dijous, 7 de juliol del 2011

Assemblea de Joves de Vallada (IMPORTANT, SERÀ A LA CASA DE LA CULTURA)





Joves de Vallada, ara és l'hora que se'ns escolte, és hora que les nostres propostes i els nostres interessos siguen escoltats. Baix aquest objectiu i el de crear tot tipus d'activitats ( culturals, esportives...) proposem a tots els joves valladins entre 14 i 26 anys a unir-se i a treballar de forma conjunta, democràtica i en peu d'igualtat.

TOTES LES VEUS SERAN ESCOLTADES. A l'assemblea no ens sobra ningú, tot al contrari esperem que tots siguem capaços de col·laborar per tal de portar a terme coses que ens eriquisquen tant a nosaltres com al poble.

Per això vos convoquem el dissabte 9 i el diumenge 10 al Centre Cultural Juvenil a les 19:30 per tal de fer una reunió, un primer contacte per parlar i fer propostes i decidir el que volem que siga l'associació.

Vos esperem a la reunió oberta.


15 comentaris:

  1. Si piqueu en el Cartell és veu més gran i el podeu ampliar, està la informació important que he tractat de resumir dalt.

    Vos esperem.

    ResponElimina
  2. I si tens 31 tacos que? Me'n vaig al local dels jubilats? ;-)

    ResponElimina
  3. Home Kike les edats son orientatives, ja et dic que no et tancarem la porta als nassos ^^, tu vine tota participació és ben rebuda!

    ResponElimina
  4. Hola Marc, hem afegit l'esdeveniment al calendari del bloc i t'hem enviat una invitació per a que tu mateixa ho fages amb altres esdeveniments futurs que consideres interessants per al poble.
    Salutacions i enhorabona per l'iniciativa Marc.

    ResponElimina
  5. Molt bona idea, moviment !!!!
    jo aniria, però ja passe dels 40, així que, penseu activitats per a tots i totes, que jo me n'aniré a nadar a la bassa, jejeje!

    ResponElimina
  6. podríeu pensar activitats per a les festes del poble, que foren gratis, compartibles, fresquetes, i que no siga ni vaca ni missa ni provesssssssons
    pd: sí, jo tb me n'aniré a la bassa, també en tinc quasi quaranta, ahahahahaah

    ResponElimina
  7. hi assistiré!!! Ja era hora que els joves d´aquest poble es poderen moure i realitzar coses com aquesta!!

    ResponElimina
  8. Veig que alguns comentaris diuen: penseu activitats. Què vosaltres no tingueu idees? O és més fàcil que ho facen els demés? També és cert que si aportes idees i ningú no et fa cas al final et canses.
    Hem de treballar tots junts per un poble millor per a nosaltres i els nostres fills. Sols cal tindre un poc d'imaginació i ganes de fer coses. Si amb 37 anys vos pareixc un "auelo" i he de crear incomodidat, millor no hi vaig però si voleu les meues propostes podem contactar per e-mail.

    ResponElimina
  9. no estan dient que no vulguen les teues propostes, sols que aquesta associació serà d´unes persones d´una edat determinada, però no que altres persones majors no puguen parlar amb l´associació i aportar idees. ningú t´ha dit que sigues un " auelo " sols que no entres en l´edat determinada de l´associació, es igual que tu tampoc pots tindre el carnet jove que es d´unes edats determinades.

    ResponElimina
  10. ATENCIÓ!

    Molt important, haviem dit que la reunió tindria lloc al centre cultural juvenil però sembla que no podrà ser, així que la farem a la casa de la cultura!

    Gràcies.

    ResponElimina
  11. Pengeu un cartell a la porta del Centre Juvenil per si de cas, no?
    Jo finalment no podré anar ni dissabte ni diumenge. A vore si pengeu la crònica de com ha anat tot, no?
    Au, sort!

    ResponElimina
  12. A les hores ja han passat un mes i divuit dies i encara tinguem una plaça que no en servis per a res, en la que se han malgastat uns quants mils de euros, per obra i gracia del PP, en la que ni els xiquets poden jugar, a la pilota, per a que serven les places si se lis roba el seu natural us? ¿a que esperen per a anular les prohibicions de la plaça la pau?

    ResponElimina
  13. Jo no vaig poder asistir, pero em podrieu dir quan serà la proxima convocatoria i de que es va parlar el diumenge ? L'iniciativa m'interesa i em sembla molt bona per exemple per a fer campionats de futbet al pabello per a gent fins 15 anys !

    ResponElimina
  14. Hola!!
    Com va anar la reunió?
    espere que ple de cosetes ballant pel cap. Podem prendre nota d'activitats que fan en altres pobles on posen la plaça a disposició de tots per a fer jocs de taula en general per a totes les edats, o tallers de coses senzilletes per a xiquets, com les que es fan a l'escola d'estiu, o a les Trobades, que per cert, ja ens tocaria, no??
    Ah, en Russafa, llocs com l'Ubik Cafè proposen coses molt interessants, per si poguerem mirar d'adoptar-ho al poble, encara que poc a poc, clar!! mireu la web o el facebook... idees!!!

    ResponElimina
  15. la proxima reunió serà aquest disabte, porò faltava concretar l´hora. En aquesta reunió direm tot i informarem de tot i del que va passar en l´última també es dirà.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.