dilluns, 11 de juliol del 2011

7é POP AL CARRER

POP AL CARRER Setena edició 15/16 JULIOL 
Enguany volem donar un tomb al festival, proposant, per una banda, un canvi d’escenari: del Passeig dels Tarongers a la Plaça Palmeretes, a fi de convertir-lo en “El festival més petit del món!”. Aquest serà el lema del Pop al Carrer 2011. Programarem així formacions de petit format i també espectacles adreçats als més menuts i al públic familiar en general. Altrament, plantegem una ampliaci…ó de la seua durada, passant ja a ser un festival de cap de setmana: divendres 15 i dissabte 16 de juliol.
A nivell estètic, però, continuarem per la senda oberta en l’edició anterior, tot i oferint també una proposta de folk autòcton, i un espectacle de caire experimental.
PROGRAMACIÓ:


Divendres, 15 de juliol
Poesia, experiment i rock.
SALTAMARTÍ [poesia musicada, Mallorca]
Pep Toni Ferrer, des de Mallorca, musica una col·lecció de poemes brossians. Tot molt experimental, mitjançant loops creats in situ i samplers extrets directament del YouTube. A més a més, el directe s’acompanya de videoprojeccions.
L’ATELIER [pop de cambra, Menorca]
Aquest duet menorquí presentarà el seu primer treball discogràfic, Focs aquàtics, en què mesclen el pop acústic de línia clara, pràcticament cristal·lina, amb elements de la música clàssica i l’electrònica. Tot adobat amb un soll poètic de rondalla menorquina.
LE PETIT RAMON EXPERIMENTA 3 [rock d’autor, Barcelona]
Formació barcelonina encapçalada per Ramon Faura, una sort de rocker existencialista, qui es fa acompanyar d’Elvira Rimbau, al violoncel, i Xavi Tasies a les percussions. Escudellarà el seu Brou calent.
Dissabte, 16 de juliol
Cançó, folk i música de ball per a tots els públics.
MIQUEL GIL [folk, Catarroja]
Qui ha estat un dels fundadors d’Al Tall, és hui el principal renovador del folk valencià. Combina tradició i innovació, sobretot pel compromís de musicar els nostres poetes contemporanis. A més a més, aquest 2011 publica nou disc: Per marcianes, amb adaptacions de cançons tradicionals i de versos d’autors com Enric Cassasses o Enric Monforte.
ÒSCAR BRIZ [pop d’autor, l’Alcúdia]
El cantautor de l’Alcúdia trau nou disc, L’estiu, completament acústic. Trau, així mateix, nova pell, pell d’allò íntim, íntim lluminós. Va tancar l’any 2010 amb el Premi a la Música de la Cartelera de Levante-EMV, el guardó Terra i Cultura al millor poema musicat de la temporada, i com a cirereta, Millor disc valencià de l’any segons la revista especialitzada MondoSonoro i 9é millor disc de l’any al parer de la catalana Enderrock.
LA POP, PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE [cançó-folk, la Valldigna]
Tres agronautes d’Amanida Peiot (Francesc Burgos, Hugo Canet i Gerard Vercher) s’acomboien amb el contrabaixista Xavi Alaman (Carraixet, Aljub, Òscar Briz…) per tal de rodar aquesta bogeria totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià (que és com dir galaicoportugués) barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Espectacle per a xiquets i majors, amb vocació interactiva i posada en escena teatral.
JOSEP ENRIC GRAU [poegrafista, la Valldigna]
L’artista valler ens regalarà Poegrafies de veu i cabàs, un espectacle transgenèric que recorre les relacions que hi ha entre els objectes i els llenguatges i entre el públic i les obres.
Entrada lliure!
Servei de barra, menjar i venda de CD.
Més informació: info@lacasacalba.org.

1 comentari:

  1. Quin programa més boooo!
    on és ?? a tavernes??? a vore si entre platja i platja em dóna temps

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.