dijous, 19 de gener del 2012

Efemèrides, VALLADA City ara fa un any....

Mentres la foguera de Sant Antoni escalfava l'hivern, Kike ens portava unes risses necessàries amb El rellotge italià, una seqüència de la pel·lícula italiana Le Brazallette.

Iron Maiden ens feia una pregunta compromesa: És de ben parits ser agraïts? i questionava la costum del regal per agrair a qui té poder públic, un poder que en una societat democràtica no hauria de ser discrecional. I ens recordava, mitjançant un documental, que 2011 va ser l'Any Internacional dels Boscs

Els primers retalls provocats per la crisis econòmica afectaven a les pensions i generaven tensions socials que es reflectien al bloc. Els seus responsables aportaven Informació útil sobre les pensions i ens traslladaven la convocatòria que des de l'Escarot, Assemblea de Joves de La Costera ens feien a una Concentració contra la reforma de les pensions.
Per a la banda sonora oferien Classes de piano, i per a passar un bon rato i col·laborar amb les persones que tenen menys el III Mercat solidari del C.P. Ramón Martí Soriano.
També compartien el vídeo de L'home tanc: El rebel desconegut, les impactants imatges de l'home que es va plantar davant els tancs de l'exercit xinés que eixiren al carrer per enfrontar la revolta de la Plaça de Tiananmen.
Els bombers del parc de Vallada finalitzaven la seua formació.
La Comparsa El Tracte organitzava un Bingo, dins d'una sèrie d'activitats per replegar diners per a finançar l'excel·lent capitania que van organitzar.
Es presentaven al bloc les xiques del Vallada Femení Club de Futbol.

I el nostre bloc era el Primer candidat al premi al millor bloc de les comarques centrals!!

La secció de documentals compartia Equip Hoyt, un exemple de superació, tenacitat i d'amor paterno-filial.

Natzaré ens portava Arròs covat per partida doble: una ració d'Arròs a la cubana i un altra de Arròs de mar i muntanya.

Amic dels llibres compartia el Sopar morisc de Ca les Senyoretes.

Paco GB compilava dites i cançons al voltant de Sant Antoni del Porquet, com aquella que diu Per Sant Antoni, un pas de dimoni.

Que tingueu una bona setmana, i amb compte amb els retalls!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.