dimecres, 10 d’agost del 2011

Menu degustació al Sàez


RESTAURANT SÀEZ

MENÚ DEGUSTACIÓ DIA 13 D’AGOST

DETALLS DEL XEF

- ROSQUILLETA DE FORMATGE ROQUEFORT AMB LLAVORS DE ROSELLA

- COCTEL DE CAVA Y GRANADINA

- XUPITO DE FOIE AMB PURE DE CREILLA I ALGUN PREBRÀS

- PIRULETA DE PARMESÁ

ENTRANTS

- GASPATXO ANDALÚS AMB MOLUSCS, PATE D’OLIVA, VEL DE TOMATA I PORRADELL RISAT.

- OSTRES AMB ALOE VERA, NUVOL DE FENOLL AMB PINYA, GRANISSAT D’ANIS I LLIMA

- CARPACCIO DE CIGALA AMB PARMESÁ, VINAGRETA D’ALL I ELS SEUS GERMINATS.

- OU A BAIXA TEMPERATURA AMB CONSOME DE CIGRÓ I CANSALDA IBÈRICA

- ARRÒS MELÓS D’ANGUILA HAUMADA AMB LES ULTIMES CIRERES

- SORBET DE FRAMBUESA

PEIX

- LLOBARRO AMB SUC DE CARLOTA, PURE DE CEBA I OLI DE PORRADELL

CARN

- JARRET DE PORC IBÈRIC AMB PURE DE CREILLA I EL SEU SUC

LES POSTRES

- SOPA DE CIRERES, GELAT DE FORMATGE FRESC, REMOLATXA CONFITADA I POLS DE PA D’ESPECIES

- QUADRAT DE XOCOLATA, GANATCH DE PLATAN, GELAT I CRISPIS DE PLATAN

El preu del menú són 35 euros per persona. No inclou beguda i café.

www.saezrestaurante.com 96227158

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.