diumenge, 10 de juliol del 2011

INFORMACIÓ MUNICIPAL.




AJUNTAMENT DE VALLADA


El nou Equip de Govern de l’Ajuntament de Vallada té el ferm compromís que la transparència, la informació i la bona gestió municipal siguen la base fonamental de la nota etapa de govern local a Vallada. Els valladins i valladines tenen dret a saber puntualment i de primera mà què passa dins del seu ajuntament, que és la casa de tots. Eixe és un compromís de bona pràctica de l’administració municipal que assumim des del principi i que ha de constituir una constant durant tota la legislatura.

Per això, demanem als valladins un esforç de comprensió i de paciència perquè la situació de l’Ajuntament de Vallada és molt més crítica de la que inicialment es creia i a hores d’ara ens trobem recabant i organitzant tota la informació disponible per tal de transmetre-la de manera adequada a la població. Des del primer dia hem hagut de fer front a tota una gestió municipal heretada que requeria una intervenció immediata i de dedicació exclusiva i intensiva. El canvi de govern després de 24 anys d’un mateix equip de persones i el període d’adaptació que tot inici requerix, junt amb la regularització d’assumptes urgents, com ara els pagaments obligatoris i taxes municipals que l’anterior Equip de Govern, a pesar de l’elevat deute existent, havia deixat de cobrar incomprensiblement, han ocupat tot el nostre temps i esforços. Tot allò que no s’ha fet en 24 anys no ho podem resoldre en un mes i caldrà temps.

No obstant això, som conscients del compromís que hem adquirit davant dels valladins i valladines i en eixe sentit la transparència i la comunicació ja són prioritaris en la nostra labor de govern. Per això, els regidors de l’Equip de Govern es troben a la disposició dels ciutadans tots els dies de la setmana, tant durant els matins com a les vesprades quan és necessari, per atendre les persones, els col•lectius i les entitats que ho demanen. A més, assumim el compromís d’informar periòdicament la població de les convocatòries, anuncis i novetats d’interés municipal a través dels diferents mitjans al nostre abast: fulls informatius en paper, el web municipal i els diversos mitjans de comunicació.

Ens felicitem per l’interés creixent que la població ha mostrat en l’accés a la informació, que és la base de la societat democràtica que entre tots hem de construir.

70 comentaris:

  1. Tot lo que poseu es comprensible.. pero crec que ja esteu comensant a pecar de lo mateix que pecaba l ´anterior govern,,, de anar colocant gent a dit.. per amistat, afinitat, etc.. no publiqueu els procesos de selecció i les bases tal i com es deu fer...

    ResponElimina
  2. Escolta anònim de les 20:51 . No se exactament quin és el procés de selecció de la gent, però siga el que siga millor amb diferència que el de abans. Jo per sort tinc feina i la meva familia també, no depengem d'un govern o altre.

    almenys ara hi ha gent que pot optar a un lloc de treball que abans no podia de ninguna de les maneres.

    ResponElimina
  3. Confie plenament en el compromís de transparència de l'equip de govern de l'ajuntament.
    Hem de ser crítics i exigents, però també sentir-nos part de la comunitat i corresponsables. Per això és molt important que tinguem informació, que escoltem les explicacions, que ens consideren ciutadans i que nosaltres exercim la ciutadania.

    ResponElimina
  4. A vore, les coses clares. Jo no se quins "criteris de transpàrencia" ni quins "processos de selecció" s'han seguit per a contractar al familiar de Perales que hi ha traballant a la piscina.

    Ja comença a pareixer açò lo d'abans, i no toca redeu. No, per favor.

    ResponElimina
  5. que me explique el señor perales cuales el criterio elegido para contratar a su sobrina eli como auxiliar informatica.yo soy madre de dos niños mi marido cobra el subsidio 420 euros como muchas familias no hemos tenido ninguna posibilidad de trabajar con los caciques del anterior gobierno ,yo vote por un cambio,vote psoe por que de siempre he creido que son los unico que se preocupan por los mas desfavorecidos yquiero pensar que buscan la iguldad entre todas las personas sin distincion de clases .bastante hemos sufridos estos 24 años de injusticias y de enchufismo .pero el señor perales es de derechas nos guste o no y ha aprendido al lado de fernando el sistema enchufar,enchufar y enchufar sin pensar que en vallada hay familias que loestan pasando mal y eso son los criterios que se debian tomar primeros las personas mas necesitadas esas son las que hay que ayudar mi caso es uno de esos pero seguro que en vallada hay peores y si hay peores que el mio,.. esos que trabajen antes que yo.yo no tengo nada en contra de eli,pero no me parece justo que recibiendo 800 euro de viuda +300 por cada niño tiene 2 son 600+800 son 1400 mas lo que gane ahora que dicen que aera 800 seran 2.200.ES ESO JUSTO SR PERALES ESON LOS CRITERIO DE CONTRATACION CUANDO MAS TIENES MAS TE DAMOS.OS PREGUNTO A TODO LO QUE HEMOS VOTADO CAMBIO? ESE ES EL CAMBIO QUE QUERIAMOS SINCEREMENTE YO CREO QUE NO.espero que maria jose que la tengo comouna persona trasbajadora(que me consta que se esta dejando el alma ttrabajando)honrada y transparente que no permita esta clases de abusos y que de verdad los ctierios para trabajaren este pueblo sean estrictamente de necesidad toos tienen derecho a trabajar( INCLUSO LOS AMIGOS DEL DESAPARECIDO )SOLO PIDO QUE DEMOS UNA IMAGEN DE VERDADERA DEMOCRACIA SI DE VERDAD CREEMOS EN ELLA .SI ALGUNA PERSONA SE SIENTE OFENDIDA LE PIDO DISCULPA PORQUE NO ES MI INTECION.LO UNICO QUE HE PRENTENDIDO PONER SOBRE EL PAPEL A MI PARECER UNA GRAN INJUSTICIA ,AL AYUNTAMIENTO QUE PRIMERO AYUDES A LOS MAS NECESITADOS POR FAVOR QUE HAY MUCHA GENTE EN SITUACIONES LIMITES ,GRACIAS

    ResponElimina
  6. Las bases de la sustitucion de la aedl, no aparecen en ningún sitio.. llamaban del paro a la gente que podía optar a ese puesto.. pero al final se lo han saltado a la torera... y han metido a quien han querido ellos.... a gente que ni la habían llamado del paro, sin entrevista, ni pruebas ni nada por el estilo.. como siempre priman los enchufados... que la gente ya comienza a ver... y el tema de la auditoria, todo el pueblo esperaba que la hicieran y se hiciera pública para que la gente viera el lastre que hay, pero de momento eso nada de nada.........Nunca se cambiará, y mira que vote al psoe porque me pensaba que las cosas cambiarían, pero que equivocado estoy...

    ResponElimina
  7. Las bases de socorritstas estaban ya echas cuando entró el actual gobierno.

    ResponElimina
  8. PPSOE AIPVPP PPAIPV PSOEPP PPSOEAIPV ... De moment, pocs canvis. De moment, les mateixes cosers. De moment, la mateixa merda. De moment, tot igual. De moment, defraudada per veure el que he vist: enxufes, merda de processos de selecció...

    Em valen les escuses a l'hora de gestionar segons quines coses, i entenc que fa falta temps. Però NO EM VALEN LES ESCUSES a l'hora de contractar a gent. Això es fa des d'uns principis ètics i democràtics o sense ells. I de moment s'està fent sense ells.

    O siga que: TOT IGUAL.

    De mal, clar.

    ResponElimina
  9. La ADL no la cambian simplemente estara de baja maternal

    ResponElimina
  10. jeje, me rio por no llorar.
    Para el puesto de AEDL, no solo no se publican primero las bases (lo normal), sino que se publican tras la resolucion del puesto. Y curiosamente se lleva el puesto tras puntuarse cargas familiares, cargas familiares para un puesto de AEDL? estamos innovando o trampeando?Y ¿¿¿como saben las cargas familiares de cada uno si en ningun momento se pidio justificarlas??? Parece que todo vale con tal de meter a nuestros amigos.

    BIENVENIDOS A LA REPUBLICA BANANERA DE VALLADA
    Gracias M Jose

    ResponElimina
  11. On estan publicades les bases? i qui ha entrat per a eixe lloc?

    ResponElimina
  12. s´han publicat esta vespra en el taulo del nou ajuntament, corre perque les llevaran prompte, son per a voreles, es publica la resolucio en companyia de les bases, mai vist abans

    ResponElimina
  13. Fer com fan és de ser com son. De moment, la impresentabilitat continua. Espere no vore d'ací poc als ex sicaris del PP campant per la plaça ara a favor dels nous.

    De moment tot igual

    IGUAL DE MAL

    (I mira que era fàcil fer-ho millor, encara que fora només al principi)

    De moment, només paraules, sin novedad en el frente y disparant als mateixos, als idiotes que confiem en la democràcia.

    ResponElimina
  14. Sorpren la quantitat de listos i profetes agoreros que hi ha en este poble. Pobres d'esperit que no conceben que puguen fer-se les coses be i antes d'anterar-se desqualifiquen i projecten la seua mala consciència en els demés.

    ResponElimina
  15. Es que al señor Perales le daba igual quien entrera, solo quería una persona ya... pero a quien no le daba igual era a la señora maria jose, que tenía que entrar a esa chica porque tiene hijos a cargo...... eso es una realidad....en parte me parece bien que haya entrado pero no las maneras con la que han hecho el proceso de seleccion que la gente no se ha ni enterado ni han aparecido las bases en ningún sitio.

    ResponElimina
  16. Pues tindrer fills al carrec pareix que es per a tindre en conter. no es lo mateix que si es una persona asoles. a mi em pareix be

    ResponElimina
  17. Res de profetes agoreros, res d'odis i res de mala consciènica. Hi ha persones treballant per a l'ajuntament que no han passat procés de seleccií i son familiars directes de l'actual alcalde. Aixó es diu enxufisme i això és el que hi havia abans.

    D'altra banda sembla que per al lloc d'ADL s'han publicat les bases a l'ajuntament al mateix temps que la resolució...

    De moment lo dit: sin novedad en el frente.

    Ojalà no continue així, per a que passe això ha votat la gent.

    I NO DEIXAREM DE DIR I DENUNCIAR EL QUE NO ENS SEMBLA BÉ.

    I no som agoreros, som ciutadans. Faltaria més.

    ResponElimina
  18. per al anonim del 12/07/11 a les 11:28: Que pel que puc saber, sol.licitar una auditoria que fora de franc per al Ajuntament, necessita el acord per unanimitat del Ple. Com que es de suposar que votarien en contra els regidors del PP, no es pot fer d'aquesta manera. Per tant si l'ajuntament la vol manar a fer a una empresa privada costa aproximadament uns 24.000 euros, cregueu que tal i com s'encontra l'ajuntament pot costejar aquesta quantitat?
    Y per al anònim de les 18:54, referent a que se puntue la cárrega familiar en el procés de sel.lecció de l'ADL, em pareix correcte tindre-ho amb compte, perquè tal i com estàn les coses es prioritari que la gent amb familia tinga un lloc de treball. Que amb açò no estic menyspreant a la gent que no en té, si no que simplement la gent amb càrrega familiar ho necessita més.
    I una coseta més, abans la gent que no passaba per la casa del racó no tenía opció alguna a treballar a l'ajuntament, i ara pareix ser que eixa gent tampoc pot optar a un lloc de treball perque de seguida ho taxen de oportunisme. Que fem?

    ResponElimina
  19. Tens molta rao Paco ... el contrat per a fer la baixa de maternitat de l'ADL Maria sols podia cubrirlo una persona que fora diploma o licencia .Aixi que si no ho tinc mal entes sols tenien cartes cinc persones del poble .

    ResponElimina
  20. I mort el ciudata Capeto, tots aquells que mal menga ben a la seca ma, que arrosegaven el sol al seu pas, que guardaven un religiós silenci i tan soles sabien dir “si, señor” a les hores pareix ser han despertat i envalentits alcen les veus als galliners com galls de corral, oblidant de que per poder ser lo deuen de tindre plomes i eixes se les va endur el Capeto, ara tenen que esperar a que tornen a eixir.

    ResponElimina
  21. Davant de dos candidats iguals em pareix molt bé que se li done faena al que té un fill. Crec que alguns no sabem lo que costa tindre fills.

    ResponElimina
  22. Tant que criticaven i ara en un mes ja están colocant tots el compromisos electorals.

    ResponElimina
  23. Los de "Valladacity" no ponen ningún comentario, lo hace la gente que colabora, y tú también puedes hacerlo. Los comentarios siguen apareciendo donde aparecían, en la columna de la derecha.

    Mira que vos agrada poc que la gent puga parlar...

    ResponElimina
  24. Escolteu,perdoneu la meua ignorancia,pero es que he estat uns dies fora i no estic al dia.Estic llegint que n'hi ha una nova ADL que sustitueix a Maria,pero no se qui es.Algú meu podría dir?.Es que estic intrigá.

    ResponElimina
  25. Valladacity ara, com abans, ofereix aquest espai per a que s’exercisca la crítica amb llibertat d'expressió. I a gosaes que esteu exercitant la crítica amb tota la llibertat. En un mes el nou Ajuntament ha rebut més crítiques en aquest bloc que l'anterior en un l'any.
    Particularment -només soc un dels administradors- crec que l'Ajuntament hauria de respondre i aclarir el que passa però també pense que, amb el cacau que han rebut en herència de l'anterior equip de govern, mereixen un temps de marge de confiança. Habitualment es respecten els primers cent dies abans de començar les crítiques. No vos pareix raonable?

    ResponElimina
  26. jo crec que la gent abans de parlar deuria d'informar-se be sobre els datos que dona sobretot quant s'anomenen noms, xifres, etc ja que alguns comentaris publicats son completament falsos.

    ResponElimina
  27. per a l'anonim de les 12,22 l'adl es Bea la filla de Manolo el cartero.

    ResponElimina
  28. pero ixa plaça només és per a la baixa de maternitat de l´adl, no? crec que no cal armar tant de cacau pa un contrat de 4 mesos. Q volieu, q ho penjaren en el bop?

    ResponElimina
  29. ¿Para cuanto tiempo han contratado a la auxiliar informática?.

    ResponElimina
  30. Per al administrador i els cent dies.

    Si no més en 50 dies han tingut prou.
    1.- La tant anomenada Auditoria. Ara no es pot fer, que si val o deixa de valdre. Valdrà el mateix que valia, o no?
    2.- Enxufar als amics. Sense comentaris. Siga per a 4 mesos o 4 dies, quina diferència hi ha. No són diners públics?
    3.- fins les votacions aquest bloc era lo milloret del mon. Llibertat d'expresió, finestra per a donar canya, llançar tota classe de blasfèmies, Quin problema hi ha en que segueixca igual?
    Bé, no igual per que ara no més hi han anònims.

    ResponElimina
  31. serà que volen compensar els altres ara i en acabant ja ho faran com toca??
    Si ho han fet tan d'estrangis em pareix imperdonable, però si ho volen fer hi ha maneres un poc més "elegants" o "mig legals", com posar les bases a temps i que tot el món es puga enterar i presentar-se al lloc de treball, donar punts de manera clara: un punt estar en paro, un punt tindre fills, un punt als que mai han treballat per a l'ajuntament anterior, etc etc
    i treure la llista, donar una setmana per a fer reclamacions, i al final del procès, triar la persona que més convinga, tot claret!!
    Quan es volen fer les coses legalment i en les mateixes condicions per a tot el poble, es pot fer, a vore si anem començant a utilitzar els mètodes democràtics, legals, transparents...

    ResponElimina
  32. Para el "administrador/a" de VALLADA CITY, de las 15:00 horas del día 14.
    Solamente decirte, que se te ve el plumero. Un administrador de este blog, que dice ser imparcial, no puede hacer comentarios como los que haces dando por supuesto que el anterior ayuntamiento ha dejado un "cacau" de herencia, y solicitando un margen de confianza de 100 dias al actual ayuntamiento. Eso te invalida a tí, y al equipo de administradores del blog en lo que respecta a la neutralidad que tenías que tener, ello, si no quieres corroborar más todavía lo de que el blog deberia denominarse PSOE-CITY.

    ResponElimina
  33. al final tots son igual, però fins i tot, han llevat de la web de l ajuntament les bases de la selecció per adl

    ResponElimina
  34. Pienso que cualquier persona que hubiera salido seleccionada habria sentado mal a la gente del pueblo por no ser la que ellos querían.. pero lo que si debo reconocer es que no había bases y las han sacado despues de seleccionar a la persona...

    ResponElimina
  35. Sa presentat molta gent per al lloc de aedl? Si tot lo que posa es veritat; san burlat de tota la gent que ha anat a solicitar eixa baixa..... i aixo no hi ha dret.... Jo vaig votar canvi i per lo que esteu comentant no hi ha ningun canvi, sino enxufisme dels amiguets del señor y la señora.

    ResponElimina
  36. Perdona pero no tinc ninguna por de contestar,sols pasa que no tinc que entrar perque parleu per parlar...
    Gracies a deu no he tingut que anar a demar faena a l'ayuntament ni antes ni ara ,simplement em presente quant tinc alguna carta del Servef.
    Axí que no vull que se me anomene mes sense ningun fundament.
    gracies i no tinc res mes que dir...

    ResponElimina
  37. Tu per a dirigir-te a mi, dona el nom per lo menys...si tens el que n'hi ha que tindre, per què sino, em demostres que eres un cobard.

    ResponElimina
  38. que marca la llei? perdona no dic que estiga bé el que fan ara però abans de seguir un procés de selecció segons la llei res de res... així que no digues tonteríes.

    Els ajuntaments i els governs dónen fastic siga qui siga.. així que tant PSoe com PP i simpatitzants d´ací deixeu de dir tonteries.

    así uns abans com uns ara sou uns xuplaors del pot.. PP, PSoe com AIPV.

    ResponElimina
  39. I al anónim d'aci dalt: com tu dius, tens que ser diplomat ó llicenciat es un requisit que les altres persones presentades ( més de 5) també ho eren i per cert el SERVEF, que és qui paga eixe tipus de subvenció, no puntuaba en cap moment el tindre CARREGUES FAMILIARS.

    14 de juliol de 2011 0:55

    ResponElimina
  40. tens tota la raó!!!

    ara on estan eixos processos tant transparents???

    han enganyat a la gent!!!

    i damunt escrius i si no interessa no apareix!!

    vixca la democràcia censurada!!!!

    ResponElimina
  41. Els peperos (com vosaltres ens anomeneu) estaven farts de sentir criteques i més critiques del que feia l'ajuntament, ara està bé que es demostre que "els tan democratics" fan pitjor.

    ResponElimina
  42. les crítiques eran perque hi havien motius per a quixar-se del ajuntament i de tot el que feien, els tan democràtics o estan fent mal però sempre serà imposible superar l´antic ajuntament.

    ResponElimina
  43. En este bog vais de progresistas, de que hay libertad para publicar absoluta, de que estais abiertos a cualquier tipo de opinion, que no perteneceis a ningun movimiento politico... y no lo digo yo, SON PALABRAS VUESTRAS

    Y ahora resulta que borrais mas de 30 mensajes, todos ellos respetuosos y SIN DAR NINGUNA EXPLICACION

    A eso se le llama manipulacion y es digno de medios como intereconomia o el periodico la gaceta.

    ENHORABUENA!!!

    ResponElimina
  44. Deixeu de confondre a la gent, anònims manipuladors.
    Sabeu de sobra el per què de la nostra decisió: tireu a matar, amb ràbia, sense importar dir noms... comentaris dolents que fan molt de mal.
    Teniu un taulò per a fer denúncies, teniu un tauló on intentem fer presió als nostres polítics de que complixquen el que ens han promés... Què més voleu? Tothom hi pot comentar raonadament i sense faltar al respecte. Si llegiu amb atenció, voreu com hi han comentaris de tots els colors i procedències.
    Així que, per favor, feu algo constructiu que no siga intentar confondre a la gent i intentar deixar-nos mal, perquè no ho esteu aconseguint, prou al contrari: esteu fent el ridícul.

    ResponElimina
  45. Valladacity:

    Anonimos manipuladores??? si opinas que los datos que da la gente son manipuladores, lo que podrias hacer es rebatirlos, pero no los elimines... que los 30 y pico mensajes que has eliminado son irrespetuosos o manipuladores??? yo no lo recuerdo asi.

    Que tenemos tablon para hacer denuncias??? En ese tablon estaban puestas las denuncias desde hace mas de 6 dias, pero otra vez las habeis eliminado sin más. De esos objetivos solo actualizais los que os convienen.

    Encima... nos invitas a leer con atencion la variedad de comentarios que has seleccionado!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Quien manipula???? Quien hace el ridiculo??????

    ResponElimina
  46. açi el uninics manipuladors sou vosaltres que esteu vetant l´opinio de qui vosaltres cregueu i aixo pot ser tan dolent que fa que no sigueu capasos de ser imparcials.Kuidau que ara el torn pot anar decara a vosaltres. a ridicul per no pensar con vosaltres senyors moderadors?

    ResponElimina
  47. Propose a Valladacity que elabore un xicotet document amb les normes mínimes de coherència, respecte i adecuació de qualsevol comentari. Per exemple:

    -No s'acceptaran comentaris sense cap relació amb l'entrada.

    - No s'acceptaran comentaris on hi haja qualsevol nom propi o insinuacions que porten a pensar en una persona concreta

    - No s'acceptaran insults ni paraules malsonants

    - Davant de comentaris insidiosos o que continguen injúries, Valladacity es reserva el dret d'emprendre mesures legals, o d'aconsellar a l'afectat per tal de que les prenga, i poder així denunciar el comentari per les vies legals ordinàries.

    ResponElimina
  48. Ojalà fora tan fàcil, però per una banda, de vegades be ve que la gent parle d'altres coses diferents als comentaris d'una entrada, ja que aixina, es dona pas a altres entrades noves (després de dos anys, la gent encara no enten com funciona això del correu electrònic per a començar temes nous...).
    Per altra banda, això de les mesures legals és molt complicat, començant pel fet de que nosaltres NO sabem la procedència dels missatges anònims (o al menys, no sabem com averiguar-ho).
    El millor, per a tots, és parlar des de el respecte, mantenint les formes, raonant i contrastant el que es diu, es llig i s'escolta.
    De totes formes, gràcies per la teua aportació!

    ResponElimina
  49. Señores, no seamos hipocritas y dejemos ya de quejarnos de los anonimos ya que valladacity es el primero que opina desde el anonimato.

    como dice jorge, queda demostrado que NO hay libertad para publicar absoluta, de que NO estais abiertos a cualquier tipo de opinion y que no perteneceis a ningun movimiento politico... ASI QUE PODRIASIS CAMBIAR EL APARTADO DE QUI SOM???

    La entrada de marco amenazando con que de la cara el anonimo me parece que no es digna de la increible seleccion variada que se ha hecho de comentarios... por favor si dices que tienes un criterio, siguelo

    ResponElimina
  50. Hola últim anònim! Tinc un dubte:

    Marcos diu: "Tu per a dirigir-te a mi, dona el nom per lo menys...si tens el que n'hi ha que tindre, per què sino, em demostres que eres un cobard".

    Pots explicar-nos per què estàs tan enfadat amb aquest comentari? Què té de mal demanar a algú que s'ha clavat amb la teua dona, que dóne el seu nom i dir-li covard?
    Per què hauria de ser eliminat aquest comentari?

    Està ferint a algú?
    Està parlant d'algú fent-li burla?
    Està insultant a algú?
    Està diguent algun desgavell?
    Està dient mentides i/o intentant manipular a algú?

    Una altra cosa: Sí, tens raó, ací no hi ha, com tu dius, "Libertad de publicación absoluta" i ja és hora de que no hi haguera, perquè la gent (rojos, blaus i de tots els colors) ha utilitzat aquesta llibertat absoluta com una arma per a ferir i fer mal, i no per a fer coses productives i per millorar el nostre poble.

    (és la meua opinió)

    Gràcies!

    ResponElimina
  51. Hola Kike, te comento, he vuelto a mirar los 35 mensajes borrados y ninguno tiene el tono amenazante de "si tienes lo que hay que tener", sera cosa mia, que no estoy acostumbrado a esas formas.

    Y si pensais que no debe de haber libertad de publicacion absoluta, pues que no la haya para nadie... pues todavia estan los mensajes con nombres y apellidos e irespetuosos de despues de las elecciones.

    Sinceramente pienso que estais defendiendo lo indefendible, algo evidente, tu tambien debes de sentirte engañado, no se estan haciendo las cosas como nos dijeron, se estan atropellando nuestros derechos y tenemos que denunciarlo...

    ... pero lo denuncias en este blog, que se supone que se puede denunciar y... te quedas censurado, manipulado...

    ResponElimina
  52. cuanto tiempo de contrato estara trabajando de auxiliar administrativa eli garcia ?¿?

    ResponElimina
  53. a l'anomim anterior dir-li que tant eixe contrat com tots els altres que han entrat a trebalalr son programes del servef per tant tenen duracio temporal de tres o cuatre mesos.

    ResponElimina
  54. Una coseta. No seria mes normal que la auxiliar administrativa o informatica, realment ho siguera. Per que per el que tinc entes te el grafuat de l' EGB. O ni tan sols el te.

    ResponElimina
  55. Francisco Peris Perales.......Vallada20 de juliol del 2011, a les 15:36

    Soy un lector no muy asiduo de los comentarios de Vallada City, y me gustaría serlo con mayor asiduidad.Considero que es interesante que exista un lugar donde todos los vecinos de Vallada podamos ejercitar nuestro derecho de opinión, porque soy de los que pienso que désde la opinión todo es defendible, pero siempre claro está con datos verificables y siempre respetando al adversario, y núnca insultando.
    no se pueden lanzar piedras y esconder la mano, cuando se aporta una opinión hay que ser consecuente con ella y dar nombre y apellidos, es muy facil y no es tolerable el lanzar una crítica ó una opinión y esconderse detras de un anonimo.
    Considero que o se toman pronto medidas, para que lo que puede ser un portal de opinión, lo sea de verdad, o pueden haber algún que otro problema.
    Gracias.
    Francisco Peris Perales
    Vallada

    ResponElimina
  56. SI ELIMENEU LA OPCIÒ DE " SELECCIONA PERFIL" Y OBLIGUEU A LA GENT A REGISTRARSE PER COMENTAR, VOREU COM ESTE BLOG ES PER A 4 AMIGUETS

    ResponElimina
  57. Qui ha dit que anem a fer això?
    El que hem fet ha sigut evitar que els comentaris es publiquen directament (moderació prèvia).
    Això que tu dius d'obligar a la gent a registrar-se en google, ja ho varem fer una vegada, i com tu dius, ací no parlava ni Pepe Llanda.
    Salutacions.

    ResponElimina
  58. una pregunta, on esta la auditoria que portaria a tot el antic gover a Picassent???

    ResponElimina
  59. per a l'anonim anterior dir-li que la selecció inicial dels candidats a cubrir un lloc de treball la fa el Servef quan es tracta de programes del Servef, no l'Ajuntament, i la fa seleccionant gent que tinga la titulació adecuada al lloc que s'ofereix, ja que al Servef tens que presentar titols oficials, per tant les persones que s'envien per par del Servef reunixen els requisits.

    ResponElimina
  60. Molt Honorable alcalde de Vallada Sr, Francisco Perales (que curiós, el mateix nom que el decapitat Camps). Anaves molt bé amb la teva disertació sobre les dades i sobre tirar la pedra i amagar la má (en castellá, que curiós, sempre en castellà), pero el final has agafat un tono una mica "intimidatori". Ufff, a vegades el tics del passat no es poden oblidar!!!!.

    ResponElimina
  61. Xico, com que molt honorable alcalde???
    El títol de Molt Honorable, si no ho tinc mal entés, només el pot tindre el president de la Generalitat Valenciana, no???
    els alcaldes ara mateix no sé si són alguna dignitat d'eixes o se les inventava l'anterior, perquè il·lustrísim em sona a retor i excel·lentísim no ho sé, no serà massa??
    Algú ens pot aclarir el tema??
    Crec que les persones de descàrrec, amb el tractament de senyor o senyora ja hauríem de tindre-ho bé, no? No cal tanta floritura, igual que ixos que tenen cognoms dobles o triples al DNI, no poden triar el que vullguen com tots els espanyols ??
    En fi, tot el meu respecte a F.Perales, a la persona que escriu, a valladacity i als lectors del blog, però ja seria hora de deixar ixes maneres d'expressar-se del segle 18 que tant véiem en els escrits de fa uns anys a esta part
    Per cert, COM VA EL PROGRAMA DE FESTES 2011?
    Ja tindrà portada, salutació (de Camps? Fabra?), propaganda patrocinadora i el més important...
    QUI ve a festes? variétés? orquesta? discomòbil??
    Estem impacients io els festers no diuen res tampoc, estan provant-se els "tratges" ??
    Ale, guapos i guapes, bon estiu i bones festes!!!

    ResponElimina
  62. Ací ha d'haver una confusió. A l'alcalde de Vallada li diuen Vicente Perales Calabuig, no Francisco Perales. I el que firma un dels comentaris diu que és Francisco Peris Perales, a qui supose que es dirigeix l'anònim del 21 de juliol a les 10:32. No entenc res.

    ResponElimina
  63. ?¿?¿¿? mare meua quins rolls es monta la penya a soles... quanta tonteria que es diu per ací...
    per cert ni molt honorable alcalde era abans( que sempre ho deien) ni tampoc ho es ara.

    ResponElimina
  64. I una altra confusió que crec que tenen alguns, María Boluda no és Maricarmen Boluda, la dona del Doble.

    ResponElimina
  65. Jejejeje Vicente, Francisco, Exelentisim, Il.lustrisim.......xe, parlar per no callar!. En fí, espirit valenciá, ens preocupem de coses superficials!!!.
    La portada de les festes no ha estat patrocinada sempre per el Nostre Senyor?

    ResponElimina
  66. El senyor de qui? Hi ha gent, més de la que pareix, que és lliure i no té ni necessita senyor

    ResponElimina
  67. Xe, que ganes teniu de enredrarrrrrrrr. EL Nostre Senyor, Jesus, Dios Todopoderoso....., que no te enteres!!!!.

    ResponElimina
  68. No t'enfades tio canya. Jo també em referia al mateix senyor que tu. Lo que tu veus tan normal, això de tindre un nostre senyor, per a altres no ho és. No tots som creients i tots som poble.

    ResponElimina
  69. Al tío Canya. Efectivament al escruire Senyor amb majúcula t'estas referint no més a un senyor que vixqué fa uns pocs més de 2011 anys.

    També, aprofitaria per a dir que aquells títolls que duen algunes persones correspon a l'institució en la que ocupen cärrecs, i son representans.

    ResponElimina
  70. Hi ha un anònim moooooooooolt cansino que no fa més que enviar-nos comentaris (que no publiquem) insistint-nos i quasi amenaçant-nos per a que es modifique l'objectiu VC-2 del quadrienni que diu "No donar feina a canvi de vots" respecte al tema de la nova ADL.
    Només dir-li a aquest anònim que aquest objectiu fa referència al que han sigut durant aquestos 24 anys les votacions per correu descarades i sense escrúpols que s'han dut a càrrec a la peixera del PP i Correus.
    També dir que estem esperant a que l'Ajuntament o algun representant seu, diga públicament la puntuació total per mèrits dels presentats per a aquest lloc de treball sense comptar la puntuació per càrregues familiars.
    Si l'Ajuntament ha callat fins ara.
    Ahí s'acaba la cosa i cadascú que estraga les seues conclusions.
    Gràcies!

    ResponElimina