divendres, 7 d’octubre del 2011

Fundació Valladina "María Tortosa Alonso": Informació sobre llibres de text.

S'informa als estudiants universitaris i cicles superiors de Formació Professional, que la Fundació Maria Tortosa compta entre els seus fins, prestar als estudiants universitaris, veïns de Vallada, els llibres de text i manuals. Els interessats poden passar per la Biblioteca Municipal per a arreplegar els llibres que tinga la fundació  o per a renovar les fitxes de llibres retirats amb anterioritat i que  continue necessitant l'estudiant.
Imatge treta d'ací
 En el cas que la Fundació no tinguera els llibres sol·licitats, es plena  una sol·licitud i s'autoritza a adquirir-los i prèvia presentació de la factura abona el seu import. Finalitzat el curs els llibres es tornaran a la Fundació.
Al mateix temps es recorda a tots els estudiants l'obligació de tornar els llibres una vegada finalitzat el curs, o de renovar la fitxa si ho necessiten  de nou. Els estudiants que incomplisquen les normes de devolució de llibres,  no podran accedir a nous llibres  fins que no tornen aquells,  atès que mentre no es produïsca la devolució, s'està privant a altres estudiants de la possibilitat d'utilitzar-los.


Per a qualsevol dubte pot dirigir-se a l'encarregat de la Biblioteca Municipal.

Vallada,  octubre del  2011.

El President del Patronat

José Martinez Cerdá

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.