dilluns, 13 de desembre del 2010

Vallada Parla, i Patry també.

Hola!!

Soc Patry…Weno, ja ke tantes ganes hi ha de fer parlar al poble..

No se ni per on començar…

Per primeres, manifestar el meu desacord total a aquesta página…. Es veu que no hi ha el que hi ha ke tindre per a parlar-ho tots cara a cara, el dia que realment es volga fer sentir al poble ES NOTARÄ molt.

Mireu… “L’exel·lentíssim Ajuntament de Vallada” no mou un dit ni mij ni CAP per la gent ke realment necesita faena… Al poble hi ha moltiisiimes coses per fer (carrers per millorar, un poliesportiu correctament condicionat, amb porteries bones, ponts que es podrien arreglar…), que les podrien fer perfectament per gent del poble, estem pasta una època de “crisis” en el que si el poble fora tot “germanor” i taan bonic ke ho pinten tot a festes, estes coses no passarien.

LES FESTES: Bé… jo no es que siga l’administrativa contable de l’ajuntament, pero algunes coses no cuadren…

  • Hi ha 1000 lllibres de festes, a 35 euros/llibre (sense comptar els que L’ajuntament REGALA)
  • Loteries, venudes pels festers (una bona opció, vist desde el meu punt de vista) crec ke el mes correcte, seria TOTS ELS FESTERS tindre accés a un compter privat bancari, on sols ells tendrán accés per a DEPOSITAR els diners de la loteria, i que...


    siguen ells els que aproben el que es fará a festes.
  • Rifes… (exactament el mateix ke amb la loteria)
  • Invitacions Cena de Gala ( junt amb el llibre, també regalen entrades per a la cena… mentre ke a nosaltres ens costa 75 o 80 euros, per a kedar-nos en fam)
  • Esdeveniments…. Açó si ke te tela… jejeje Dieu-me Valladins… es normal ke el dia ce LES PAELLES, un dia puntual i molt esperat per mooolta gent, tant del poble, com de fora, et porten una MEEERDA d’orquestra, protagonitzat per una dona de cuarenta i pico anys, intentant cantar el Waka Waka i un senyor home de cincuenta i piko cantant El Canto Del Loco… pero ens hem tornat lokos o ke?? Eixe “espectacle” no costaria ni 300 euros, els bafles ke tinc a ma casa fan mes soroll i sonen millor que aixina.
  • Bous al carrer: Personalment es on més disfrute jo. I l’únic ke tinc k dir al respecte, es que derruyen de controlar molt millor els xikets ke entren al recinte, les persones ke no van en condicions de participar als actes, i la gent ke perjudica els animals. Que fajen algo els policies del poble, ke no siga tot pegar voltetes amb el cotxe, que la gasolina també ho paga l’ajuntament i en consecuència, nosaltres .
  • Esdeveniments tant per a majors com per a menuts: a mi la gent major en fa molta gràcia…. “Llibre de festes?” “Ay mante, jo no tinc k anar a ningun puesto..” despres veges a vore ki sta a primera fila, darrere de la barrera… També es cert, ke el compra molta gent major, MOLTA pero hi ha MOOLTS caradures pel poble. Les persones majors, ara no stan en el millor moment per a queixarse, opine jo… pero weno, kuan tinca 60 anys igual cambie d’opinió.
  • Respecte a les activitats per a els joves…. Así hi ha un desequilibri a la balança molt gran. Per una part esta la gent que vol “discomóbils discomòbils i més discomòbils”… Lany 2007 es va acabar la Nit del Rock, una nit que arrastraba molta gent d’alrededor, va ser l’any que vais ser festera. En una reunió de tantees de festers “Qui vol la Nit del Rock i ki vol l’orquestra La Tribu?” Ens van entrar al cuartet un per un, per a votar, va guanyar la Nit del Rock, l’Ajuntament dient-nos que no hi havia proa diners per a portar-nos als grups (que ja ho dic jo, amb 3 grupets, fas una bona niit i et costa la mitad o molt menys que una orquestra normaleta)… els festers, davant de estar vegent que el que voliem els festers no ho volia fer l’ajuntament, ens vam resignar mooolt, i al final sabeu que?? Van dur a la Nit del Rock i a La Tribu… amb tot açò, vull dir-vos que açí, qui dicta les normes a festes deuen de ser els festers i el poble, no l’ajuntament pee a el que els convenga mes… Açí hi ha gent que per no ixir a la discomòbil, es keda a casa (jo ho he fet, despres de 2007 les festes per a mi, s’han acabat)… I el Valparc? No us sembla un bon lloc per a montar un Festival? Toot son ventages… Está apartat del poble,per la cual no molestem a ningú… hi ha un terreno PERFECTE per a montar escenaris, il·luminació, só, hi ha lloc de sobra per a fer un parking i zona d’acampada, y la gent que estiguera parada, eixe fi de semana o a festes, staria empleat, entre seguritats, personal de vigilancia, tant dins del recinte, com fora, al parking, ens guanyariem fama al poble i no crearia NINGUN CONFLICTE com ha pasta anteriors voltes (les neveres de la cena de gala, el dia de la nit del rock de “los Muertos de Cristo” estaven darrere de les grades!! No saben dixarles als vestuaris? Ke tenen llum per cnservar-les i no tenen perill de ke les obriga ningú? Son errors comets per L’Ajuntament, els que ens impedixen fer coses profitoses per al poble.
  • Que no tiren la culpa a la gent que ve a eixe tipus de espectacles, que gent pijor hi ha al poble.
  • Ja m’he cansat de parlar de les festes.
Un altra cosa ke estaria moolt be, seria un parc cobert, per a refugiarse en el cas de estar plovent, o fera vent o simplement per a estar ahí… Els joves, tamé sabem apreciar les coses, el que passa es que no ens les brinden. Un simple lloc on estar tranquils.

Valladins i valladines, m’he cansat d’escriure, perke podria seguir i seguiir… pero be, crec que ja hi ha proa jajajaj.

Nosé el que opinareu de tot el que he dit, també he de dir, que m’es igual. Jo no pose l’anonimat perke no tinc por de res. Es el que pense i el que m’ha demostrat el poble durant molts anys… que ací cada u fa el que li dona la gana.

13 comentaris:

  1. Hola Patry;
    Com veus, ho hem publicat tal i com ens ho has enviat, respectant el teu nom, malgrat els nostres avisos.
    No obstant no hem posat res a la pestanya de VALLADA PARLA perquè com dius tantes coses, ens és difícil d'organitzar la informació correctament per a crear un document que siga clar per a la gent.
    Es per això que, si vols, pots redactar de nou uns punts més clars i sobre tot simples on digues el que demanes o allò amb el que no estas d'acord.
    De totes formes, gràcies per participar.
    Recorda que pots gastar els comentaris de les entrades quan vullgues.

    ResponElimina
  2. Quanta raó té esta xica.¡ Malgastant diners en Valparcs, enpisant la plaça la Pau (Tan mal estava¿?) o la piscina... Mentre es podrien fer altres coses... hi han carrers per asfaltar, no hi han papeleres en per tot el poble, mil coses... Pero esto no interesa, ja que no es pot traure benefici. I en quant a festes, igual. 200 bous i 3 discomóvils... Igual més actes per a gent major podría estar interesant.
    Vamos que tots els que poden chuplen del pot i ben chuplat. Aixina va la cosa mentre no es demostre lo contrari...

    ResponElimina
  3. Mare meua com escriu aquesta xiqueta! Que algú li diga algo perque jo no sé per on començar.

    ResponElimina
  4. A tots els Mestres i futurs mestres que participeu al bloc:

    Açò és un clar exemple de com, tot i tinguent raó en moltes coses de les que diu aquesta xica, el interés del seu discurs queda apagat per la seva manca de claredat i els seus errors ortografics.

    Queda molt de treball per fer.

    ResponElimina
  5. Me parece más correcto analizar el contenido del escrito que no la forma y ortografía. Posiblemente se está haciendo un flaco favor a que la gente se exprese con libertad y aporte su punto de vista, que al fin y al cabo es lo que se pretende.
    Seguro que ya tiene claro que no gusta su manera de escribir.

    ResponElimina
  6. Y una pregunta:

    Ante la situacion de vuestro pueblo, por que no haceis algo para cambiarlo? por que en las urnas ganan los de siempre y de goleada

    ResponElimina
  7. L'assumpte és el següent:
    Els principis del bloc són la llibertat d'expresió i per altra banda l'anonimat.
    Quan rebem aquest escrit li proposem a Patry de redactar-lo millor, inclús ens oferim a fer-ho si ella no vol (sense canviar res, és clar), o també li recomanem l'anonimat, però ella es nega una i un altra volta.
    Ella, com diu l'últim anònim, sap dels errors què ha comés i és el primer que ens dius quan ens ho envia, però li dona igual, perquè sap que en el fons, el missatge que vol donar està clar, i nosaltres pensem que és ahí on la gent te que fixar-se i no en la persona.

    ResponElimina
  8. Això no vol dir que no tinga raó en unes coses i en altres sí, encara que tot és discutible, i per això estan els comentaris, per a raonar i no per atacar de forma anònima a algú que ha tingut el VALOR de parlar amb noms i cognoms.
    D'unes coses tal vegada, no, però d'altres coses, tindriem que aprendre d'aquesta xica i anar menys d'anònims donant lliçons per ahí.

    ResponElimina
  9. ELLA PARLA ,Pero, no sap tots en el poble no son gent tan jove com ella i ens agradaria unes festes mes culturals sense deixar de ser divertides MOLTES GRACIES..

    ResponElimina
  10. Enhorabona Anònim últim: has fet la primera "proposta". Felicitats. Ja era hora de que la gent deixara de criticar o felicitar i proposara coses.

    ResponElimina
  11. Gracies, VALLADA CITY ,pero es veritat que tendriem que obrir els ulls i entre tots de segur eixirien coses noves, i sobre tot mes sanes tant per a jovens com no tan jovens.

    ResponElimina
  12. Anem a vore. Molts dieu que hi hauria que fer alguna cosa, pero ningú s´atrevix a fer res. Si vos juntareu de veres, pel vostre be, aconseguirieu millorar la vostra qualitat de vida i millorar el vostre poble (o siga, que no se riguen de vosatros)

    Fa anys que no vaig a Vallà, pase de anar a un puesto a on no hi ha treball, a on la gent jove no te una oferta cultural com toca, entre altres coses.

    PD: El polideportiu enmca no te aire?

    ResponElimina
  13. si que te aire.... el que li entra per tots els forats de les parets causats pel no-manteniment.

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.