L'Ajuntament ens "envia" un correu, informant-nos sobre una xarrada informativa dirigida a persones majors, i que tractarà de millorar la seua seguretat (previndre robatoris, estafes, etc...).
L'impartirà la Guardia Civil al Centre Social Av. Regne de València, 18, el dimecres 22 de desembre a les 17h.
Moltes gràcies a l'Ajuntament per "enviar-nos-la".
PD: Per a qui no entenga el valencià, s'han repartit fotocòpies en castellà per totes les cases del poble.
Reedició: Ací teniu dos fonts on l'Ajuntament sí que ha informat per a que ho comuniquen...
http://www.notasdeprensacv.es/charla-para-mejorar-la-seguridad-de-las-personas-mayores-de-vallada-32251
http://www.newslacostera.com/charla-para-mejorar-la-seguridad-de-las-personas-mayores-de-vallada/
dimarts, 21 de desembre del 2010
L'Ajuntament "informa": Xarrada sobre la millora de la seguretat per als nostres majors.
13 comentaris:
EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.
Gràcies per opinar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
de veritat que el ajuntament segueix sense enviarvos cap tipo de informacio ni comunicat del que vuiga que s´entere el poble?
ResponEliminaSi que els costa, no?
Ni amb bones paraules, ni amb males, ni utilitzant subtils comentaris (com aquest de les cometes), res de res... l'Ajuntament no vol gastar aquest mitjà per a fer els seus comunicats.
ResponEliminaDuguem ja més de dos anys proposant-li-ho i res de res.. pitjor que els xiquets.
Suposem que allò de la interacció entre Ajuntament i possibles votants és un tema que els fa molta por... ells prefereixen la unidireccionalitat per a comunicar-se.
Volvemos a veros recriminar sobre valenciano y castellano, no os quejeis tanto que os haceis pesaditos.
ResponEliminaÉs una ordre?
ResponEliminaAnònim pesaíco, no és una qüestió de pes, sinó una qüestió de LEGALITAT.
ResponEliminaEstatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana del 2006:
Article sext
1. La llengua pròpia de la Comunitat Valenciana és el valencià.
2. L'idioma valencià és l'oficial a la Comunitat Valenciana, igual que ho és el castellà, que és l'idioma oficial de l'Estat. Tots tenen dret a conèixer-los i a usar-los i a rebre l'ensenyament del, i en, idioma valencià.
3. La Generalitat garantirà l'ús normal i oficial de les dos llengües, i adoptarà les mesures necessàries per tal d'assegurar-ne el coneixement.
4. Ningú no podrà ser discriminat per raó de la seua llengua.
5. S'atorgarà especial protecció i respecte a la recuperació del valencià.
6. La llei establirà els criteris d'aplicació de la llengua pròpia en l'Administració i l'ensenyament.
7. Es delimitaran per llei els territoris en els quals predomine l'ús d'una llengua o de l'altra, així com els que puguen ser exceptuats de l'ensenyament i de l'ús de la llengua pròpia de la Comunitat Valenciana.
8. L'Acadèmia Valenciana de la Llengua és la institució normativa de l'idioma valencià.
Llei d'ús i ensenyament del valencià:
Article 7é.
1. El valencià, com a llengua pròpia de la Comunitat Valenciana ho és també de la Generalitat i de la seua Administració Pública, de L'ADMINISTRACIÓ LOCAL i de les altres Corporacions i Institucions Públiques dependents d'aquelles.
Tornant a allò de la comunicació de l'Ajuntament amb el nostre bloc, per ficar un exemple, em trobat dos periòdics digitals a la web on anuncien aquesta xarrada. És a dir: L'Ajuntament prefereix comunicar allò què fa a aquestos periòdics abans que passar-nos la informació a nosaltres per transmitir-la als valladins. I nosaltres li diguem a l'Ajuntament: Quanta gent de Vallada consulta aquestos periòdics i quanta el nostre bloc?.
ResponEliminaLa resposta està clara.
Sols amb que l'Ajuntament es creara un compte en gmail, ell mateix podria crear les seues pròpies entrades al nostre bloc sense passar per nosaltres. És més, al crear l'entrada, l'autor pot dir si permet o no els comentaris per part dels lectors. D'aquesta forma l'Ajuntament s'evitaria comentaris indesitjats. Tot són avantatges, però no hi ha forma de que col·laboren....
No estic d'acord en això de que “s'evitaria comentaris indesitjats”. Cal estar a les dures i a les madures, sense tallar la llibertat d'expressió, perquè això és censura. Un altra cosa són els comentaris obscens, insultants o desagradables que no poden entendre's com llibertat d'expressió, i menys si són anònims, però facilitar a l'Ajuntament, que té el monopoli del poder al poble, altra plataforma per dir el que vullga sense que li puguen fer comentaris que “no desitja escoltar”, no pareix raonable. Veient la forma de procedir als plens de l'Ajuntament puguem fer-nos una idea dels comentaris que suportaria ací.
ResponEliminaNosaltres tampoc estem d'acord, clar què no! No més estàvem informant de les possibilitats que te ser col·laboradors del bloc (i per tant, autors de entrades pròpies).
ResponEliminaSi decidiren ser col·laboradors del bloc, que sàpiguen que tenen a la seua disposició aquesta possibilitat de "censura" de comentaris. Res més. Nosaltres simplement informem. La decisió és d'ells...
Per a que l'Ajuntament publicara en este blog, doncs, hauria de fer-ho en valencià, no és així? I qui sap escriure valencià al nostre Ajuntament? No dic ja el valencià normatiu, sinó més que siga un valencià coherent, vull dir, que no canvie l'ortografia d'un rengló a l'altre. Em fa la impressió que el valencià a l'Ajuntament es fa servir només com qui exhibix la pegatina contra el càncer,per justificar-se, perquè queda bé, no perquè hagen entés res. Penseu que ara tothom és ecologista, defensa els drets socials, els drets menystinguts de les dones, els immigrants... Només qui tinga suficient edat per fer memòria podrà comprovar que els camaleònics s'adapten a les noves circumstàncies, per interés propi, clar, però tan sols una poca gent es creu i entén el que defensa. Un estudi textual interessant seria veure en quin moment apareixen determinats vocables als discursos de molts polítics: sostenibilitat, solidaritat, ecològic, discriminació. Comprovareu que alguns fa temps que, independentment del sinònim usat, ja pensàvem en plural, d'altres només fa uns anys o uns mesos, i per ser moderns, per ser votats.
ResponEliminaAmb el valencià passa paregut, només uns pocs l'usem en la nostra vida, perquè és la nostra llengua; altres, en canvi quan volen donar-se-les de no sé què, perquè en realitat la llengua és per comunicar-se, per créixer el nostre pensament.
Cuestión de legalidad? Entonces lanzo una pregunta, ¿es ilegal escribir en castellano?. Esto a mi si que me recuerda a otros tiempos.Por cierto todos sabemos cortar y pegar textos, solo hay que saber donde ponerlos.
ResponEliminaEn cuanto a lo de la orden, creo que lo has querido malinterpretar.
Vosté disculparà, però no se de quins temps parla.
ResponEliminaEn cap moment he dit que parlar i/o escriu-re en castellà siga il·legal, el què és il·legal és escriu-re documents oficials sols en castellà, què és un tema diferent, ja que s'està discriminant una llengua que la llei diu que s'ha de protegir i potenciar. Per exemple el diari oficial s'escriu en castellà i valencià, les dos llengües en igaultat de condicions.
Tan difícil és entendre-ho?
Creo que si que sabes de los tiempos de los que hablo, pero no hay más ciego que el que no quiere ver.
ResponEliminaDisculpeu anònims, no vos confundiu. Ací les dues llengues oficials són benvingudes. És de les primeres coses que varem deixar clares quan van iniciar el bloc.
ResponEliminaHo fica a la pestanya QUI SOM?
Podeu comprovar-ho http://www.valladacity.com/p/qui-som-i-que-volem.html