diumenge, 22 de gener del 2012

Canal nou cancel·la el programa líder d'audiència, Trau la llengua.

Així és, segons varies fonts informatives, canal 9 cancel·la el seu 2on programa més vist, després de L'Alqueria Blanca, Trau la Llengua. Un programa que, a més, era un programa e-du-ca-tiu.


Després de recórrer la nostra terra de dalt a baix, de fer-nos riure, d'ensenyar-nos que la diferència ens uneix, de fer-nos estimar la nostra llengua, el valencià, de fer-nos apreciar i valorar més la nostra identitat que ens fa únics, Canal 9 cancel·la l'edició d'aquest magnífic programa amb Eugeni Alemany al seu cap, com a presentador SENSE HAVER PAGAT cap de les 26 edicions realitzades fins el moment.
Amb una audiència d'un 14% (quan Canal 9 té una audiència mitja de sols un 6%), aquest programa ens diu adéu... esperem que de forma temporal.
Font: Levante EMV


Ah! i per a llegir també el que diuen "Los Valencianos" piqueu ací damunt: http://www.valenciafreedom.com/foro/34-actualidad/25883-atra-bona-noticia-tanca-el-programa-catalanista-trau-la-llengua-per-decisio-de-rtvv.html

Salutacions.

2 comentaris:

  1. Veig la notícia i ... "zero comentaris", potser sí que hem de dir allò de "sense comentaris", "no comment", però quina llàstima! En fi, esperem que estos professionals que ens han acompanyat 25 programes amb tanta alegria (sobre tot quan saps que no cobren) puguen tornar a la nit dels diumenges, però no "de bades". Supose que tampoc serà fàcil trobar patrocinadors, així que de moment, els direm adéu i moltes gràcies, torneu prompte!!!

    Per cert, llegiu el títol del que diuen que serà l'últim programa:
    http://www.rtvv.es/va/traulallengua/

    ResponElimina
  2. Tens molta rao Dora,quina llàstima era un programa molt divertit i ensenyaba moltes coses i curiositats, una pena...
    Pero es molt fort que encara no hagen vist ni un duro!! fins prompte

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.