diumenge, 21 d’agost del 2011

LES BONYIGUES DE LA VERGONYA (2ª part)


I seguim amb el catàleg de meravelles ludico-festives que marquen el panorama actual del poble: les bonyigues que deixen les vaques i els bous en el carrer durant els actes taurins de festes. Estes fotos estan tretes a les 9 de la nit, cuasi una hora després de que s´acabara el primer día de vaca oficial. Be, doncs no hi ha ni rastre de que cap ningú de l´ajuntament neteje aço. Es més, encara estan les bonyigues dels dies anteriors (bous en corda i embolats), ja seques per la calor, pero fent bulto, pudor i mes coses que pugueu imaginar.


I ara pregunte, amb quines condicions estan visgent la gent de la plaça?. Cuant esperen en l´ajuntament a netejar les bonyigues?. Aquesta es la imatge que volem donar?. I vos asegure que Perales, per exemple, les ha vist, inclòs cuasi en xafa una (jejeje, qui sap, igual li dona més sort). Pero ni per eixes, les bonyigues continuen en el carrer, en la plaça, el lloc mes representatiu de un poble en festes.

En fi, per a que reflexioneu.

El tio Canya


2 comentaris:

  1. No cal oblidar el pas dels cavalls pels nostres carrers durant tot l'any ...

    ResponElimina
  2. volia parlar d´aÇo per que aso per aclarar es una recalomacio dún ascamos de tota la vida del poble,que avans venia polos en la mateixa plaça que tots els anys tracta d´arruinar les festes municipals ,i en contra esta tot l´lequip de neteja municipal en especial soc jo el que les replega en hores de treball manades : en tot aso vulc aclarir que qui tinga ganes de dir les coses que les diga a la cara.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.