dijous, 2 de desembre del 2010

VALLADA PARLA: Un cridament a la participació ciutadana.

Serem breus:
L'any proper 2011 es celebren eleccions municipals.
Els partits polítics de Vallada deuríen saber allò que han fet be, allò que han fet malament i aquelles millores que els veïns de Vallada poden proposar-los.

Animem a la gent del poble a deixar constància ANÒNIMAMENT d'allò què ens sembla be, mal o podria millorar-se al poble. Sense confrontaments, sense discusions i de forma civilitzada.

Deixeu els vostres comentaris en aquesta entrada, més avall, fent clic en "comentari" i especificant "de forma anònima". O si ho preferiu, també podeu fer-ho a través del facebook escriguent al nostre mur.

Em creat una pestanya nova al bloc (podeu veure-la fent clic ací) on anirem recollint-los segons corresponguen a aquestes tres opcions què ja hem dit:

  • Estem d'acord i ens agrada...
  • Estem en desacord i critiquem...
  • Propostes i millores per al proper govern...

Amb tot el què obtenim, l'any que ve (2011) el·laborarem una enquesta per a què la gent vote què considera més important i que no.

Junts podem fer una Vallada millor.
Participeu!

L'equip de VALLADA City.

58 comentaris:

  1. Lo que no em pareix be del partit que governa el nostre poble, son les escoles taller, que soles empleen a la gent per amistat i lo que mes em va fotre es que empleen a bulgaros i deixen a certa gent del poble fora necesita i amb edat crítica, ja que conec a una persona que sols amb un any que l´hagueren empleat haguera cobrat la jubilació al 100%, despres de tota la vida treballant, i ara s´ha jubilat amb penalizacions.... una poca vergonya........ els diría que recolsen a la gent del poble, no soles als que van a "xuplar el cul" a s´ha casa, i als bulgaros..

    ResponElimina
  2. Jo, per començar, estic en total desacord amb que l'Ajuntament no faja ús del valencià com a llengua de comunicació escrita i que, quan ho fa, no respecte la normativa.
    Aixina s'aconsegueixen varies coses, totes negatives. M'agradaria destacar-ne dos:
    - Per una banda, l'Ajuntament al·lega que no ho fa perquè molta gent no l'enten, però el que aconsegueix aixina (a banda de desprestigiar-lo, per donar a entendre que no és una llengua útil i funcional) és entrar en un cercle viciós on cada vegada menys gent l'enten per no llegir-lo en cap lloc.
    - Per altra banda, utilitzant-lo malament escrit, fa que guanye en analfabets de la seua pròpia llengua. Persones que podrien començar a llegir-lo i entendre'l millor si és fera bon ús d'ell.

    ResponElimina
  3. A mi m'agrada el que l'Ajuntament ha fet a les ermites. Hi ha coses amb les què no estic d'acord, com per exemple la invenció eixa de la verge de Lourdes... Ningú es xupla el dit, sabeu? Però clar, ací al poble hi han molts beatos, i tot això, també atrau a gent... En fi, jo sols espere que tot el que s'ha fet, es cuide, i també que ja que ara tenen una gran "fachada", que cuiden el de dins, i que no es dediquen únicament a que estiga bonica de cara al personal que ve de fora, tal i com sol fer el govern que tots sabem.

    ResponElimina
  4. Quizá os parezca una tonteria, pero lo pondré:
    Yo tengo perro. Le agradezco al Ayuntamiento que hace unas semanas, elaborara unos papeles advirtiendo a los dueños sobre la responsabilidad de recojer los desechos que nuestros perros producen. Yo misma soy de las primeras personas que está totalmente concienciada con esto y muchas veces me tengo que tragar a gente que me acusa o me advierte de que "ojo" con mi perro... que si ha cagado ahí, que si ha cagado ayá...
    En fin... Lo que quiero decir con esto es que ya que el Ayuntamiento se ha preocupado por esto, le agradeceria también que empezara a elaborar otros papeles que concienciaran a la gente de... por ejemplo, que no fueran como unos locos con las motos por la calle... o de que silenciaran sus tubos de escape... o de que bajaran la voz de sus vehículos discotecas... o que los restos del botellón se los llevaran a sus casas... o de que limpiaran i repararan los desperfectos del pueblo que no estan en las vias principales, etc...
    Ala, mira si tienen faena!

    ResponElimina
  5. hOLA..

    Hola soy de Vallada y parece mentira que un pueblo tan bonito como el nuestro, que se vive una armonia especial!! haya tanta gente en contra del ayuntamiento. Que si la escuela taller, los perro que si esto, que si lo otro, en enfin.. de la escuela taller me gustaria resaltar una cosa.. LA SELECCIÓN DE GENTE se ha hecho con los mejores criterios y nunca mirando el color de la gente, siempre observando los mas necesitados.

    Solo queria resaltar esto.

    buenas noches

    ResponElimina
  6. Hola Luis, tot això que dius està molt be, però aquesta entrada és per a que la gent escriga el que li agrada del poble (Vallada, Ajuntament, com vullgues dir-li), el que no li agrada, i allò què milloraria, aixina com propostes.

    Si tens alguna cosa que opinar al respecte, escriu-la i raona-la, i si vols crear una entrada a banda explicant aixó què dius de "lo bonito y la armonia", ens ho envies i ho publicarem molt gustosament.

    Encantats de servir-te.

    L'equip de VALLADA City

    ResponElimina
  7. De totes formes, anem a prendre la teua aportació com a vàlida, incloent-la a l'apartat corresponent en la pestanya de VALLADA PARLA.

    ResponElimina
  8. Hola Elvira;

    estoy totalmente de acuerdo contigo,eso del papelito que el señor alcalde a elaborado,el lo a leido??? o mejor dicho,su perrito se lo tendra dentro de su casa?primero pon orden en tu casa y despues en la ajena.GRACIAS

    ResponElimina
  9. Estimada Eva;
    De nou, tornem a recordar a la gent que aquesta entrada és per a especificar coses concretes de:
    - Què ens agrada del poble?
    - Què no ens agrada?
    - Quines propostes fem els ciutadans per a millorar-lo?

    Si tens alguna opinió respecte de alguna altra cosa que no tinga a veure amb açò, envia'ns un mail i ho publicarem.
    Gràcies.

    ResponElimina
  10. Hola gente de Valladacity.

    Mi entrada creo que esta en un buen lugar. Yo como conciudadano de este pueblo digo del ayuntamiento que nos gobierna lo que pienso. Por eso digo lo me gusta del ayuntamiento. Que explique lo "bonito y la armonia" pues no veis que en Vallada no hay discusiones todo parece que este bien, bueno parece!! es que esta perfectemente bien! los jardines, las calles limpias y que decir de la nueva Plaza de la Paz. Que se puede pedir a nuestro gobierno local?.

    creo que esta bastante explicado lo que queria decir.

    buenas noches.

    ResponElimina
  11. Ostres Luís, conciudadano, t'expliques superbé. Dona gust sentir-te raonar i convèncer al personal. Tu deus de tindre un máster en retòrica o oratòria, no? M'has convençut xè! La veritat és que tens tooota la raó del món: como "no hay discusiones, los jardines y las calles estan limpias y la Plaza de la Paz es preciosa", por què discutir?! Todo está perfectamente bien!!!

    Deu cagat! Aquest tio d'on ha eixit per favor?

    ResponElimina
  12. Pues mira, voy a decir lo que pienso: De este equipo de gobierno no me gusta nada, ni me gustan las personas que lo conforman, ni mucho menos lo que hacen o deshacen por su pueblo. El equipo de gobierno, como acostumbra a hacer nuestro alcalde, está formado por algunos de los más incompetentes del pueblo, nunca va a dejar que alguien le haga sombra... (Fíjense sólo en la formación que tienen, entre otras cosas). Y en cuanto a lo que hace este ayuntamiento les diré sólo dos cosas: la primera es que ha sido totalmente incapaz de buscar soluciones (en 20 años) para salvar la economía del pueblo. Gestión nefasta que hoy pagamos cara. Y la segunda es que somos uno de los pueblos con menos actividades, con menos oferta cultural, con menos infraestructura cultural, con ningún auditorio público (el que hay es privado, de la banda Protectora), con una "casa de la cultura" inútil, con poco o con casi nada en todos los sentidos. Y eso es muy triste.

    ResponElimina
  13. I ab una tragèdia que pareix que ningú vol vore: N'hi ha generacions de joves que han emigrat per complet. La de la meua filla, per exemple, la del 82, eren més de 60, i en el poble en viuen 7. I lo més mal és que casi ninguno tornarà, i lo pijor és que no volen fer-ho perque diuen (i és veritat) que este poble està mort. MORT. Crec que en uns anys vorem la realitat d'este problema horrorós: Els jovens no es que no vullguen viure en Vallà, és que no poden i ixen escapats.

    ResponElimina
  14. Jardins, Ermites, Verges i Futbol, el nou "opi del poble" del segle XXI.
    L'únic què inverteix en cultura a Vallada, es Pepe i els monòlegs del Glaçò, lo qual s'agraeix molt eixe povalada d'innovació i aire fresc.

    ResponElimina
  15. Veritat es que la majoria de la quinta del 82, mes de 60 s'en han anat del poble per falta de futur.El 80% dels joves nascuts el 1982, estan formats amb estudis superiors i aixó ha fet que molts d'ells busquen ixida economica-laboral en altres poblacions, comunitats autonomes veines o altres paisos europeus.Molts d'ells hancreat empreses, treballen pel seu compter, han innovat el diversos camps com la cultura, la biologia, la filologia, mon social...etc i sobretot...han deixat els seus pares i mares sols al poble!

    ResponElimina
  16. hola...

    como dices que es un pueblo muerto!!

    Un Alcalde que ha hecho todo por el pueblo! Cuando digo todo es, quitarse la piel por Vallada en lo laboral y lo economico!! Es el pueblo con más escobas por habitante de la comarca " hay más barrenderos que en Valencia" es una autentica pasada.

    Veo un equipo de gobierno perfecto para un pueblo de esta categoria.

    Hasta luego

    ResponElimina
  17. A mí hem sembla que haber hecho todo no és fer allò que li interessa a uno per aconseguir vots. I que et semble una pasada que el futur del poble siga fer "barrenderos" a tot aquell que per desgràcia no troba ninguna altra alternativa al poble i a més tinga que donar les gràcies "manda huevos". A mí hem sembla que al poble no hi han alternatives econòmiques perquè al poble sols s'han preocupat de comprar vots i no de crear ferramentes per a que els ciutadans puguen eixir endavant.
    I per altra banda està la cultura i l'esport que s'ha abandonat a la seua sort o bé per interessos o per pura incompetència.

    ResponElimina
  18. Hola,

    En primer lloc, ho senc Luis pero no estic conforme amb tu amb lo de que tenim l'equip de gobern perfecte per a un poble d'esta categoria, pense que ens mereixquem algo moltttttt mitllor.

    No m'agrada: la barbaritat de diners que s'han gastat en allo que preten ser una escultura i que ningú sap que punyetes es (la de una de les 20 redones que tenim, i que fan que quant arribem a l'Avinguda els Molinets estem maretxats de tanta volta.
    Les proves de selecció per a l'escola taller (tu si tu no, tu si, tu no)
    Gastar els nostres diners en ponts que no van a cap lloc llevat de a bancals.
    Fer un nou centre Médic mes gran (que esta més prop de Moixent que de Valla) pero mantindre els mateixos metges, quant et donen dia per dur al nano amb una poca sort ja li ha passat o l'has dut a urgencies de Moixent per que el visiten.
    La falta de llocs per als nanos de 12 anys en amunt, es desfoguen amb les instal.lacions dels nanos, fa falta un parc per a ells i urgent.
    La coveta de l'hermita o altar o el que sigua, per favor que cosa mes lletja i mes inutil.
    Possar 1000 fanals de llum a la carretera d'eixida del poble i que estiguen sempre apagats.

    ResponElimina
  19. Buenas noches.

    Estaba leyendo vuestros comentarios, y reflexionando al mismo tiempo, sobre todo lo que leía, y me estoy dando cuenta que pienso igual que vosotros.

    Este pueblo necesita urgentemente un cambio de gobierno por el bien de todos. Da pena ver cómo se gestiona el dinero público en beneficio de unos cuantos y cómo se derrocha el dinero público para el delirio de alguien, para enmascarar la situación penosa del pueblo y para colocar a dedo a unos cuantos, que tendran que estar siempre agradecidos por ello, a cambio de votos.

    Adios

    ResponElimina
  20. Bona vesprada,

    Sóc un veí del poble que viu fora, i m'agradaria fer una proposta concreta.

    Sé que estan fent obres a la Plaça de la Pau i a l'ajuntament, però desconec quina utilitat li donaran a l'espai conegut com a "planta baixa de l'ajuntament".

    Per raons professionals porte alguns anys veient salons d'actes d'espais culturals d'arreu de l'Estat (cases de cultura, auditoris, teatres...) de pobles i ciutats de tots els tamanys. És evident que Vallada en necessita un, perquè hi ha el de la Societat Unió Protectora Musical, però és de la banda i és molt bo únicament per a la música.

    Crec que a la "Planta baixa de l'ajuntament" es podria crear un local d'exhibició polivalent que servira tant per al teatre infantil i d'adults com per a la música de cambra, la coral de l'església, les presentacions de llibres que solen fer-se, el cinema....i per als assajos dels grups del poble. Seria suficient amb un aforament d'unes 120 butaques, perquè sempre és millor tindre un local xicotet i ple (encara que puntualment calga fer dos sessions d'alguna activitat) que un local molt gran i molt buit.

    D'altra banda la ubicació seria extraordinària, i podria aprofitar-se la reforma de la Plaça de la Pau per donar-li un bon accés i senyalitzar el nou espai.

    Daniel Tormo

    ResponElimina
  21. Hi ha voreres de carrers nous que no tenen ni 70 cm d’amplada. Per exemple el carrer pel que puja el Chambito fins el triangle. El motiu és l’avarícia per tindre més metres de solar, el responsable l’Ajuntament que ho permet i les víctimes els ciutadans que no poden anar ni en parella per la vorera i han d’anar en fila índia.
    La proposta és exigir a l’Ajuntament que les voreres dels carrers de nous tinguen una amplària decent i que s’acabe el desficaci que està fent-se.

    ResponElimina
  22. Hola , algu senrecorda de eixe equip que fa dos temporades ascendía a la primera categoría regional del futbol valencia? Eixe equip que gracies a gent que desinteresadament va posar tot el sacrifici del mon va tornar la ilusio pels futbol . I ara que despres de lany passat tindre un equip amb la meitad de jugadors no eren del poble, i el equip va salvar la categoría amb molta solvencia pero es va masacrar a critiques la directiva que tots eren de fora i enguany que tots son del poble i el. Equip esta quasi descendit no va ningu al camp i no es venen abonaments ara que fem poble de vallada?

    ResponElimina
  23. Crec que un dels directius que mes aportava al valladacf va dimitir per culpa de el concejal de esports

    ResponElimina
  24. Últims dos anònims:
    Vos agrairiem que ens enviàreu un mail amb aquesta problemàtica que teniu al futbol per a generar una entrada nova al respecte, ja que ficar-la com a comentari en aquesta entrada, no te molt de sentit, a més, donaria què parlar i la gent participaria i opinaria sobre aquest problema del vallada cf
    Gràcies

    ResponElimina
  25. sang de valla:
    hola soc una persona que vol moltissim a este poble,m'agradaria fer algunes propostes respecte als mes menuts.
    Pense que l'educacio es molt important i que en el que respecta a l'escoleta infantil hi han moltes coses que podrien millorar(al menys aixo pense jo).
    Per començar, parlare de les instalacions de l'escoleta.
    es un edifici que caldria renovar un poc, adecuant el pati,com per exemple posar el sòl de goma i llevant eixos escalons tant perillosos per als nostres peques i fent altres millores, ja que l'edifice con a tal, es gran i pense que esta desaprofitat.
    He sentit moltes critiques de com es du l'escoleta, he sentit que els xiquets apenes realitzen activitats i en pareix un poc fort ja que ells som com esponjes i podrien aprendre un milio de coses, perque recorde, que no es una guarderia, es una escoleta.
    tambe caldria ressenyar que no hi ha activitas per als mes menuts, no estaria mal que els disabtes hi haguera alguna activitat com tallers de manualitats, teatre, titelles, etc. crec que estes activitats, no son cares, nomes hi ha que tindre ganes de realitzarles i que el ajuntament les recolze , tant estes com qualsevol activitat cultural i educativa.
    Gracies per deixar expressar-me. adeu

    ResponElimina
  26. Estic d'acord en l'ultima entrada.
    Jo visc a Valencia i porte al nano a una escoleta d'allí i es ls meitat de gran que l'escoleta d'aci.
    Per lo que he escoltat a altres amics i pares, pareix ser que lo que aci hi ha es una guarderia i no una escoleta infantil, ja que el meu fill a valencia no para de realitzar activitats, a mes a mes , cada any hi realitzen activitats noves , la cual cosa aci no passa, perque pareix ser que des de fa uns anys que tots els nanos fan el mateix a l'escoleta(mateixes fitxes,mateixos dibuixo,mateixos jocs...)
    Be, el que volia dir es que aci podria ferse una escola de primera categoria, amb alguna reforma i amb ganes de de fer coses noves amb els nanos.
    Gracies.

    ResponElimina
  27. Jo visc a València i només vinc a visitar a les "ueles" i prou, i el que més em dol és que no hi haja cap oferta cultural, esportiva o de formació per a gent major...(ni per a ningú, en realitat). Podria haver-hi un grup de teatre, gimnàstica de manteniment, grups de debat,pintura, cine clubs, animació lectora a la biblioteca, tot això és molt barat i molt agraït. Els nostres "uelos" i "ueles" els pobres només aspiren al "ball", ni ells mateixos poden concebre una activitat diferent que els distrega. I ahí els tenim, mirant Canal 9 tot el dia...(suspir de resignació).

    ResponElimina
  28. Jo felicite a l'Ajuntament per gastar llums de Nadal de LED, les quals consemeixen molt menys que les altres incandescents. També ja he vist faroles halògenes per la rotona del camí de Moixent. Bona decisió!

    ResponElimina
  29. a mi lo que em molesta y es on veg un gran problema es que els que dirigixen el cotarro no son personal format, sense cap formacio anterior al puesto que ocupen.
    Vull dir, per ejemple, un concejal de cultura y esports deuria de tindre conixements y estar format al respecte COM A MINIM, despres si es un enchufat o no, ja em dona igual...
    que saben els que estan de concejals del que treballen? que sap Arturo de cultura, de patrimoni cultural, de art, de montar exposicions o trobar coses interesants o crear cultura al poble? que sap Castello de un deport que no siga el futbol, de organizar espais deportius, de gestionar, de legislacio deportiva? ahí esta el problema. Enchufats si, pero ademes no capacitats.
    Com vullgueu anar avant aixina?

    ResponElimina
  30. No podria estar més d'acord. Eixe és un dels principals problemes del poble.
    No sols estan enxufats sino que ademés son realment incompetents en les seues faenes, per una nula formació i per la falta de iniciativa o interés per qualsevol altra cosa que no siga cobrar a final de mes.
    Sincerament, crec que el poble es mereix algo millor; em negue a pensar que no hi ha ningú més capacitat.

    ResponElimina
  31. A mi hem pareix lamentable que es malgasten els diners de La Dipu Te Beca en 6 xiquets que es pasen tot el matí jugant a cartes, navegant per la xarxa, i pasant la cartilla per el banc avore si ja ens han pagat la beca ... (TOT VERIDIC) cuant hia gent que vol fer practiques com toca.

    Tambe hem pareix horroros el estat de la Casa de la Cultura. Fa por entrar allí, fent honor al seu nom ...

    ResponElimina
  32. A mi el que em pareix HORRORS, una FALTA DE RESPECTE a tot el poble és que la policia local es dedique a denunciar els cotxes que a les 00:15 no estan en el lloc que toca i NO ES PREOCUPE de denunciar A LES MOTOS QUE SÓN TOTALMENT IL·LEGALS, FAN UN SOROLL ESPANTÓS I QUE ESTEN SOPORTANT DES D'ESTIU.
    ELS VEÏNS ESTEM FARTS, NO ANEM A VOTAR A AQUEST ALCALDE SI PASSA D'AQUESTA MANERA DEL DESCANS DELS CIUTADANS. JA ESTÀ BÉ, JA N'HI HA PROU.
    ON ESTA LA POLICIA LOCAL? O EL QUE FA ÉS UNA ESTRATÈGIA PER NO DENUNCIAR A NINGÚ I EVITAR PREDRE VOTS? DONCS AQUESTA VEGADA, EL SENTIT SERÀ EL CONTRARI.

    ResponElimina
  33. Qué tal una cavalcada de reis mig nomal? O anem a tindre la de sempre, extraordinària, meravellosa i en castellano?

    ResponElimina
  34. si, per favor, una cavalgata normal, que no isca el doble fent el paripé per favor, una persona que no sap ni parlar no pot fer de rei. els xiquets no tenen la culpa, feu-ho per ells.

    ResponElimina
  35. Un acte al que acudeix quasi tot el poble mereix que es faça amb un poc de dignitat. En un poble amb “moros i cristians” la cavalcada podria ser molt més vistosa i en un poble on la joventut té una cultura acceptable els discursos podrien ser per a que xiquets i adults pogueren escoltar-ho sense avergonyir-se. Ha, i els tres reis són mags i coneixen totes les llengües. El valencià també

    ResponElimina
  36. la diferència entre moros i cristians, i la cavalgata de reis; i el motiu pel que els moros i cristians son molt millors que la cavalgata e inclús que les festes patronals és ben simple:
    els moros ho organitza una coordinadora que es preocupa per la festa, per que la gent ho passe bé, per millorar i escoltar propostes. En canvi, la cavalgata i les festes les organitza l´ajuntament pensant que a qui li apanye, bé, i a qui no, pos tamé. Son uns incompetents en tots els aspectes

    ResponElimina
  37. Recorde que l'any en que jo i els meus companys vàrem ser festers férem tot el possible per tal que els discursos fòren en valencià i així va ser, tot i que ens va costar molt anat de casa d'uns a casa d'altres.

    L'any següent no recorde si els discursos fóren en valencià o en castellà però francament supose que ho tornarien a fer en castellà ( tot i que m'alegraria saber que no va ser així).

    A veure que passa enguany que sembla que tenim uns festers que els tenen ben posats!

    Ànim Festers, continueu així fent força per què el poble estiga viu i tinga unes festes com cal i oposeuse a Ramon Vila( l'innominable, Sauron, o com li vullgueu dir...) que intentarà dissuadir totes les vostres propostes ( com va fer amb nosaltres).

    ResponElimina
  38. Sauron no, Saruman. Ramón és Saruman, la part visible del Sr obscur. El gran ull és l'altre...

    ResponElimina
  39. Si senyor, ben apuntat ahi ;)
    Veig que la idea fonamental a calat i que el podem personificar amb qualsevol representació ficticia del mal.

    Un salut anònim!!

    ResponElimina
  40. sabeu que enguany tindran que pujar al balco dels jubilats ? Ho tindran que fer el discurs desde el carrer com estan ara els membres de la asociacio de jubilats de vallada? gracies..

    ResponElimina
  41. Los miembros de la asociación de jubilados y pensionistas de Vallada estamos bien. Algunos más decaídos, otros más contentos, pero todos aguantando nuestras morales y bodys con nuestros garrotes. La vida sigue, y el hecho de ostentar la propiedad de sendos locales nos anima a continuar con el ciclo de la vida, con sumar nuevos socios año tras año, con jubilar a cuanta más gente mejor.
    Esperamos con gran esperanza el jubileo de nuestro gobernador, alcalde, mago, genio, maravilla. Queremos recibirlo en nuestro seno como al gran redentor que esperamos desde antaño. Lo amams, lo queremos, queremos incluso xxx xx xxxxx xxxxxxxxxx desde antaño. Somos felices escribiendo este texto maravilloso que querremos publicar con su ayuda y sostén. Viva el antiguo director técnico del Valencia CF, y aquél que llamado es como él.

    ResponElimina
  42. Estimat anònim;
    Aquest comentari està fora de lloc en aquesta entrada, ja que no té res a veure amb el que demanem.
    Si teniu alguna cosa què dir, feu-ho enviant-nos un correu per a que el publiquem com una entrada a banda.
    O si ho preferiu, feu-se un compte a GMAIL i podreu crear les vostre pròpies entrades fàcilment i sense que passen per les nostres mans.

    Per cert, hem censurat allò que ens pareixia força ofenssiu.
    Atentament: L'equip de VALLADA City.

    ResponElimina
  43. A l'altra ho farem millor, ANÒNIM.
    Saps que per culpa de persones com tu, molta gent de Vallada no s'atreveix a escriure al bloc per por a que algú els recrimine que ho fan malament?
    Ací el que compta és el que es diu, i no com es diu, que no estem a cap exàmen ni ens paguen per fer aquest bloc que a tanta gent serveix.
    Gràcies.

    ResponElimina
  44. Jo ho he fet perquè no és la primera vegada que veig per ací, per part de "l'equip", recriminacions sobre continguts, ortografia, llengües utilitzades i opinions d'altres usuaris. Si estem, estem a totes, que no seré jo qui recrimine la ortografia de cap usuari (mai ho he fet), però sí la d'aquells que s'atreveixen a jutjar el que els altres diuen. Així que no crec que per "persones como jo" ningú no escriga en valencià, potser algú no ho fa, pense jo en canvi, pel model de llengua un poc allunyat de la gent que utilitza "l'equip" del bloc.
    Molt bona vesprada

    ResponElimina
  45. D'anònim a anònim (referint-me a l'inmediat superior)per a vosté, quin valencià seria el desitjable per tal què no s'allunyara del poble?

    Sobre continguts, supose que d'alguna manera els titulars seran responsables del què diguem els anònims, o no i tot val?

    ResponElimina
  46. Al penúltim anònim: VALLADA City MAI, i repetim, MAI ha recriminat a ningú per fer faltes d'ortografia o per utilitzar una llengua o altra llevat de dos ocasions (i seguirem fent-ho perquè el poble de Vallada no mereix ser enganyat ni tractat com un analfabet):
    1ª Situació: Quan l'Ajuntament no utilitza el valencià per als seus comunicats (cosa que va en contra de la llei d'ensenyament i ús del valencià).
    2ª Situació: Quan l'Ajuntament, al llibre de festes, utilitza incorrectament el valencià A POSTA e INTENCIONADAMENT (cosa que també va en contra d'aquesta llei).
    Ambdues situacions perjudiquen i són un atac en contra de la nostra llengua per part d'un organisme oficial que es burla de la seua pròpia llengua.
    Així que, si et referies a aquestes dues situacions, doncs tens raó, però si no, doncs lamente dir-te que no tens raó, i que a demés, no pots demostrar-ho (que és el que ací pretenem: dir les coses i demostrar-les).

    PD: Triat un pseudònim encara que siga si vols seguir amb la conversa, que és gratuït i marejaràs menys al personal.

    2ºPD: Model de llengua? eing?

    3ªPD: Parlans ara d'eixes recriminacions de continguts que fem i sobre les recriminacions que fem d'altres usuaris per favor.

    ResponElimina
  47. Estic totalment en contra en la dictadura que es du a terme en aquest poble.
    Pareix mentira que en el segle XXI continuem en aquest caciquisme, on la gent actua condicionada per la política de la por.
    Por de no poder expresar-se, de no poder dir el que pensen,....
    i a partir d'aquesta por és quan naix la falsetat, el "lleponisme" i a més a més les pamplines i favors i gràcies a una persona que simplement està fent la seua faena, és a dir, dónar faena a la gent del seu poble.
    no per açò li deguem la vida i em d'estar en deute amb ell.
    D`altra banda dóna asco vore la gent que forma la plantilla de l' ajuntament, ja que si et pares a pensar... un és cosi de l' alcalde, l'altra germana del novio de la filla, l'altre amic de tota la vida...etc
    i també estic totalment d'acord amb l'anònim que diu que, a més a més, que són anxufats, que menos que sàpiguen alguna cosa de la que van a treballar, ja que està en joc el futur d'un poble.

    per favor, sigueu més honrats i doneu feina a les persones que s'ho mereixen, que s'ho estan currant i que de veritat ho necessiten.

    ResponElimina
  48. hi ha varies causes dels problemes del nostre poble.

    1er. No hi ha feina, perquè quan empreses de fora van voler ficar les seues fàbriques al poble, els empresaris negreros de Vallà li van dir a l'Ajuntament que "ni pensar-ho". I el que va fer l'Ajuntament va ser traïr al poble per tal de contentar als poderosos.

    2on. Em pareix molt normal, que si jo, sóc responsable de donar una fein a determinada, i tinc dos candidats igualment preparats per fer aquesta feina, i jo conec a una d'elles , li la done a qui jo conec. El problema, es que en Vallà es dona la feina a qui siga a canvi del vot, sense parar-se a pensar si eixa persona esta preparada per fer eixa feina. Les conseqüències: les paga el poble.

    3er. Tenim un Ajuntament d'estructura deficitaria, degut als favors personals, l'ajuntament té més empleats que l'Ajuntament de València, i eixa despesa sagnant no hi ha economia de poble que la puga aguantar.

    4a. D'acord total amb el comentari anterior. La política de la por de Vallà continua vigent. Hi ha gent què té la obligació d'anar a misa per poder mantindre el seu treball, o a mitins, inaguracions, etc. Tristissim, però reial. No conserves el teu treball per la teua competència laboral, sinò per la teua capacitat de "pamplineo" i "pilotisme"

    5é. El què més em preocupa, i reialment m'agradaria que no fora així, és què no veig una alternativa política amb gent preparada, així, que si no ix algun grup competent, el futur de Vallà està prou negre. Si els govern actual, està compost per inutils oportunistes (p.e. el "Sr." Ramon Vila, que segons tinc entés, el pobret no va donar ni per traure's el graduat, i els valencians li hem de pagar un sou vitalici de no se quants mils d'euros al mes) El que pot entrar, no sé que dir-vos, no em dóna cap confiança ni Perales ni Servilio, encara que en conjunt, pot ser hi ha gent més competent a la llista del psoe.

    En fí, que Déu (si es que hi ha algun) ens pille confesats, així i tot, m'agradaria un canvi politic al poble i poder tragar-me les paraules que he dit a l'alternativa política actual.

    Salutacions i bon any!

    ResponElimina
  49. Hola, soy nueva en esto.
    Me han hablado de VALLADA CITY y he entrado a investigar y curiosear un poco de que se trata esto. Me han dicho que puedo opinar de cualquier tema siempre que sea con educación y modales.
    Pues bueno, después de leer los comentarios que aquí hay expuestos he decidido que quería comentar el LAMENTABLE servicio de pediatría del que disponemos en este pueblo.
    Se nos ha ido una buena pediatra que tiene aquí la plaza porque la pobre se quejó de que no podía atender 2 pueblos. ¿Creeis que Vallada sólo se merece tener pediatra 3 días a la semana?. Es vergonzoso, cuando vas a buscar número ya no quedan, la lista llega hasta el marco inferior de la puerta y no te pueden apuntar, por tanto, tienes que ir sin número lo que significa que sales de allí a las 17.00h. Es tercermundista el no disponer de un servicio de pediatría con la de niños que tenemos. Pues cuando Maite (la pediatra) se quejó, el coordinador le dijo que si ella no podía que cogiese los trastos y que ya pondrían a otro. ¡¡¡ Menuda solución!!!.
    Ahora nos han colocado a una sudamericana y no es que tenga nada en contra de esta amable gente ni mucho menos pero puñetasssssssssss!!! hoy no daba servicio. Que bien, hay que ir por la tarde a Moixent y mientras el crío-a con fiebre a porrillo.
    No sé si el servicio de salud depende en algo del Ayuntamiento pero habría que buscar una solución para tener un pedidatra todos los días y no tener que desplazarse a Moixent ó que te atienda el médico de urgencias que no conoce el historial del crio-a.
    Que un rayo parta a todos estos que no nos quieren dar el servicio que nos merecemos!!!

    Ojalá sirva de algo mi comentario.
    Gracias por leerme.

    ResponElimina
  50. El que fa falta a este poble es una opcio de govern de gent jove i en ganes de treballar per VALLADA , no gent acomoda i jubilats que lo unic que volen es mes del mateix son tots continuistes del que hi ha i nomes miren tots pel seu propi interes . pero la pregunta es si hi aguera una opcio de gent jove que es presentara a les eleccions la gent de VALLA li donaria suport ? o dirien estos no tenen ni puta idea de fer res i es quedarien en el cami com molta gent que sa presentat a les eleccions i an quedat com camot . Estem condenats a un futur negre molt negre per a VALLADA per que la gent que va a presentarse a les eleccions no dona confiansa a ningu , ni uns ni altres son tots iguals o pareguts pel be del poble que ixca una formacio de gent jove i en carisma per a portar este poble a bon port. Pero asaber les ansisamades que an deixat els que manen ara , deveres la gent creu que OLOCAUSTO o siga Fernandin va abandonar l´alcaldia de VALLADA i ba a deixar que es presente per a alcalde Milio castello ? pos no no deixara que ixa cuadrilla de inconpetents la caguen i destapen tota la merda que nia en este poble , que sembla ser que nia merda per a abonar tota la comunitat valenciana .

    ResponElimina
  51. PER DESGRACIA JA ARRIBAT LA SENTENCIA DEL VALPARK QUE CONDENA AL NOSTRE AJUNTAMENT A PAGAR,SR GINER ,SR R.VILA,DOBLE,PAQUILLOS ETC...QUE ARA QUÉ,NO VOS CAU LA CARA DE VERGONYA ,AH NO QUE LA CULPA ES DE LA OPOSICIÓ QUE NO MÉS VOL QUE EL MAL PER EL POBLE.ARA QUINA MENTIRA ESTEU PREPARANT PER A QUE ELS LACAYOS DE TURNO VAGEN PER ELS BARS DIFUNDINT LA PARAULA DEL SENYOR¡¡¡¡¡EL TEMPS POSA I CADASCU AL SEU PUESTO!!!!!!!!AU ARUINAT A ESTE POBLE I ¿ARA QUE?

    ResponElimina
  52. Hola, Buenos dias;
    A mi me gustaria quejarme porque en el pueblo hay muchas fuentes de agua en los parques, que no funcionan y hacen falta para que beban los niños y quien las necesite.
    El Ayuntamiento, en lugar de pintar angelitos en las paredes, deberia antes hacerse cargo de estas cosas más necesarias.
    Gracias.

    ResponElimina
  53. Espere que algun dia este poble es done conter que el senyor alcalde ens a dut a la ruina , que son un desastre i nomes miren el seu propi interés . I ara que an tornat a montarse el garito en la plaça per a que la gent vote per correu? Pero si ya no podreu amenaçar a la gent en tirarla al carrer si no voten , seu quedat asoles peperets.

    ResponElimina
  54. Alguien puede explicar que esta pasando en el vallada cf ? Por que le an quitado los puntos en la clasificación ? I Lo mas grave porque el entrenador del equipo lleva varios meses sin cobrar ? , donde esta el dinero de la subencion? . Que den una explicación ya!

    ResponElimina
  55. Hem eliminat alguns comentaris que res tenen a veure amb la finalitat d'aquesta entrada: Dir què ens agrada del que s'ha fet fins ara al poble / Dir que no ens agrada i Realitzar propostes.
    D'ací a una setmana, la pestanya i l'entrada de VALLADA PARLA, tancarà l'opció de realitzar comentaris.
    A partir dels comentaris realitzats per la gent del poble, l'equip de VALLADA City extraurà totes les idees principals a mode de xicotet informe. A partir d'aquest informe, es realitzarà una enquesta on tothom podrà votar i prioritzar sobre allò que crega més important.
    Tant aquest informe com els resultats de l'enquesta, seran enviats als respectius partits polítics del poble.
    Així que, teniu fins al diumenge que ve per dir a VALLADA PARLA tot el que vos queda per dir.
    Animeu-se!

    ResponElimina
  56. Yo propose per al poble que el Ajuntament habilite un lloc on tots els camioners i conductors de autobusos podem disar els nostres vehiculs, ja que cadau el dixa per les afores del poble y molts de moatros ya hem patit les consecuencies i ens han furtat moltes voltes.
    Vullguem un lloc segur i vigilat!

    ResponElimina
  57. Aquesta entrada tanca l'opció de comentaris.
    En una setmana intentarem tindre el·laborat el document amb els resultats.
    Moltes gràcies per participar, poble de Vallada!

    ResponElimina