dimarts, 23 d’agost del 2011

Canvis en la publicació de comentaris.

Estimats lectors de VALLADA City; amb la moderació prèvia de comentaris estem aconseguit poc a poc que certes persones les quals s'havien pres la llibertat d'expressió anònima com el "viva la Pepa" comencen a ser més respectuoses i a entendre que es pot dir el mateix però ben dit. És una feina costosa però que està donant bons resultats.

Vos comuniquem que, a partir d'ara, hi hauran dos nous canvis a la publicació dels comentaris que esperem que milloren més encara, la lectura de les entrades que s'hi vagen fent al bloc.

Per una banda està el respecte de la temàtica de l'entrada: Entenem que una entrada pot donar lloc indirectament a altres temàtiques. Però de vegades, una entrada amb 27 comentaris, pot arribar a tindre 25 que res tenen a veure amb l'entrada original. Entenem que açò no és seriós alhora d'estructurar el bloc. Per això avisem de que, tot aquell que tinga alguna cosa que dir, però que no tinga a veure amb les entrades, ens ho faça arribar via mail a valladacity@gmail.com. Gràcies.

Per altra banda, per evitar l'acumulació de comentaris anònims que fan referència a altres anònims i així, fins l'infinit (dificultant la lectura), preguem a la gent que faça ús del seu nom o d'un pseudònim inventat. És ben fàcil i no costa res. A més, desperta l'imaginació i pot ser inclús divertit. Recordem que el millor de tot és obrir-se un compte a Google PER EVITAR SUPLANTACIONS D'IDENTITAT.

Això és tot. Vos adjuntem també un dibuix per a qui no ho haja entés.

3 comentaris:

  1. Ja tenim dos comentaris pendents de moderar, com anònims. Per favor, escrigueu posant un nom o un pseudònim o no es publicaran els comentaris, gràcies.

    ResponElimina
  2. El otro día escribí un comentario como anónimo y no lo habeis publicado, pero sí que habeis publicado comentarios posteriores.

    ResponElimina
  3. Hola Lola, no t'enfades;
    si et fixes, el primer anònim al final del tot, ens diu que no ha sabut publicar amb un nom (i per això li ho hem passat), i l'altre anònim sí que firma, però al final del seu escrit ("firma un antes").
    Esperem que ho entengues. Gràcies Lola.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.