dimarts, 31 de gener del 2012

Elles no ho farien

Hanna i Mimi són mare i filla.
Les dos pateixen una enfermetat molt comú en els gossos: El ser tractats com un joguet, que quan et canses d'ell, el pots abandonar a un calaix... o pitjor encara, desfer-te d'ell.
Per sort, aquesta enfermetat encara està en el seu estat inicial...
Hanna és una bóxer que en maig farà 3 anys. Mimi és la seua filla, creuada de bóxer i pastor alemà. Farà 2 anys en setembre. Ja és més gran que la mare!
La història s'ha repetit i ara és Mimi qui ha sigut mare d'un preciós cadell negre de potetes blanques.
El cadell es quedarà a casa... es tan xicotet! Però Mimi i Hanna ara estorben i si no les vol algú prompte, acabaran en al protectora, i en poquet de temps, sacrificades.
Les dos, mare i filla, són molt carinyoses i confiades (sobre tot confiades, ja que durant la meua visita, de seguida varen vindre a fer-me la festa).
Les dos s'han criat en un gran jardí de un gran xalet a les afores del poble. No estan acostumades a anar amb corretja però són obedients i amb una poca disciplina segur que són uns animals de companyia genials.
El que vull dir amb tot açò és que tant Hanna com Mimi busquen algú que els vullga, juntes o per separades.
Si esteu interessats en elles, escriviu-me un correu a asbirlaor@gmail.com i vos posaré en contacte amb els amos.
Les gosses són d'un poble de la Vall d'Albaida i vos puc acompanyar a partir del dilluns que ve a veure-les.
No cal dir que el caçadors poden abstindre's de comentar res.

Salutacions.









8 comentaris:

  1. Perdona Kike pero crec que lo dels caçaors ma pegat una pata en els ous yo soc caçador i tins cinc gosos, cuide els meus gosos millor que molta gent que el te de compañia i no els solte per ahi per el carrer per a que caguen en consevol portal, la majoria dels caçadors tinguem tots els gosos vacunats i en el xip de identificacio posat, perdona pero es que pareix que els caçadors tratem els gosos consiforen ninots, nosaltres els criem y no els deixem per ahi com altres.

    ResponElimina
  2. Mira caçador, tu cuidaras molt be dels teus cinc gosos, pero no hem podrás negar que alguns del teu clan ,perquè el gos no serveix per a caçar o se espanta dels trets de l'escopeta, no mereix ni una punxada en el veterinari. el niguen a la soca un pi i li peguen una escopetada en tot el morro.¿ què em contestes defensor del animals ,amb una patada als ous?

    ResponElimina
  3. Pos lo que no iha que fer es generalizar, yo no eu a vist fer a ningu aixo si tu eu has vist lo que tens que fer es denunciaro i yo no soc de cap de clan aixo eu seras tu.

    ResponElimina
  4. Mira caçador si tinguera que ficar-me a denunciar em faria falta dos vides i no acabaria. Es veu que el fet de tindre un permis d'armes vos pasa com al agent 007, vos dona dret a fer allò que volgueu, a caminar per on volgueu i a disparar a "todo lo que se menea "( quantes voltes he estat fent olives i m`ha passat una plomejada per damunt del cap). Així que mes val que calles o si no et taparan la boca de seguida.¿ Qué, t´ha pegat o t'ha passat roçant?

    ResponElimina
  5. Per favor, deixeu de gastar aquesta entrada per a tirar-vos pedres els uns als altres, i mes encara, de la manera en que ho esteu fent.
    "Xe que fas" si tens ganes de parlar del tema dels caçadors, obri una entrada al respecte i ahi es conteu les veritats pero aci el que interessa es que aquestes dos gosses troben una ama/amo i per ara, ni tu ni l'altre haveu dit res.

    ResponElimina
  6. Kike, et demane disculpes, pel camí que ha agafat la conversa. Jo no puc fer-me carrec de cap gossa, ja que, vaig agafar un gos abandonat per un caçador i no he vist gos mes disciplinat i carinyós amb els crios. Espere de tot cor que les dos gosses, troben una família que les cuide i les estime.

    ResponElimina
  7. Mira no sigues tan ironic deixa les olives que no estem parlant de aixo no ten vages per les rames com diu Kike,estem parlant de cuidar els gossos i si saps de algu que maltrata algun gos lo que tens que fer es denunciaro, lo que ma sabut mal es que Kike parle dels caçadors com sino no cuidarem dels nostres gossos. si yo tingera lloc quidraria a Kike per a quedarmels el problema es que no tinc lloc, i t,asegure que estarien molt ben cuidats, si vols renyir en algun caçador buscaten un altre, que en mi no eu conseguiras.

    ResponElimina
  8. Gràcies als dos per contestar i preocupar-vos.
    Jo no he dit que els caçadors maltracten els gossos en cap moment.
    De fet, el últim gos que em vaig trobar li'l vaig donar a Poldo.
    Salutacions.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.