dimarts, 26 de juliol del 2011

L’extrema dreta a València

Per alguns comentaris d'aquest bloc pareix que denunciar la violència d'extrema dreta significa acceptar la d'ETA, no se sap per quina regla de tres. Els ciutadans normals i corrents fugim i denunciem tota classe de violència. Vinga d'on vinga. Les bestieses d'ETA no tenen ni poden tindre justificació i mereixen la condemna total. Però ara per ara la violència que ens toca de més aprop a València és la de la extrema dreta.

No es tracta de culpar a uns o altres partits, però el PP ha acollit a tota la dreta, l'extrema inclosa, i en moments d'inseguretat com l'actual, no ha dubtat en llançar missatges xenòfobs com, per exemple, a Catalunya, per no perdre l'electorat d'eixa extrema dreta més activa en els últims anys.

L'informe RAXEN sobre fets racistes, xenòfobs, antisemites i homòfobs assenyala el País Valencià com el lloc on més fets d'aquest tipus esdevenen i on més impunitat política i judicial s'aplica als agressors. L'informe inclou vídeos amb pallisses a immigrants i homosexuals al barri de Barona, a València; la violència ultra al futbol; pintades amenaçadores del GAV; destrosses a seus de partitts, etc.

L'acció judicial més important a València ha sigut l'”Operació Panzer”. Podeu veure un vídeo, que va fer una cadena de televisió, on s'expliquen algunes coses del cas i on s'assenyala el País Valencià com el centre d'operacions neofeixistes de l'Estat, en http://accio-popular.org/

També podeu veure l'escrit presentat per aquesta organització contra la impunitat al delegat del govern, amb llistats d'agressions que resten impunes en http://accio-popular.org/files/9%20de%20Novembre.pdf I notícies més recents sobre les activitats d'aquests grups difusors de l'odi en http://www.antifeixistes.org/noticies.php?tips=9

Tancar els ulls a aquests fets és donar ales a la irracionalitat de la violència. Permetre que resten impunes aquests tipus d'agressions és suïcida per a la convivència democràtica en llibertat.

Per a llevar els mals rotllos l’humor de Wioming

Al Azraq

1 comentari:

  1. Més actualitat: http://www.levante-emv.com/comunitat-valenciana/2011/07/25/autor-doble-atentado-cita-espana-2000-texto-inspiro-masacre/827243.html

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.