dimarts, 2 d’agost del 2011

Modificacions temporals en l'accés a Vallada


Adif ampliarà el viaducte per a la línia de l’AVE sobre la carretera CV-649 d’accés a Vallada, la qual cosa obliga a realitzar desviaments provisionals del trànsit. La desviació del trànsit és efectiva des del passat 25 de juliol, necessitant ralitzar l’accés a través d’un pas superior situat al punt quilomètric 625 de la nova plataforma ferroviària (sud-oest de l’estació de vallada) pel que s’accedeix al polígon industrial; per accedir al centre de Vallada a l’autovia A-35 se seguirà el mateix itinerari.
La durada prevista dels desviaments serà aproximadament de 3 setmanes, el tall de la CV-649 seràpermanent durant la primera setmana, i la resta del temps de forma puntual en horari d’execució dels treballs, restituint el trànsit al final de la jornada laboral.
Les obres per a l’ampliació del viaducte de la línia d’Alta Velocitat Madrid-Castella la Manxa-Comunitat Valenciana-Regió de Múrcia consisteixen en ampliar el viaducte sobre la CV-649 amb un tauló de major amplària de fins 13 metres que permeta la instal·lació de la doble via de ferrocarril.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.