dijous, 12 de gener del 2012

Collites de la lluita pel síndrome de Rett

Víctor Cerdà i Jesus Bellvís, han marxat a Pamplona per montar una paradeta promocional del síndrome rett que gràcies a "La Victoriosa", tots vosaltres ja conegueu.  Aquesta nit es disputarà el partit del Barça-Osasuna que podreu veure a Telecinco a partir de les 22:00h.
No sabem encara ben cert com ho han aconseguit, però segons ens conten, els jugadors del Osasuna eixiran en algun moment del partit amb la camisa verda contra el Síndrome de Rett que moltes persones del poble vareu comprar a "La Victoriosa", recordeu?

A finals de mes, l'equip de www.cazarettos.org s'ha plantejat el repte de realitzar el trajecte existent des de València fins a l'Hospital San Juan de Dios en Catalunya, per entregar un xec de 50.000 Euros recaptat durant tot aquest any per tot el territori nacional. Seran un total de 400 km en bicicleta que tindran que realitzar en 24 hores.

Aprofitem també per ensenyar-vos a tots els agraïments que, des de l'hospital San Juan de Dios, ens han enviat per la recaptació aconseguida en aquest gran repte.
Podeu veure les fotos de "La Victoriosa" picant ací damunt.
Salutacions.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.