dimecres, 11 de gener del 2012

Fotografies de l'entrega de premis del 1r concurs de fotografia Vila de Vallada 2011.

Les fotografies ja les teniu penjades al G+.
Prompte publicarem les bases de la nova convocatòria on esperem que participen aquells aficionats del poble i tot aquell que es passe pel nostre poble, d'ací al 9 d'octubre, que serà la data límit per presentar fotografies per a aquesta nova edició.



També podeu visitar des de avui, l'exposició de borses de pa, muntada a la panificadora BAMJAF.
L'exposició està oberta, i encara que ja estiguen penjades les borses, podeu dur-ne de més. No cal que siguen una filigrana de borses, simplement que siguen borses de tela, de punt de gantxo, de creu, saquets, etc... reutilitzables.


Salutacions.


1 comentari:

  1. Enhorabona als que han fet i als que hem disfrutat de les fotos!!! Gràcies als organitzadors i als que ho escampeu.

    El tema de les bosses de pa em fa pensar en ma uela MARIA. Una dona que, com algú va decidir que l'esola no havia de ser obligatòria, no sabia llegir ni escriure. Maria, com altres xiquetes de la seua època, no va poder aprendre a llegir, ni a escriure, ni a sumar o restar. de multiplicar i dividir ni parlem!
    Però ella, com totes les seues amigues analfabetes, van ser capaces de cumplir la missió que els encomanava la societat, van crear i portar avant una família (4fills i una filla), anar a comprar sense saber comptar, administrar-se i, clar que sí, fer punt de ganxo!!
    Les dones d'abans de la guerra potser no sabien de lletra ni de números, però sabien de la vida, atenien als fills, la família i les visites amb molta educació i, jo no sé com però teixien jerséis de llana i bolses de pa de punt de ganxo, tenien en el cap la mida de totes les pastes que els agradava fer per a Nadal o en festes de sant Bertomeu... M'agrada que hàgeu pensat en esta exposició, no sols per valorar l'art de les bolses en sí, sinó perquè recorde tota la tradició d'ensenyar-se unes a altres, de preguntar-se com fan les coses, els guisos, les pastes, els consells als fills i, a pesar dels errors, la vida que portaven, sempre mirant avant, amb ganes!! Ah, i qui no té una bolsa de pa del dot guardada en casa amb el record dels pares i auelos de Vallada??

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.