divendres, 7 d’octubre del 2011

Comunicat del PP

VICENTE PERALES, ALCALDE DE VALLADA, ES CONDENADO A PAGAR LAS COSTAS EN LA DENUNCIA QUE HABIA PRESENTADO CONTRA FERNANDO GINER Y OTROS.

EL TSJ RECHAZA EL RECURSO DE REFORMA DE PERALES CONTRA EL AUTO QUE ORDENO EL SOBRESEIMIENTO Y ARCHIVO DE LA CAUSA CONTRA GINER.

LA CONDENA EN COSTAS SE FUNDAMENTA EN LA MALA FE  QUE SE APRECIA EN LA ACTUACION DE PERALES.

            Con fecha 9 de septiembre de 2011 se  hizo público el Auto del TSJ de la C.V. por el que se decretaba el SOBRESEIMIENTO LIBRE de Fernando Giner, Alan Garcia, Ramón Vila, Frutos Biosca, Emilio Castelló y José Pastor, por no ser los hechos que se denunciaban, de ningún modo, constitutivos de delito alguno y en consecuencia se ARCHIVARON LAS ACTUACIONES.

            En contra de lo declarado públicamente por el Sr. Perales, en el sentido de no recurrir la decisión del Magistrado, la realidad ha sido que presentó un Recurso de Reforma en el que solicitaba la modificación del
contenido del Auto y que continuara el proceso abriendo juicio contra las personas denunciadas.

            Pues bien, el Magistrado Instructor, en un nuevo Auto no deja lugar a dudas sobre la manera de proceder del Sr. Perales como denunciante. El Magistrado Instructor desmonta todos los razonamientos aportados en el recurso e incluso va más lejos, al afirmar:


          a)  Que la Asamblea de la UDP de 15 de Enero de 2.010, es un hecho que fue anulada por quien tenía potestad para anularla.


              b) Que los hechos denunciados no tienen trascendencia penal, y que el Sr Perales y su “Asociación” no fueron objeto de desahucio alguno.


             c) Que el Sr. Perales sabía sin duda alguna que su “asociación” no era titular de derecho alguno sobre el inmueble de la Plaza Mayor, 1 de Vallada; es decir del Llar dels Jubilats.


        d) Que se hace una interpretación errónea jurídicamente de la tutela judicial efectiva en el proceso penal.


              e) No citan, en ningún momento, directamente norma alguna del código penal que entiendan infringida.

Además de todo lo anteriormente expuesto, el Magistrado Instructor impone la CONDENA EN COSTAS AL SR. PERALES.

Entiende el Magistrado Instructor que “la mala fe se produce cuando se realiza una actuación positiva, no un simple no hacer, y conlleva el conocimiento de que se está actuando, por lo menos a conciencia de la injusticia de la actuación, de que la misma carece de soporte legal”.Es decir, que el Sr. Perales actúa sabiendo que está actuando injustamente y sin tener un fundamento legal.

Por ello, llega el Auto a señalar literalmente, que la actuación del Sr. Perales: “no supone una simple temeridad, equivalente a imprudencia grave,sino algo de más calado, como es la mala fe, y la misma implica condena en costas”. Para añadir a continuación que no ha entrado a mencionar aspectos que no hacen al sobreseimiento, como poner firmas y sellos en carnets fechados varios años antes. Es decir, que el magistrado les manda un recado sobre su ilegítimo proceder en este sentido, que podría haber sido motivo de delito penal.

En la parte dispositiva del Auto, el Magistrado, además de condenar con costas, señala que NO HA LUGAR AL RECURSO DE REFORMA.

Para el P.P. de Vallada,  el Sr. Perales ha actuado temerariamente y con mala fe, como ha quedado demostrado y consideran que es este un proceder impropio de una persona que, aún a pesar de su escaso apoyo popular, ostenta la Alcaldía de Vallada, -cabe recordar que fue el candidato menos votado- .

Al Sr. Perales se le recuerda desde el P.P. de Vallada que, si antes tenía la obligación de pedir perdón, ahora con mucho más motivo.


Vallada, 7 de Octubre de 2.011.
PARTIT POPULAR DE VALLADA.

13 comentaris:

  1. L'escrit del P.P. no te desperdici, però aconselle que llegiu l'auto integre del Jutge.
    El Sr. Perales no és que ha actuat en temeritat, és que ha actuat en mala fe; es a dir , a conciència de estar actuant injustament i sense fonament legal.
    Ara que l'advertència del Magistrat respecte a la actuació delictiva del Sr. Perales en el manejo de cunyos, firmes...etc és com a per a que soliciten els del PP que es deduixca testimoni i se'ls jusgue per este delicte.
    Enhorabona als denunciats que han demostrat que actuaren en la llei en la ma i la condena al Sr. Perales i al seu grup per actuar en tan mala bava i haver fet una campanya basada en la mentira i la manipulació. Ha enganyat a molta gent i li ha valgut per a ser l'alcalde en el menor nùmero de vots i per tant en el més baix recolzament popular.
    El Sr. Perales ha demostrat quí és i com actua. Li tenia que donar vergonya i devia demanar perdó.
    El problema és que ara l'està sofrint tot el poble i no ha fet més que començar. Pregunteu als denunciats per casetes i demés històries.
    Mentrimentres els del PSOE ni s'enteren i encara que creguen que governen, no son més que titelles en mans de Perales.

    ResponElimina
  2. Ole. Ole i Ole.
    Sense comentaris.

    Perales qué cara i que papelón.

    ResponElimina
  3. Perales ha actuat temeràriament i amb mala fe, com ha quedat demostrat i consideren que és este un procedir impropi d'una persona que, encara a pesar del seu escàs suport popular, ostenta l'Alcaldia de Vallada, -cal recordar que va ser el candidat menys votat- . Estic totalment d'acord en el PP.
    Marina i Iron Maiden, tingueu alguna cosa hi ha dir per a rebatre la sentencia."Les coses son com son i no poden ser de atra manera"ANALIZA.

    ResponElimina
  4. Esperem la lliçò magistral de Iron Maiden per a certificar, una vegada més la seua ignorància, partidisme i poc trellat disfraçat dìntelectualitat barata.
    Vaja rapapolvo del TSJ a Perales. Mala fe i poco, molt poqueta vergonya.
    Llegiu l'Auto.

    ResponElimina
  5. Home, està be que els acòlits del PP reben una bona notícia.

    Mireu, jo vaig a dir lo que m'ix del coret, lo que em pareix que sentim la majoria de vallains que no tinguem res que vore en política i no deguem favors:

    El Sr. Fernando Giner i el Sr. Perales son l'exemple de la mateixa manera d'entendre el mon, i me calle lo que pense. La única diferència és que el Sr. Giner tenia un puntet mes d'elegància, però ixe puntet quedava ben anulat gràcies a la retafila de "senyors" (per no calificar-los de lo que son)que duia darrere.

    Ara estem en les mateixes: Eliga usted entre Biosca Mollà, Vila Onrubia o Perales Calabuig. Per no parlar dels de la segón divisió, que anaven amedrentant a la gent per la plaça antes de les eleccions. I per aixo també han perdut.

    Suponc que ara els del PP estan aguantant la mateixa medicina que donaven ells, lo mal es que els demes estem igual de fotuts, i beguent la mateixa runa que mos tiren a la boca.

    El PSOE de moment pareix que no consta en acta. Igual quan entren li han canviat el nom al poble o, lo que es pitjor, igual no entren mai. Que és lo que jo supose que passarà. Per miges figues.

    Jo vote per un govern en que Giner siga alcalde, i Tortosa Tinent i en poders absoluts en les seues delegacions, i a l'any que s'ho canvien. I de concejals: Agustin, Jesus Francisco i Mª Carmen Garrido.

    De lo que ni ha es lo que m'agradaria.

    ResponElimina
  6. La bona noticia la tindran els del PP el día 20 de novembre

    ResponElimina
  7. A mi también me gustaría el gobierno que plantea Batiste.
    Pero en las actuales circunstancias es imposible.
    Giner ha sido y seria el mejor Alcalde para Vallada.

    ResponElimina
  8. A Josep francesc giner giner dirli que ell ben be podia tancar la boqueta al igual que eu fea cuant gobernava el xerma,que tambe se les a dut fluixes els 24 anys que a gobernat Valla,y a Batiste dirli que te molta rao,que el señor giner tenia un arrastre de chupatintes darrere que eren pagats per tots y que damunt anaen per el poble com si foren els amos de tot,es aixina o no JOSEP FRANCESC GINER GINER???????????EL TEU XERMA TAMBE A SIGUT DE MAMELLA DE MONXA QUE DIUEN AL MEU POBLE.

    ResponElimina
  9. A Ana Maria explicar-li que Josep Francesc al menys dona la cara i firma lo que diu, no com ella a la que li se nota que és senzillament una resabià.
    Si Giner va gobernar durant 24 anys és perque aixina ho va voler el poble democráticament.
    A la tal Ana Maria lo que li fot són lo que ella anomena "chupatintes". Tal vegada a ella li haguera agradat ser una chupatintes.
    Pero quí t'has cregut que eres tu per a dir-li a ningú que tanque la boqueta. Ay! el traiciona el teu subconscient. Ni tu , ni ningú pot anar pregonant que els demés tanquen la boqueta. M'has recordat a Perales quan en un arranc chusqueril va dirigir als del PP una brofegada antidemocràtica com era literalment dir-los :
    ¡ A CALLAR !
    A callar? Ni Ana Maria, ni Perales sou capaços de fer callar a la gent. Faltaria més.
    Tan sols en eixa expresió feu el vostre propi autorretrato.

    ResponElimina
  10. La consigna és ben clara.
    No entrar a lo que no té contestació.

    ResponElimina
  11. Amic del Blanch, amb democràcia et refereixen als quasi 600 vots per correu, més que en ciutats de 30.000 habitants?

    ResponElimina
  12. Si,aixo es democracia per a ells!!!! obligar a la xent a fer lo que no volien,listos,mes que listos.....y al amic del Blanch dirli que no siga tan malicsioset,esta clar amic del Blanch???la veritat ofen molt,pero no te un altre cami,sou com sou y ya esta.

    ResponElimina
  13. no, amb "democràcia" el Blanc deu referir-se a:

    - La gent que votava obligada "a cambio de trabajo" (ja es va vore després com alguns xillaven "y ahora el trabajo qué"

    - La gent a la que cridaven per telèfon amb frases com "recorda que el teu fill treballa" "recorda que el teu sogr i l'hospital", "recorda que la caseta (ara que està tan de moda, la caseta"...

    - O es referirà a tots aquells vells que han votat per correu, "orientats" a fer-ho quí sap degut a quin motiu.

    Vinga Blanc, que eres ben inteligent. Defen al teu germà, que segurament era millor que Perales, però no vingues ací diguent res de democràcia que de eso nada. El teu germà anava rodejat de la cuadrilla de la muerte, i els triava ell. Molt males maneres son les que es gastaven.

    I la democràcia ha decidit que havien de perdre.

    I tot això a pesar de tindre que donar llargues al telèfon, gent nerviosa per haver d'anar a votar a qui no havien votat mai, molts canviant la papereta al sobre de color diferent que tenia el PP per a que pareguera que votaven a qui "devien".

    Eixa és la democràcia, la que triomfa a pesar de la por.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.