dilluns, 23 de gener del 2012

Com va la cosa?

Aquest és un comentari de l'anònim anomenat "Com va la cosa?" fet en aquesta entrada anterior.
Com creguem que el que diu és interessant, hem decidit publicar una entrada a banda.
Per favor, si com aquesta persona, teniu alguna cosa que dir, i no sabeu on posar-la, NO la fiqueu en forma de comentari en llocs que no toca, apreneu a enviar-nos-la al nostre correu (valladacity@gmail.com) i la publicarem, o feu-vos col·laboradors (recomanat).
Gràcies.
El comentari diu així:

"Hola! estava buscant a on posar esta reflexió i veig que fa molt de temps que no diu res l'equip de govern. És lo que em pensava, que no escriu ni el PSOE ni el PP ni res de res en el blog.
A voltes em pregunte què estareu fent uns i altres. Segurament prou de faena, encara que no done resultats, a la gent del carrer ens agradaria saber, saber com va tot, quines coses heu intentat fer, quines han eixit bé i quines i qui no vos deixa fer més.
Si no digueu res, és com si no féreu res. Sé que no és veritat, però aneu a continuar callant i deixant que parlen els que no volen que treu el poble avant?
Per favor, expliqueu com van les coses, encara que no siga bé, que com a mínim tot el poble ho sàpia, no?? Publiqueu alguna entrada una volta o dos al mes, tampoc costa tant, i així sabrem que treballeu, no???"

1 comentari:

  1. Hola! Moltes gràcies per haver-ho publicat, dos voltes, no sabia com dir-ho perque se senten a voltes comentaris pel poble de que si no fan res i segur que no serà veritat, m'alegre molt de la reacció del psoe, a vore si puc acostar-me el divendres

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.