temps. I alguns esteu fent-ho a marxes ràpides i forçades, potser d'ací poquet sereu ben pareguts a uns que em se jo...

    La vengança i la revenja no son pròpies d'algú que es diu d'esquerres.

    I molt menys la satisfacció per la desgràcia dels altres, encara que eixos altres siguen uns carabasses. Es poseu a la mateixa altura d'ells, per a veure-los passar pel carrer plorant i vosaltres riure en la seua cara.

    Això és de ser miserables, res d'esquerres, res de la cara ben alta, res del cap alt. Misèria i vergonya.

    Molta vergonya.

    ResponElimina
  13. Jo crec que lo que si es de vergonya es que un persotnage com Rus el tingem que patir en Valencia com diputat i president i que puga fer amb els diners de tots els valencians lo que li vinga en gana. I damunt que eu diga i tots es queden tan conformes. Es una llastima que es queden sense feina perque no es una situacio agradable per a ningu siga la feina de la diputacio o siga la feina que han perdut tantes altes persones de valla estos temps en arrere de les fabriques que han tancat.La diferencia es que estes feines estan lligades a favoritismes politics i per tant cuant s'acaben les amistats pos ten vas al carrer per posar un altre que li interese mes en eixos moments.

    ResponElimina
  14. Tens molta rao,pero en este poble havem patit molts anys ,el que no mes podia treballar o fer algun curs de les escoles taller sempre els que tenien el seu vot a favor .
    ES MOLT INJUST .normal que ara alguna gent estiga indigna!!!

    ResponElimina
  15. Una cosa és sentir indignació, i un altra ben diferent sentir goig per la desgràcia aliena.

    Clar que era injust! Però el que diu la gent per ací és també indigne.

    ResponElimina
  16. no macaba de quedar clar, se suposa que no me d´alegrar de gent que a estat tants anys sense pegar ni colp i combrant molt be sen vaja al carrer?!?!.............d´aixo res!!! ara al paro com moltisima gent de valla i a buscar feina per merits propis

    per a "el d´abans", no ma quedat masa clar el de: "La vengança i la revenja no son pròpies d'algú que es diu d'esquerres."......que es de dretes?!?!?!

    ResponElimina
  17. La vengança i la revenja son pròpies de tarambanes plens d'odi.

    I alegrar-se pel mal d'un altre és propi de bacores.

    Queda més clar així?

    ResponElimina
  18. Les desgràcies alienes a mi no em beneficien ni em perjudiquen res, per tant no tinc perquè alegrar-me.
    Com els diners que pagarà el Rus pels comiats no eixiran de la seua butxaca... Eixen del pot que fem entre tots amb els impostos.

    ResponElimina
  19. Che feu empresses.cuideu auelos,llaveu parets.Sense amos,la vostra empreseta.Paseu de treballar per a altres reinventeu-se la vida etc...
    Feu cooperatives.asociacion d'inventors Music terapeutics.Domadors de puses.diseñats en 3 D.llocs de venta de arrop i tallaetes,redeu si ni ha un hotia de qrefers.LA IMATGINACIÓ AL PODER.

    ResponElimina
  20. Jo no m'alegre de que se'n vaja ningú al paro, pero he de reconeixer que, el que entra a dit está llevant-li l'empleo a algún altre, que possiblement estiga molt més preparat per a eixe lloc, algun altre que també té familia i que, possiblement també siga del poble, heu pensat alguna vegada en aixo?

    ResponElimina
  21. Critiqueu el que fa Rus (llevar gent que ha posat un altre) i no vos pareix mal que aci sols opten a treballar en puestos publics els militants del PP. Quanta ipocresia mareeee

    ResponElimina
  22. Com que no ens pareix mal que ací al poble només contractaren als del PP? Això qui ho ha dit??

    No t'inventes històries nano...

    ResponElimina
  23. Ara es cuant anem a notar la faena que ha portat Fernando al poble, faena que depén de fora del poble i que ha anat colocant ell per el seu interes a la gent que li es fidel. En lloc de haver creat llocs de treball com deu mana. Eu senc molt per eixes persones, pero he de reconeixer que tots hem tingut dret a eixos treballs, i no a la gent que ell ha comprat per un vot.
    Després de 24 anys, el poble no te res, un pavello i un camp de futbol que has de pagar per a poder entrar, i una deuda que no sabem. I encara hi ha gent que el recolza, després de totes les trampes que ha fet hasta per apoder guanyar.
    Diu que hi ha qe saber guanyar i saber pedre, no ha sabut guanyar sense trampes fent votar la gent per carta, i no ha sabut pedre no presentantse al acte i renunciant al partit ara que seria un consejal mes. Com es nota que si no es pot xuplar del pot ja no vol ningú eixa faena.
    M'alegre per el canvi, ojala ara tots ens duuem millor i prospere el poble.

    ResponElimina
  24. Manolo G. no trobaràs ningú del PP al que li parega mal res del que han fet, res en absolut, ni els treballs a dit, ni la coacció, ni la misèria en la que han enfonsat al poble, és més, encara diuen lo molt que ha fet per tots els d'este poble i bla bla bla. Jo vull que tots tingem opció a cubrir els puestos de treballa que hi hagen, TOTS, passant, si ho requereix, les proves que sigen, sense trampes ni enredros, perque soc d'esquerres i vote per l'igualtat, t'ha quedat clar??

    ResponElimina
  25. Els que tenien un lloc de trevall a dit i ara es veuen en el carrer, que donen gràcies pel temps que han estat, privilegiadament respecte a altres, trevallant i cotitzant.

    ResponElimina
  26. Hi haurà molta gent que aniria plorant-li al alcalde per poder menjar però eixos rebien els pitjors empleos, cuantes xiques hi havien trevallant en la dipu? li feia falta eixe empleo a la dona de uno dels Gabars? jo diria que no, i aixi uns cuants més.

    ResponElimina
  27. Als anònims d'ahir a les 19:xx.

    Només dir-vos que la majoria dels vostres veïns els canviarien pel a pel, la situació en la que es el meu cossí.

    I per cert, un altre poble hi hauria si no més la mitat del poblé, inclosos tots els que els burleu tinguereu una cuarta part d'iniciativa emprenedora de la que te ell. Ademés, si li apeteix eixir a pasturar el ganao del sogre, eixirà i si no fará el que vullga.

    Es de justicia recordar-vos que tinguent un lloc fitxe de treball al poble, amb no més l'educació bàsica, ho deixà tot per anar a formar-se a l'escola de capataços de Massanassa. Després treballà a l'andalucia i finalment es colocà a treballar del que li corresponia seguns la seua formació i experiència a les brigades. Prácticament igual que qualsevol dels que han xuplat, xuplem (fent cursos de formació als sindicats, els sindecalistes, ... i d'altres ...) i per supost dels que xuplaràn.

    I ara desprès diràn, però que mala que es l'envetja.

    José avant que l'envetja d'aquestes bonos persones et done les forces per a lluitar

    ResponElimina
  28. Veig moltes excuses però molt poca vergonya.
    En aquest poble s´abusat i ara qui va xuplar tant del pot i ara no té res té que callar i assumir el que va fer i no excusar-se tant, que be que naveu de superiors quan cobraveu tant sense fer-hi res.

    Per a mi el que més gràcia em fa es eixa gent que diu que va anar a demanar-hi treball perque no hi havia, la qual cosa es mentira, perque quan Fernando podia enxufar a gent era quan estava e diputació i llavors ens trobavem València i Espanya en una situació de plenitut econòmica que anares on anares les empreses , bars, etc.. buscaven treballadors... Tot això són excuses per a excusar la " cara" que té la gent i la poca vergonya que tenen. Mal per els que els dónaven treball a canvi de vots i mal per ells per aRRAstrar-se sense fer-hi falta.

    Vergonya es una paraula que en aquest poble s´ha perdut des de fa molt de temps.

    ResponElimina
  29. Sabeu una cosa?. Esta página es un clar exemple de la situació politica i social de la comunitat valenciana i de la nació espanyola. Crispació, falta de enteniment i "la meva postura millor que la teva". No vejeu que es el que volen ells(els politics)?. Deuriem d´aprendre de moviments com el 15-M, i fer força davant de tots, PP, PSOE, Perales i qui es pose per davant. Exigir que siguen transparents, coherents, creatius i valents, i que trevallen per nosaltres, no per a ells. Que tal si ens unim tots?

    ResponElimina
  30. Molt d'acord tio canya, pero on són les entrades on el nou equip de govern ens comunica als Vallaíns, qui va esser el responsable de cadascuna de les consejalies.
    Ni tan sols han canviat el "saluda" de la pàgina web oficial de l'ajuntament. A hores d'ara, ens segueix saludant Fernando Giner i Giner.

    ResponElimina
  31. tant important es aixó?, pensa fredament abans de contestar?........Un pensament "tots a una" sería mes constructiu. Es dificil, pero si no es així, tindrem més del mateix. T´ho assegure Anonim.

    ResponElimina
  32. Una dita popular diu “ves a espai que tinc pressa”. Després de 24 anys crec que cal donar un temps per a que els nous puguen veure com està la cosa en l'Ajuntament. Normalment es donen cent dies de gràcia abans de criticar als nous governants, i només en duen dos o tres. Paciència

    ResponElimina
  33. Ciceró, ningún no vol pegar canya, de moment. Sols que no sé si estàn les consejalies asignades. Encara que no procedixca en esta entada.

    Per suposat tío canya. Però crec que TOTS els politics estàn mancos de criteri de SERVICI PUBLIC. I per a prova, els comentaris d'esta entrada. Es injust (com a mínim) que s'acjudiquen a dit llocs públics. Però tanta ràbia acumulada, no la puc entendre. Tothom qui busca solucions de treball a la vora d'un polític sap que no es per a tota la vida ( sempre hi han excepcions, i de tots els colors que han aconseguit algú lloc de funcionari, al menys jo conec un cas al PSOE i altre al PP)

    ResponElimina
  34. La ràbia acumulada ve de molts anys de vore posar a dit a TOTS, és a dir, entenc que vulgues col.locar a algú dels teus a dit, però... A TOTS? tan descaràt, sense deixar ni una sola plaça en cap lloc per a qui se la guanye (mijansant mètodes legals, com s'hauria de fer sempre)Vinga va, la poca vergonya i la prepotència any rere any ens ha fet explotar. Enténs ara la ràbia acumulada?

    ResponElimina
  35. Completament d´acord amb els anonims de les 0:03 i les 9:38. La rabia no ens deu de enfoscar la visió. I no es altra que si sabem que l´altura politica dels nostres representamts es tan baixa com la sola de les meves espardenyes, deguem de cambiar-ho, fent el que calga. Pero una cosa tinc clara, si creguem que els que estan ara son millors que els que hi havien abans, tornem a equivocar-mos. I vos parla un que es d`esquerres i ho será sempre!!!!!

    ResponElimina
  36. Bé, però que siguen igual que els altres encara està per demostrar, no creus? El que passa és que no és gens bó que NINGU governe durant tant de temps, perquè acaba pensant que és el AMO DEL POBLE i pot fer el que li passe pels nassos, que és el que ha estat passant durant taaaant de temps.

    ResponElimina
  37. Si, tens molta raó en aixó, de ahi la necessitat de reformar les lleis electorals, les de mandats, controls de arques publiques, depuracions de responsabilitats, etc. Pero aquestos cambis no els faran ells, perque no els interessa, ni al PSOE ni al PP, i ara, per extensió, ni a Perales. Es evident, no creus?

    ResponElimina
  38. No sé que faràn estos, però lo que sé és que la cosa havia de canviar d'una forma o d'altra, ara sols cal esperar que, poc a poc, la gent anem calmant-nos i donem temps a que ho posen tot en marxa, no podem criticar el que faràn fins que no ho facen, no creus?

    ResponElimina
  39. Nunca os habeis parado a pensar que todos los que decis estar tanto tiempo sin trabajar, "muriéndose de hambre", os pasais el día en los lugares de ocio porque ni teneis ganas de trabajar, ni sabeis, ni quereis, ni teneis formación, ni ganas de formarse y además el odio y la envidia de ver a los que estamos trabajando no os deja vivir. Relajaossssss!!!

    ResponElimina
  40. No em pareix just que hi haja gent que s'alegre de que hi ha persones que ara no tenen feina. La gran part d'eixa gent ha venut el seu vot molt probablement per necessitat; i quan entra en confrontació el ser lliure per a triar als teus representants amb la necessitat; supose que serà difícil triar.

    ResponElimina
  41. Qué passa, que els que treballem no podem dir lo injust que és el que estava passant? Vaja egoista que eres, no? i perdona, pero que saps tú de la formació que tenen molts desocupats? no vull dir noms però te'n diria uns cuants que han estàt trevallant a dit i que no saben fer la O en un canut, de que parles?? Ah, i ni odi ni enveja, no sé qui eres, però llegint el que escrius... NO EM CANVIARIA PER TU NI DE CONYA!!!

    ResponElimina
  42. Al anònim de les 10:49,
    deu sér molt difícil triar entre la llibertat ideològica o la feina per poder menjar, no conec ningú que ho haja tingut que fer, m'explique, hi ha mooolta gent que, sense ser l'única opció, han triat la segona (per lo tant pense que l'ideologia els té tres pitos, la venen al millor postor, en un pac de dto. la d'ells i la dels pares), hi han moltes altres families que no s'han venut i també ho han passat mal, no crece que ningú vaja a morir-se de fam.

    ResponElimina
  43. Si, hi han casos "escandalosos" en el que els fills (de families totalment d'esquerres, fills amb carreres, que han optat per "lo fàcil", vendre el seu vot i el de la familia per un "bon lloc de trevall" en lloc d'alçar el cul i anar a buscar feina on siga,com han fet tots, però uff és que és molt cansat anar buscant, millor fer passar als pares per l'aro per a que el xic trevalle, no? VA HOME VAAAA

    ResponElimina
  44. Tots els que s'han vist "obligats" a vendre el vot per a trevallar haurien d'estar ara molt contents de que la situació canvie i els seus fills pugen aconsseguir feina sense prostituir les seues idees, no? Es suposa que els pares sempre volen el millor per als fills, no voldràn els pares que els fills siguen lliures? que no tinguen amo? Han pensat que si haguera continuat la cosa igual, els seus fills estarien venuts?

    ResponElimina
  45. ATENCIÓ és comunica a tot el poble que, hi ha un món més enllà de Fernando Giner, on la majoria de la gent lluita per sobreviure i no és mor ningú.

    ResponElimina
  46. Al anómino de las 10:50
    De la injusticia del mundo pueden hablar los que están y no están trabajando ( porque hay muchas). Y respecto de las personas que están formadas y desocupadas, no tengo ninguna duda, pero no me refería a ellas.
    A los que están trabajando a dedo,enhorabuena a todos, que la "o" en un canuto se hace pronto, y que me quiten lo bailao.

    ResponElimina
  47. En l'ultim parraf que has escrit (anònim de les 12:22) ja ens has deixat clar la classe de persona que eres, no cal afegir res més.

    ResponElimina
  48. A l'anònim de les 11.22 sóc l'anònim de les 10.49: potser s'han venut perque no tenen conciència ideològica, però potser els que sí que eren d'esquerres que s'han venut(per necessitat, cada persona afronta una situació de la forma que creu), és perque ningun partit polític com per exemple el PSOE ha sabut crear una alternativa política diferent al de la resta de partits polítics, com per exemple ser un partit de masses i crear conciència de "classes".
    Bon dia a tots.

    ResponElimina
  49. Al anónim de les 12:54

    Si que te has quedado pronto sin palabras.
    Respirar y relajaossss, que todos tendremos trabajo el día de mañana. Besos

    ResponElimina
  50. Vols dir que, si no fora pel trevall que han obtingut a canvi del vot, s'hagueren mort de fam? en eixe cas, deuriem fer-li una estatua-homenatje al Sr.Alcaled, al mig de la plaça, per haver salvat d'una mort segura a moltes families... AMEN.

    ResponElimina
  51. Hi ha algu que, ha passat de "estar a punt de morir de fam" a "criar una panxa impresionant"

    ResponElimina
  52. Tinc vergonya de vore tanta enveja, tanta rabia,tanta falta de respecte, tant d'insult, tanta covardia que impunement s'amaga en l'anonimat per a insultar,tanta miseria i tant de jove que ha agarrat lo pijor de la tradició violenta i irrespetuosa de l'esquerra.

    ¿ És este el canvi ? ¡ Que vergonya !

    ResponElimina
  53. anonim de les 13.35 si li posen l'astatua que tinga un forat baix pa pasar la cordo del bou envolat

    ResponElimina
  54. Perdoneu pero a Jose lo unic que li hem de tindre y yo com amic li tinc es enveja sana ya que es una persona que com a comentat el seu cosi ha treballat igual que la majoria de la quinta desde els 14 anys pero en ves de com yo per eixemple en vaig quedar en la fabrica ell s,en va anar a estudiar als 27 anys i es va traure un modul superior en mig ambient, te mes cursos fets que mols de nosaltres despues de acabar d,estudiar va estar un parell d,anys en Vallatex de camioner y tot ya Fernado ya estaba molt de temps de president, hasta que va trindre la oportunitat de entrar en brigaes y per sino eu sabeu te monta una empresa desde fa dos anys la cual es titular la dona, aixi que com ell ma dit per ell no es precupeu que te un parell d,ous per afrontar i adelantarse a lo que el futur mos te preparats.
    Ojala tots tinguerem la mateixa disponibilitat que ell per a tindre iniciativa,entre els cuals yo estic asi esperant avore si mis faena.

    ResponElimina
  55. Que raó tens Uroboros.Lo gracios es que tots eixos que critiquen ara,a la gent que té o ha tingut feina gracies a Fernando,potser estiguen resentits perque tal volta ells també van anar i no tingueren tanta sort,no eu se.El coll em jugue,que d'açi quatre dies hi haura cola a la porta de ca Perales, o de ca MªJosé.Perque necesitat,en tenen igual els d'esquerres com els de dretes.Encara que ara negarán i dirán que ells mai en la vida es vendrien per un vot.NO DIGAS NUNCA DE ESTA AGUA NO VEVERÉ,perque per aón parles pases.Que quede ben clar que jo pense que anar a demanar feina per a poder donar de menjar a la meva familia no es ninguna deshonra,es algo molt digne,vinga d'aon vinga,sempre i cuant la feina no siga,robar al projim,vendre droga,etc....Lo que si que veig mal es la gent que ha votat per correu al PP,i ara va a la toma de posesió del nou Ajuntament a aplaudir desaforida als nous membres de la corporació municipal.¿A que juga eixa gent?,¿a dos bandes?,¡que trist!.

    ResponElimina
  56. QUANTA POCA VERGONYA I QUANTA CARA DURA VEIG JO PER ACÍ!!
    GENTOLA SOU TOTS ELS QUE DÓNEU EXCUSES PER DEFENSAR A VENUTS, AL IGUAL QUE SERAN GENTOLA SI ALGÚ QUE HA CRITITCAT DURANT TANTS ANYS EL VENDRÉS AL ALCALDE PER UN VOT ARA FACEN EL MATEIX AMB EL PSOE I AIPV!

    ResponElimina
  57. Ara resulta que el vostre Rus ya no es tan válid, tan graciós, tan "gran", tan magnific, tan maravellós tan... com fa 1 mes?

    Tots al carrer i a buscarse la vida com fem i em fet tants i tants en aquest poble que empreferit buscarnos la vida on fora i inclús alguns estar un temps parat abans de vendre el seu vot per un contrat de treball amb fetxa de caducitat.

    ResponElimina
  58. Ara resulta que el vostre Rus ya no es tan válid, tan graciós, tan "gran", tan magnific, tan maravellós tan... com fa 1 mes?

    Tots al carrer i a buscarse la vida com fem i em fet tants i tants en aquest poble que empreferit buscarnos la vida on fora i inclús alguns estar un temps parat abans de vendre el seu vot per un contrat de treball amb fetxa de caducitat.

    ResponElimina
  59. A l'anònim de les 15.56, no he donat cap excusa per defendre als "venuts" però si que puc entendre que cada família es pot trobar en situacions prou complicades, i per tant, actuar en conseqüència.

    ResponElimina
  60. Uroboros, tradició violenta i irrespectuosa de l'esquerra? Jo més bé diria que aquesta tradició de la qual parles està més arrelada en l'extrema dreta, o cal que et recorde el colp d'Estat d'uns militars resentits que no van saber acceptar el triomf democràtic de la República i que va desembocar en una llarga Guerra Civil amb tortures, represàlies i assassinats una volta acabada la guerra? O cal que et recorde les constants agressions que protagonitzen grups d'extrema dreta cap a gent que no és com ells, per motius de raça, creençes, ideologia...? Va no em faces riure per favor, tradicií violenta i irrespectuosa de l'esquerra. Què barbaritat.

    ResponElimina
  61. El que fa la incultura i la ignorància es dur a dir barbaritat i destrellatats com els que ens diu en el seu comentari Uroboros.
    Vosté realment sap el que ha dit? Perqué jo crec que no. Perque jo no veig enveja sinò cansanci, cansanci de la gent que ha treballat i ha sigut honrada davant altres que ni són ni han sigut honrats mai ni tampoc tenen vergonya.

    ResponElimina
  62. Treball s'escriu AMB "B" recollons!

    Ho dic perquè no pareu alguns de parlar del tema, i de la formació d'uns i la dels altres, i tot això...

    Per cert, alegrar-se de la desgràcia aliena, encara que siga la desgràcia d'un borinot, em sembla de molt males persones.

    ResponElimina
  63. I torne'm a dir que no ens algegrem de la desgràcia de ningú, però tampoc anem a plorar, cadascú que s'ho arregle com vulga o com puga (uns a lo fàcil i altres a pelear-se-ho)els que han anat a lo fàcil que no es queixen de que els senyalen amb el dit, EL DIT no s'el llevaràn mai de damunt, aixins és que "a lo hecho, pecho".

    ResponElimina
  64. uroboros jajajajajajajaja em ric del que dius però al mateix temps m'entra vergonya ajena de tot el que dius... però en fi, en el món té que haber de tot. Hala cuidat que ja vas arreglat ja.

    ResponElimina
  65. Lo de Jose és un contrasentit, mira, si consideres que etàs preparat per a eixe lloc (cosa que jo no dupte)no consentixques entrar a dit, com si el feren un favor que tard o prompte hauràs de pagar, arriscan-te a que entre un altre i el faça fora (que és el que ha passat).Si estàs preparat presentat a les proves que facen falta, sense padrí, pel teu conte, amb la cara ben alta sempre.Ara, possiblement posen a algún ceporro que no té ni idea. Eixe és el preu que has pagat, ja han dit moltes vegades que lo que fàcil ve, fàcil se'n va.

    ResponElimina
  66. Per cert, el comentari de les 10:44 l'ha posat una de esquerres, que ni té cels, ni enveja, ni s'alegra de la desgràcia de ningú.

    ResponElimina
  67. A l'anònim de les 10:44.
    Tot eixe plantetjament es molt correcte, però com tu saps, les administracions (totes) s'han dedicat a crear empreses públiques, on no hi han opossicions per a accedir als llocs de treball. Aleshores, si tens una capacitació en concret per a un treball al que has d'accedir a una empresa pública per a poder treballar. Què fas?.
    Exemples; ADIF, IMELSA, VALPARK, ... i han un fum d'empreses públiques, sóls any passat s'hen crearen 1 al dia.
    Al remat, moviment 15-M. Indignació. TOT CLAR, sense violència, no com està passant.

    ResponElimina
  68. la violència que hi ha al 15-M la estan creant el govern nacional i el de la comunitat amb l´ajuda de la policia, que estan agredint sense perque.
    Això també es un gran motiu d´indignació!!!

    ResponElimina
  69. Si vols saber qui és el violent mira açò
    http://escriurepernocallarres.blogspot.com/

    ResponElimina
  70. Es que es una vergonya que es administracions creen empreses com IMELSA en la cual coloquen a gent a dit que de vegades cobren un sou sense anar a treballar a cap lloc.

    ResponElimina
  71. Coses que em semblen mal:
    - Que alguns s'alegren de que algú es quede sense feina.
    - Que s'anomenen càrrecs públics a dit i es lleven després també a dit (com si es cregueren Déus...)

    Tenint en compte tot açò, diria que, si el càrrec és a dit, i aquesta persona té tots els estudis que ací han dit que té, doncs millor això que que siga un analfabet, no? Ojalà tots els nomenaments que es feren sigueren aixina...

    (Es la meua opinió)

    ResponElimina
  72. Per a tots els que pensen que el canvi a sigut millor per a tot vuic dir que ja de primeres está entrant gent en l'ajuntament justament que ha votat als que ara governen i gent apolítica com jo no ens hem enterat de res perque nomes que tiren paperets per a criticar i tonteries i per a coses aixi no...pues jo estic millor qualificat que Eli i m'haguera agradat poder accedir a ixe lloc de treball mentre oposite o sustituir a la ADL que per això estic format i tinc experiència laboral i no per tindre 3 fills i viure de la una i mil ajudes....si això es just???? no hem fet ningun canvi continua igual en un politic governant diferent.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.