dijous, 6 d’octubre del 2011

Demà reunió del CEADC al pavelló

El Centre Excursionista Alt de la Creu de Vallada va nàixer fa més de vint-i-cinc anys. Al principi era una colla d’amics de Vallada que compartien la passió pels esports de muntanya. Amb el pas del temps i l’incorporació de l’escola de taekwondo anaren passant xiquets i adolescents pel centre que a mesura que creixien canviaven el costum d’eixir a la muntanya per anar a les discoteques.
En l’any 2003 i anys següents hi hagué un impuls en activitats variades tals com casetes niu, marxes cicloturístiques, dia de la bicicleta, concentració de Centres excursionistes de la comarca, xerrades i conferències... Com sempre la gent ha anat passant i incorporant-se gent nova.
Ara El Centre excursionista torna a renàixer amb més força, i el que pretén és ofertar una alternativa d’oci sana i divertida per als més menuts, al temps de fomentar valors com l’amistat, el companyerisme, l’amor a la muntanya i a la natura, i també per què no? Per als adolescents i adults. El Centre té obertes les portes per a tot aquell que s’hi vullga acostar.
Així que vos esperem este proper divendres dia 7, al Pavelló esportiu, al local que hi ha a la segona planta a les 8:00 de la vesprada per in formar-vos de les activitats pensades per a esta nova campanya, a més també estem oberts a suggerències dels assistents. Vos esperem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.