dilluns, 13 de setembre del 2010

Felicitació a les comparses

Hola a tots i a totes;
M'agradaria felicitar a la comitiva de festes de moros i cristians per tindre l'original idea de la nit del playback.
Vaig disfrutar moltíssim vegent les coreografies que moltes comparses varen preparar... moltíssim, sobre tot amb la comparsa de Ricardo Terol (el Crist crucifixat) i al Lladosa cantant al ritme de la guitarra...
Heu demostrat que les festes poden reinventar-se, i que la imaginació i originalitat, no està renyida amb la tradicionalitat.
Crec que no cal dir-ho, perquè de segur que a l'any que ve es tornarà a fer (i millor!), però anime a tots els moros i cristians a seguir amb aquesta nova iniciativa.

Això sí, amb un escenari més gran i una millor il·luminació!

Un cosa més... diuen que hi han videos al youtube sobre aquest playback. Jo no els he trobat. Si algú pot ficar l'enllaç, li estaria molt agraït.

Gràcies!

1 comentari:

  1. els moros li podien donar clases de con fer unes festes divertides , participatives i en armonia al concejal de festes de valla ,añy derrere de any empijora sense remei i lo pillor es que se pensa que eu fa be, quina ruina de senyor....

    ResponElimina

EL TEU COMENTARI NO ES PUBLICARÀ SI:
- No poses cap nom o pseudònim.
- És ofensiu i gens respectuós. Apren a raonar.
- Ho escriviu tot en majúscules.
- Es desvia de la temàtica tractada. Escriu un correu a valladacity@gmail.com o fes-te col·laborador si vols escriure sobre una temàtica nova al nostre bloc.

Gràcies per opinar.