divendres, 29 de juliol del 2011

Fira del moble a Vallada. Correu, que volen!

(Piqueu damunt per veure-la més gran)
Gràcies per enviar-nos la foto. Al bloc fa falta més humor i menys mala llet.

26 comentaris:

  1. jejjee
    pareix la ofrena a l´alcaldesa i al alarte!!!

    ResponElimina
  2. La fira esta exposa fa ja casi un mes .
    La varietat ha sigut diversa mecedores,portes mesites de nit i un gran varietat de tressillos...
    En fi... que no sabem tots els dies que pasa el camio ? siguem un poc respetuosos.
    Gracies

    ResponElimina
  3. Podieu posar el carrer on esta la fira, es per si de cas vull cambiar algun moble? Adeu.

    ResponElimina
  4. Jejejeejej, mireu a l´ Alarte...............com si diguera: xe collons, la república de mi casa!!!!!

    ResponElimina
  5. Tal vegada si el Ecopark estaguera obert tots els dies,això no pasaría,perque tindriem on depositar els enderrocs i els trastos vells.

    ResponElimina
  6. Anonim de les 11:13, el Ecopark esta obert les 24h. Mante, es nota que tu tampoc vas per alli..................

    ResponElimina
  7. Hola a tots. No se a on posar esto pero volia felicitarvos per la coleccio de documentals tan bons que esteu fent en el apartat de MEDIATECA. Son molts bons i tenseñen moltes coses. Gracies.

    ResponElimina
  8. Tio canya,el que crec que no pasa per allí eres tú,perque el ecopark ja fa temps que está tancat.O a ta casa no el va arribar el paperet del nou gobern dient que sols obrien el primer i el últim dissabte del mes?.

    ResponElimina
  9. al tio la canya cal dir-li que és ell el que no va per l'Ecoparc, ni ademés llig l'informació que dona l'Ajuntament, on ja s'ha donat l'horari d'ús.
    El tio Canya no s'entera que ara hi han horaris per a tot. Estem militarisats.

    ¡ Vale Tio Canya , disimula un poc !

    ResponElimina
  10. Xè, ha caigut en les meues mans un escrit del PP-Informa que no té desperdici. M'han dit que l'han enviat a VC. ¿ Es de veres ?

    ResponElimina
  11. Jo he anat un parell de vegades no fa molt i estava tancat. Algú em va dir que sols obrien un parell de voltes al mes. Algú sap cert l'horari?

    ResponElimina
  12. Van enviar una fulla per les cases, que sols esta obert unes dies al mes, i que mobles no es poden tirar alli, els tens que deixar al carrer fins que pase el camió dels trastos. Ara pareix una barriada de gitanos, estos son els canvis a vallada, ara venen ara. ajjaja mare meua.

    ResponElimina
  13. A l'avinguda diputació també hi ha una mini-fira del complement per a la llar des de fa una setmaneta.. serà oferta de rebaixes d'estiu??
    Em sona el paper de l'ecoparc, peròi no estic pa tirar res...
    Anònim-a de les 18:12, de què estàs parlant??
    podries explicar de què va el paperet?? en quin idioma està escrit? i on dius que l'han enviat?
    No entenc res, perdona!

    ResponElimina
  14. Senyor, si senyor, a les seves ordres Senyor!!! Doncs no, no sabía eixa nova noticia. Ha estat tant de temps obert les 24 horesque pareixia alló un Opencor............en fi, enhorabona als nous horaris!!. Per cert, també tenim un centre medic nou i........ENCARA ANEM CON FA 30 ANYS A AGAFAR NUMERO A LES 6 DEL MATÍ. Senyor si senyor.

    ResponElimina
  15. Als administradors dir-los que es facen la següent pregunta :
    Si la sentència en torn a les contratacions en l'Escola Taller que segons m'afirmen teniu en el vostre poder, havguera segut al contrari, ¿ a que ya estaría publicada? A l'igual que la nota informativa del P.P., ¿ per qué no la publiqueu ?.

    ResponElimina
  16. Estimat últim ANÒNIM; Et volem contestar al teu comentari carregat de prepotència:

    El PP ens va enviar un correu per a que publicarem aquesta sentència, però com que ja els hem publicat unes quantes entrades durant aquestos últims anys, varem decidir que ja era hora de que foren ells mateixa qui la publicaren al nostre bloc.
    Els varem invitar (de nou) a ser col·laboradors i aquesta vegada (per fí!) han acceptat i mira per a on, han penjat ells asoles l'entrada (pots comprovar-ho). A que no ha sigut tan difícil? Clar que no! Si quasi 30 col·laboradors ho fan, per què els del PP van a ser menys?

    Si han tardat en penjar-la al bloc, no és culpa nostra, i per favor, deixa de crear crispació i sembrar l'odi entre els nostres lectors, i dóna gràcies perquè el teu comentari, ple de xuleria, haja sigut publicat pels moderadors.

    Moltes gràcies i bona nit.

    ResponElimina
  17. Pareix que podeu perdonar vides, VALLADACITY no existeix de sempre, i em vixcut igual.

    ResponElimina
  18. Preguntat per el ecoparc alternatiu que mos ocupa a un funcionari del ajuntament.
    La contestacio va ser, que no eu lleven per orde expresa del alcalde i per a que mos donem compter de lo gorrinos que som el Valladins.

    A la porta de les segues vivendes eu tindrien tambe?

    ResponElimina
  19. Pues me creo lo del funcionario, porque ahora hay mas personal trabajando en el ayuntamiento que hace 3 meses y los ingresos si no son iguales seran parecidos.

    Si cierran el ecopark y pagamos 1€ por el chambito, lo hacen por desprestigiar al antiguo gobierno y lo que de verdad hacen es quitar servicios a los vecinos.

    Porque el servicio del ecopark y el chambito antes debian de pagarse con los ingresos corrientes y no con subvenciones como la residencia y resto de obras.

    Y si dicen que se han encontrado con un agujero tremendo de deuda, que enseñen cuales son las nuevas cuentas y que se haga la prometida auditoria con billete a picasent YA

    ResponElimina
  20. así cadascú entén el que li dóna la gana, ja es pot demostrar tal cosa que así la gent mira el que li dóna la gana, el que queda demostrat es la gran ignorància de la gent i la gran ambició de poder i de diners que té la gent.

    ResponElimina
  21. el ecopark estara obert el primer i terser disapte de cada mes

    ResponElimina
  22. Per favor, algu que tinga competencia per a buidar la fira del moble que ho faça quant antes, i crec que no es questio de tirar les culpes ni al Ecopark, ni al alcalde nou o vell, es questio de que tots degem de tindre un poc de civisme i no anar deixant els trastos que ens molesten alla on ens parega, si no hi ha puesto on deixar-los que es pose una queixa formal a l'ajuntament, pero que no s'embrute el poble d'eixa manera, per favor!!!!

    ResponElimina
  23. Pero ¿quin billet a Picasent?.Quant demostren que algú dels que estaven en l'antic gobern s'ha endut diners del poble al seu conter,que eu denuncien.Pero de moment només n'hi ha que pols,perque ningú dels que estaven s'ha endut ni un duro.Cuidao en lo que dieu,(i no es una amenasa),perque son acusacions molt greus i denunciables per falsa acusaciò,per danys al honor,etc....Si uno no té les proves en la má,lo millor que pot fer es callar,o si nos s'arriesga a clavarse en un lío.
    PD: Com diu Kike,es la meua opiniò.

    ResponElimina
  24. anonimo de las 21:18

    si digo del billete a picasent es por lo que se podia leer en este foro antes de las elecciones, si digo de la auditoria es por lo que prometian PSOE i AIPV antes de elecciones tmb

    ResponElimina
  25. Et refereixes a este Picassent? http://youtu.be/h-3JmA_LLRk

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.