dimecres, 12 d’octubre del 2011

Manifestació pel canvi global, el 15 d'Octubre a València.


 
El 15 d’octubre ciutadans de tot el món eixirem al carrer per a mostrar la nostra indignació per la pèrdua dels nostres drets a les mans de l’aliança entre les grans corporacions i la classe política. Baix la pressió del poder financer, els nostres governants treballen pel benefici d’uns pocs, sense que els importe el cost social, humà o mediambiental que açò puga generar. Promovent guerres amb fins econòmics i portant a la misèria a pobles sencers, les classes dirigents ens desposseeixen del nostre dret a una societat lliure i justa. 

Junts som capaços de canviar aquesta intolerable situació. Prenguem els carrers el 15 d’octubre, davall el lema “Unidxs pel canvi global”. Des de Democràcia Real Ja vos invitem a participar en aquesta acció pacífica de protesta internacional, sumant-vos a la nostra convocatòria o realitzant les vostres pròpies convocatòries per a la dita data. Ha arribat el moment d’alçar la veu. El nostre futur està en joc, i res pot retindre la força de milions de persones quan s’uneixen amb un propòsit comú. És hora que se’ns escolte. Units farem sentir les nostres veus! 

Més informació en Democràcia Real Ja València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.