divendres, 22 de juliol del 2011

La televisió una arma carregada de...

Hola vos deixe dos vídeos, en el primer Alberto Fabra qui serà el nou president de la Generalitat:



I el segon l'irreverent Xavi Castillo fa una anàlisi magnífica de la notícia apareguda, o no, a Canal 9 sobre la dimisió de Francisco Camps (als que no vos agrade Xavi, podeu passar els dos primers minuts):


Jo vull veure TV3, CANAL-9, EITB, TVG, CANAL SUR, TELEMADRID, CANAL CANARIAS, RTV CASTILLA LA MANCHA, CANAL EXTREMADURA.............

7 comentaris:

  1. en catalunya es podia vore canal9 perquè els dos tenien firmat un acord de reciprocitat, que el nostre molt amable govern de la CV va trencar un dia, per això a catalunya van fer lo mateix
    una pena!
    Però, per què en Balears no ? o sí que es veu tot? no ho sé. Ells tenen tv autonòmica??
    en el satèlit mire altres autonòmiques, alguns programes s'entenen prou en galicia tv, en euskadi les notñicies i el vaya semanita, en aragóntv els documentals m'agraden, en andalucía els bous i els tertulians son insufribles, pero mauelo s'entreté... tot això ho veig pagant, clar, igual que tv3, perquè si tens diners o una bona conexió internet ho veus tot a la carta, per favor, estem en el segle 21...
    però si no volen donar senyal és per a què ens abonem a les teles de pago, ja voreu, al final tot pagant!!

    ResponElimina
  2. el futlletó propagandistic de CANAL 9 (em pica l´ou) arriba a extrems realment insuportables. I tot amb diners públics, que es lo mes sagnant. Menys mal que hi han ments lliures que no tenen por de criticar i perque no, "cagarse" en tota esta basura de insoportable pudor. Vixca la república bananera de Valencia!!.

    ResponElimina
  3. Ahir per la nit, varem anar a a veure'l a Llutxent.
    Xavi va comentar amb l'ajuda d'un projector, aquest vídeo on Canal 9 (em pica l'ou) va anunciar (ja per la nit d'aquell dia...) que Camps deixava el seu càrrec (que no renunciava...).

    A Xavi Castillo el va dur al poble de Llutxent la capitania cristiana dels Garibaldins. Varen anar unes 450 persones del poble i voltants, què varen pagar 10 euros per l'espectacle.

    ResponElimina
  4. I això que te que vorer aÇi?.Crec que tas enganyat de lloc.El teu comentari l'auries de posar al lloc aon plantejes que l'Ajuntament o un altre col.lectiu el porte a Vallà.Per cert, si tant t'agrada perque no el porteu els de l'asociaciò Centre Excursionista "ALT DE LA CREU"?.

    ResponElimina
  5. Hola ANÒNIM. En aquesta entrada hi ha un vídeo de Xavi Castillo.
    Per a mi, el que dic, te a veure, al menys, indirectament.
    Portar a Xavi al poble, ho tindria que fer un col·lectiu que necessitara diners per a realitzar coses (comparses, Ajuntament, etc...).
    A més, el CEADC a hores d'ara no està tan organitzat ni te tants membres com per a fer una acció d'aquesta magnitud.

    (és el que opine)

    Gràcies.

    ResponElimina
  6. Am el tema Xavi Castillo passen dues coses molt clares:
    1ª. Els que pensen que no sería bo invertir tants diners.
    2ª. Els que estan acollonats de que vinga, (vease retors, alcaldes, i Rita la cantaora).
    Jo no estic ni a la primera ni a la segona, perque crec que fent be les coses, es podría autofinanciar amb les entrades, i francament, a Vallada fa falta una mica de revolució ideològica i de sacsejar els ciments conservadors que han dominat tants anys aquest poble!!!!

    ResponElimina
  7. El que el vídeo de Xavi Castillo denúncia, amb molta gràcia, per cert, és una cosa molt séria: l'absoluta manipulació informativa que pràctica habitualment Canal 9.
    No és de rebut que ens tracten com si fórem imbècils.
    I sobre el vídeo de Fabra, quina sort que hi ha videoteques i persones amb memòria!
    Esperem que la promesa de transparència es materialitze. Per al poble valencià seria un canvi magnífic, després de tants anys de sistemàtica opacitat i menyspreu a la ciutadania. Això sí, amb molta "bufa"

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.